kendiside beni sıkıyodu ama ben gidip aldatmadım
arama kısmına adını yazdım ama yine aynı yazışmalar çıktı midem bulandı twettr adından bile midem bulandı
peki arkadaş listesini nereden görebiliyoruz kzlar
Takip edilen ve takipçi diye bölüm var canım oraya bak hemen görünür yerde:26:
onlara baktım cnm takip ettklerine hepsi kız takipçilerininde çoğu kız
Tamam işte burda öyle facebookta olduğu gibi başka arkadaş listesi yok takip edenler ve takip edilenler var sadece:44:
anladım cnm bana ilk şifresini verdiğinde arkadaş listesini göstermişti o yüzden değşmiş demekki bir yıldır girmedim
çıkıyorm ben gelince yazarım gelişmeleri
neyi kanıtlıyacakmış ,kuzenıne alo deyıp "lyd herseyı ogrendıgittim odasına,noldu dedi direk anladı bşy olduğunu
çekil dedim bilgisayarın başına geçtim açtım gösterdim bunlar ne dedim gayet sakin bi şekilde sordum
aynen şöyle söyledi:yemin ederim benim haberim yok ben yazmadım bu mesajları ben göndermedim bu kişileri tanımıyorum..yapsam yaptım derim dedi.
bende inanmıyorum ben seni hiç tanıyamamışım dedim şerefsizlik bu yaptığın dedim çantamdan çıkardım yüzükleri attım masasına
beni salak yerine koyma dedim çileden çıktım artık sen yazmadın da kendi kendinemi yazıldı dedim aptal resminide koymuşsun oraya dedim
dediki biliyorum kimin yaptığını şifrem kuzenimde var dedi,o kesin girmiştir dedi..güya kuzenin o tip yerlere girmesini babası istemiyomuş oda bunun adresinden giriyomuş..yazdı senaryosunu yanii(kuzenide askerde bi kaç hafta önce gitti)
çıkıyodum tuttu dedki haftasonları arıyo kuzenim arasın yanımda ol duy sende dedi,kanıtlayamazsam o zaman ayrılırsın benden dedi..
bana inanmıyosun bana güvenmiyosun v.s dedi
iyice sinirlendimm masanın üzerinde kağıtlar vardı saldırdım atım dedim ki adam gibi itiraf ett..hala dvm ediyo saçmalamaya vurdum kapıyı çıktım,arkadan geliyodu hocalar da karşıdan geliyodu gördüya takıldı onlara geldim bende eve aradı açmadım açmazsan evi ararım dedi aradı annem aldı kapattı.bende telin fişini çektim msj atıp duruyo kanıtlıycam diye cevap filan vermiyorum
öyle midem bulandı ki yemin ederim,şu konuyu kk ya açtımya sanki kk kirlendi gibi hissediyorum,gözümün önünden gitmiyo,ben bu rezilliği nasıl unutucam bilmiyorum
gittim odasına,noldu dedi direk anladı bşy olduğunu
çekil dedim bilgisayarın başına geçtim açtım gösterdim bunlar ne dedim gayet sakin bi şekilde sordum
aynen şöyle söyledi:yemin ederim benim haberim yok ben yazmadım bu mesajları ben göndermedim bu kişileri tanımıyorum..yapsam yaptım derim dedi.
bende inanmıyorum ben seni hiç tanıyamamışım dedim şerefsizlik bu yaptığın dedim çantamdan çıkardım yüzükleri attım masasına
beni salak yerine koyma dedim çileden çıktım artık sen yazmadın da kendi kendinemi yazıldı dedim aptal resminide koymuşsun oraya dedim
dediki biliyorum kimin yaptığını şifrem kuzenimde var dedi,o kesin girmiştir dedi..güya kuzenin o tip yerlere girmesini babası istemiyomuş oda bunun adresinden giriyomuş..yazdı senaryosunu yanii(kuzenide askerde bi kaç hafta önce gitti)
çıkıyodum tuttu dedki haftasonları arıyo kuzenim arasın yanımda ol duy sende dedi,kanıtlayamazsam o zaman ayrılırsın benden dedi..
iyice sinirlendimm masanın üzerinde kağıtlar vardı saldırdım atım dedim ki adam gibi itiraf ett..hala dvm ediyo saçmalamaya vurdum kapıyı çıktım,arkadan geliyodu hocalar da karşıdan geliyodu gördüya takıldı onlara geldim bende eve aradı açmadım açmazsan evi ararım dedi aradı annem aldı kapattı.bende telin fişini çektim msj atıp duruyo kanıtlıycam diye cevap filan vermiyorum
öyle midem bulandı ki yemin ederim,şu konuyu kk ya açtımya sanki kk kirlendi gibi hissediyorum,gözümün önünden gitmiyo,ben bu rezilliği nasıl unutucam bilmiyorum
gittim odasına,noldu dedi direk anladı bşy olduğunu
Ya canım günahını almak istemem ama bu kadar klasik bir söz ki ben yazmadım kuzenim yazmış falan birde daha önce kuzeni ile anlaşmayacağı ne malum hiç inandırıcı değil senin resminle ne hakla yazıyor ki ve babası twitrda onumu takip edecekmiş illa kendi adı ile açmasıda gerekmiyor ayrıca. Ve sana şunu söyliyim ben annesinin üzerine yalan yere yemin edenide gördüm gözlerimle gördüğüm şeyi inkar edip yemin edeni. Yemin erkeklerin en büyük silahı ya hani kadınların gözyaşı derler ya erkeklerinde yemini kadınlar duygusal olduğu için inanıyor o yeminlere. Benim fikrim bu seni etkilemek istemem ama söylediği sözler çok ucuz yalanlar gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?