- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.333
- 498
Kızlar bugünlerde eşim bi tanıdığın yerinde işe başlıcaktı.
Bir ay önce konuşmuştuk.
Küçük bi yer bi ofis gibi.
İşi açıcak adam 50 60 yaşında eşime sende gelirsin falan dedi sende yanımızda ol dedi.
Neyse iş miş konuşuldu adam dedi sekreterde alıcam ben genç fiziği düzgün alımlı gösterişli güzel vs. üniversite mezunu falan.
Eşimde tüm gün ofiste duracak o kızla beraber diğerleri ofisle pek işi olmıcak.
Hatta çıkarlarken onlardan belki Chek sekreterimiz olur üni mezunu çalışmıyor dediler.
Eşimde olur falan dedi bende sevindim ne güzel olur birlikte çalışırız.
Bende eve gelince dedim eşime başka bi kız sekreter olursa ben istemiyorum o işe girmeni dedim eşimde tamam aşkım dedi söz verdi.
Normal bi kızda değil genç olcakmış işte düzgün fizikli ve bütün gün yanyana olacaklar.
Kocama güveniyorum ama işte ya kız oynak çıkarsa.
Dedim belkide mülayim uslu bi hanım hanımcık bi bayan olur sabret gör.
Bugün gittik işte neyse sekreter lafı geçmedi etmedi. Tam çıkarken sekrter gelicek dediler eşiminde haberi yokmuş
Bi baktım gelen kızlara malesef hiç de hoşuma gitmedi.
Eşime dedim arabada söz vermiştin bana. Ben bunlarla tüm gün seni aynı mekanda düşünemem dedim.
Kızdı habire laf soktu dedim söz verdin. Yok söz möz hep böyle yapıosun sen.
Sıkıldım bunaldım.
Benim suçum ne yani söz vermiştin bana
((
Ya bide neden normal sekreter değil. İlla alımlı güzel vs.
Kendi karısı 50 60 yaşında ama eşim genç. adamın karısı o kızı çocuğu gibi görürde ben yapamam. huzursuz olurum.
Birde tatil yok saat yok kendin sat parasını sen al tarzı biyer. Çok satarsan alırsın para satamazsan alamazsın.
Dip not: Hep böyle yapıosun dediği olayda bi patronu vardı eşime habire hayatım bitanem diye seslenirdi.
Eşim uzak dururdu kadın peşinden ayrılmazdı.
Birlikte gelirdik hoşgeldin bitanem diye şappp diye içine çeke çeke öperdi.Çok özledim görmeyince derdi.
Eşim kaçardı kadın hala öperdi sarılmaya yer arardı evliydi ve çocuğu vardı düşünün.
Eşim çıktı o işten kadından dolayı:S
Burda da suçlu ben olurdum kıskansam.
Bir ay önce konuşmuştuk.
Küçük bi yer bi ofis gibi.
İşi açıcak adam 50 60 yaşında eşime sende gelirsin falan dedi sende yanımızda ol dedi.
Neyse iş miş konuşuldu adam dedi sekreterde alıcam ben genç fiziği düzgün alımlı gösterişli güzel vs. üniversite mezunu falan.
Eşimde tüm gün ofiste duracak o kızla beraber diğerleri ofisle pek işi olmıcak.
Hatta çıkarlarken onlardan belki Chek sekreterimiz olur üni mezunu çalışmıyor dediler.
Eşimde olur falan dedi bende sevindim ne güzel olur birlikte çalışırız.
Bende eve gelince dedim eşime başka bi kız sekreter olursa ben istemiyorum o işe girmeni dedim eşimde tamam aşkım dedi söz verdi.
Normal bi kızda değil genç olcakmış işte düzgün fizikli ve bütün gün yanyana olacaklar.
Kocama güveniyorum ama işte ya kız oynak çıkarsa.
Dedim belkide mülayim uslu bi hanım hanımcık bi bayan olur sabret gör.
Bugün gittik işte neyse sekreter lafı geçmedi etmedi. Tam çıkarken sekrter gelicek dediler eşiminde haberi yokmuş
Bi baktım gelen kızlara malesef hiç de hoşuma gitmedi.
Eşime dedim arabada söz vermiştin bana. Ben bunlarla tüm gün seni aynı mekanda düşünemem dedim.
Kızdı habire laf soktu dedim söz verdin. Yok söz möz hep böyle yapıosun sen.
Sıkıldım bunaldım.
Benim suçum ne yani söz vermiştin bana

Ya bide neden normal sekreter değil. İlla alımlı güzel vs.
Kendi karısı 50 60 yaşında ama eşim genç. adamın karısı o kızı çocuğu gibi görürde ben yapamam. huzursuz olurum.
Birde tatil yok saat yok kendin sat parasını sen al tarzı biyer. Çok satarsan alırsın para satamazsan alamazsın.
Dip not: Hep böyle yapıosun dediği olayda bi patronu vardı eşime habire hayatım bitanem diye seslenirdi.
Eşim uzak dururdu kadın peşinden ayrılmazdı.
Birlikte gelirdik hoşgeldin bitanem diye şappp diye içine çeke çeke öperdi.Çok özledim görmeyince derdi.
Eşim kaçardı kadın hala öperdi sarılmaya yer arardı evliydi ve çocuğu vardı düşünün.
Eşim çıktı o işten kadından dolayı:S
Burda da suçlu ben olurdum kıskansam.
Son düzenleme: