ellerim titriyo sinirden hemen konuya gircem twettır hesabı olanlardan yardım istiyorum çünkü benim hesabım yok ve anlamıyorum..
az önce girdim sevgilimin hesabına kızlarla öyle bi konuşmuş ki canmlı cicimli bu konuşmalar ortada duruyo
size şunu sorcam arkadaş listesine nerden giriliyo konuşmalar sohbetlere nerden bakılıyo çünkü ingilizce ve sadece açtığım sayfadaki konuşmaları okudum dahasıda vardır...
bu erkekler arasında bir trend olmuş, almış başını gidiyor. adresime arkadaşım girdi, yok kuzenim girdi, yok abim girdi, eee sana da dünya alem girsin....
sakına sakın inanma....kocaman bir yalandır bu. benim kuzenim benim resmimle sanallarda fink atacak yahu demez miyim kuzenime erkek arkadaşım görür laf olur nasıl açıklarım diye..YALANNNN
not : bu erkekler o kadar zekidir ki kendilerini kadınlardan daha zeki sanırlar...
not 2: burdaki zeki lise yıllarında dilbilgisi dersinde gördüğümüz kinayenin orjinal halidir. erkeklerin orjinal hali ise bu olayda gördüğünüz asıl erkektir. erkek midir bu erkeklik değildir. düpedÜz KAHPELİKTİR.
Şifresi var mı? varsa özel mesaj kısmına da bir göz at derim... Herkes göremiyor özel mesaj kısmını facebook da ki mesajlaşma sistemine benziyor gizli. Takipçileri filan o kadar takma sen mentionlara bak kimlerle konuştuğu, nasıl konuştuğu zaten tweetleri kilitli değilse görünüyordur.
silmeden, ki silmis olabilir bu saatten sonra. hemen direct messages (direkt / özel mesajlar) bak, o olup olmadigini yazi seklindende anlarsin. bazi insanlar sen i ben sne filand iye yazar, veya bazi kelimeleri hep yanlis yazar, bazilari hic nokta virgül koymak vs. vs. anlarsin ordan
bu erkekler arasında bir trend olmuş, almış başını gidiyor. adresime arkadaşım girdi, yok kuzenim girdi, yok abim girdi, eee sana da dünya alem girsin....
sakına sakın inanma....kocaman bir yalandır bu. benim kuzenim benim resmimle sanallarda fink atacak yahu demez miyim kuzenime erkek arkadaşım görür laf olur nasıl açıklarım diye..YALANNNN
not : bu erkekler o kadar zekidir ki kendilerini kadınlardan daha zeki sanırlar...
not 2: burdaki zeki lise yıllarında dilbilgisi dersinde gördüğümüz kinayenin orjinal halidir. erkeklerin orjinal hali ise bu olayda gördüğünüz asıl erkektir. erkek midir bu erkeklik değildir. düpedÜz KAHPELİKTİR.
cnm bu erkek milleti adami deli eder. saol canim bende seni opuyorum..o kadar çok güldüm ki bu kısma, ellerinden öpüyorum bu yorumu yazanın.
hadi be ordan kurana el basacakmis...sen 4 buyuk dinin kitabini ust uste koy sonra el bas ancak kendinii kandirirsin. yahu bu kuran olmasa neyin ustune basacaklar. sikistiklarinda her erkek kuran arar el basmak icin. bir kandilde elime alayimda okuyayim diyen yok...KURAN CARPSİN SİZİ....özel msj kısmını bulamadım ki direk mesaj diye bi kısım var oraya baktım orasıda boş yani kçk bi sayfa çıkıyo bişeyler yazmak için alt kısmında da gönder butonu gibi bişey var o kadar.
bu yalan düşük bi zekanın ürünü işte başka bahane bulamıyolar
saçma sapan msjlar atıp duruyo,birine bile cvp yazmadım hakaret bile etmedim yani..dünde bir dürü şey saydım amaa içim soğumuyoooo işte
yeminler ediyo,Kuran'ı getir üzerine yemin ediyim diyo kuzenimde etsin filan diyo.. inancındanda şüphe edicem artık sinir hastası etti beni.rezilliği yapan o ama o kadar köttüyüm ki göğsme bi ağırlık çökmüş sanki gitmiyo
olmuyorsa bitirin uzatmanin bir anlami yok
ben cok sasiriyorum hatta kiziyorum esi degil, arada cocuk yok nisanlisi degil bu kadar fedakarlik fazla el ogluna
bunun adi ask sevgi degil bunun adi saplanti kaybetme korkusu aliskanlik
bir kisinin sucunu yuzune vurmakta sakincali bir durum. bu sefer daha dikkatli davranacak
sadik erkek rolunu daha profesyonel oynayacak, en iyisi hic daha fazla yipranmadan kesip atmak
iliskiyi hastalikli bir hale getirmeden kangren yapmadan.
özel msj kısmını bulamadım ki direk mesaj diye bi kısım var oraya baktım orasıda boş yani kçk bi sayfa çıkıyo bişeyler yazmak için alt kısmında da gönder butonu gibi bişey var o kadar.
onlarca kızı takip ediyomuş konuşmalarını görseniz o kadar samilerki kiiiii x cim hayatım..
aldatıldım kızlar ben bolşuna demiyodum size huzursuzum diyee
Allah kahretsin onu,elim ayağım boşaldı
Bi ara twitter kullanıcısıydım, o ortalıkta gördüğünüz konuşmalar özel sohbet olmuyor , birbirlerinin sayfalarına falan yazıyorlar , sevgiliniz sizi aldatsa bunu niye ulu orta yapsın ki , çünkü o konuşmaları herkes görebiliyor görebileceğinizi tahmin etmiştir bence.. özel sohbet bölümü ayrı mesajlar falan diye bir bölüm var orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?