Ben haksız mıyım şimdi??

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Kızlar bugünlerde eşim bi tanıdığın yerinde işe başlıcaktı.
Bir ay önce konuşmuştuk.
Küçük bi yer bi ofis gibi.
İşi açıcak adam 50 60 yaşında eşime sende gelirsin falan dedi sende yanımızda ol dedi.
Neyse iş miş konuşuldu adam dedi sekreterde alıcam ben genç fiziği düzgün alımlı gösterişli güzel vs. üniversite mezunu falan.
Eşimde tüm gün ofiste duracak o kızla beraber diğerleri ofisle pek işi olmıcak.
Hatta çıkarlarken onlardan belki Chek sekreterimiz olur üni mezunu çalışmıyor dediler.
Eşimde olur falan dedi bende sevindim ne güzel olur birlikte çalışırız.
Bende eve gelince dedim eşime başka bi kız sekreter olursa ben istemiyorum o işe girmeni dedim eşimde tamam aşkım dedi söz verdi.
Normal bi kızda değil genç olcakmış işte düzgün fizikli ve bütün gün yanyana olacaklar.
Kocama güveniyorum ama işte ya kız oynak çıkarsa.
Dedim belkide mülayim uslu bi hanım hanımcık bi bayan olur sabret gör.
Bugün gittik işte neyse sekreter lafı geçmedi etmedi. Tam çıkarken sekrter gelicek dediler eşiminde haberi yokmuş
Bi baktım gelen kızlara malesef hiç de hoşuma gitmedi.
Eşime dedim arabada söz vermiştin bana. Ben bunlarla tüm gün seni aynı mekanda düşünemem dedim.
Kızdı habire laf soktu dedim söz verdin. Yok söz möz hep böyle yapıosun sen.
Sıkıldım bunaldım.
Benim suçum ne yani söz vermiştin bana:(((
Ya bide neden normal sekreter değil. İlla alımlı güzel vs.
Kendi karısı 50 60 yaşında ama eşim genç. adamın karısı o kızı çocuğu gibi görürde ben yapamam. huzursuz olurum.
Birde tatil yok saat yok kendin sat parasını sen al tarzı biyer. Çok satarsan alırsın para satamazsan alamazsın.

Dip not: Hep böyle yapıosun dediği olayda bi patronu vardı eşime habire hayatım bitanem diye seslenirdi.
Eşim uzak dururdu kadın peşinden ayrılmazdı.
Birlikte gelirdik hoşgeldin bitanem diye şappp diye içine çeke çeke öperdi.Çok özledim görmeyince derdi.
Eşim kaçardı kadın hala öperdi sarılmaya yer arardı evliydi ve çocuğu vardı düşünün.
Eşim çıktı o işten kadından dolayı:S
Burda da suçlu ben olurdum kıskansam.

Son düzenleme:
Başınıza geldiği için böyle davranıyorsunuz belli ki. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali.
Eşinize güveniyorsanız sorun oluşturmamalı bu aslında.
Ama aklınız hep orada kalacaksa ve eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürecekseniz kararınızdan vazgeçmeyin. Eşinizi o işe sokmayın.

Yani tabi kıskanabilirsiniz önceki yaşanan olaydan dolayı. Siz daha iyi bilirsiniz eşiniz o işe girmezse kolaylıkla hemen istediği tarzda bi iş bulabilecek mi? Bulabilecekse gerginliğe strese gerek yok bi şekilde ikna edersiniz eşinizi. Ama hemen iş bulamazsa bence sırf kıskançlıktan dolayı ısrar etmeyin derim. Ön yargılı davranmadan en azından bir iki hafta deneyin bi bakalım. Gidip gelin iş yerine. Kız kötü biri değildir belki.

işte sorun o ben tek başıma gidip gelemem.
Buraları bilmiyorum ve çok karışık uzak bi yer.
Eşim zaten onun muadili bir iş aramıyordu hiç de düşünmemişti o iş için zaten bu iş fazla sürmez dedi daha bugün.
Ki eşim haftasonu tatiline takık bi insan bi işi hafta sonu bi gün iznini yedi diye çıktı o işten.
Şimdi noldu da kıymete bindi bu iş anlamadım.

Valla bende cok kıskanc bır kadındım evlılıgımın ilk baslarında iş konusunda cok kıskanclık yaptım ve eşimi bıktırdım resmen agzıyla soyledı ne zaman ki eşime güvendıgımı aklımdan cıkarmamaya calıstıysam her sey cok guzel oldu en guzelı kııskanmamak sonucta sadece orada bayan yok her yerde bayan var ve bır erkek aldatmak ısterse aldatır bunu bılır bunu soylerım bence kendınıze bu kıskanclık konusunu stres edecegınıze eşiniz evıne nasıl para getırebılecek bu işte sonucta satamayacagı zamanlarda olucak ne olucak bu durumda o aykı durumunuz gibi önemlı mevzuları gundeme getırmenızde fayda var derim

Satarsa kazanacak satmazsa yok tarzı bir iş için bu çileyi çekmeye değmez..
İş çile sekreter çile yani..
Başka bir iş arasanız? ya da cidden siz sekreter olsanız:34:

Başınızdan kötü bir tecrube geçmiş bu yüzden tedirginsiniz

Ama herkes ekmeği için çalışıyor, her düzgün fizikli kadın kötü olacak diye bir şey yok

Boşa bunaltmayın eşinizi, her iş yerinde kadınlar var siz sürekli böyle yaparsanız nasıl geçineceksiniz

Anlattıklarınız bana biraz şımarıklık gibi geldi,
Eşiniz ekmek parası için çalışacak,daha başlamadan problem çıkartıyorsunuz.
Eğer bu iş olmazsa olmazınız değilde,sırada bekleyen 2-3 tane iş fırsatınız daha varsa haklısınız tabii,o zaman bişey diyemem.:26:

Bir ay önce konuşmuştuk.
İşi açıcak adam 50 60 yaşında eşime sende gelirsin falan dedi sende yanımızda ol dedi.
Neyse iş miş konuşuldu adam dedi sekreterde alıcam ben genç fiziği düzgün alımlı gösterişli güzel vs. üniversite mezunu falan.
Hatta çıkarlarken onlardan belki Chek sekreterimiz olur üni mezunu çalışmıyor dediler.
Bende eve gelince dedim eşime başka bi kız sekreter olursa ben istemiyorum o işe girmeni dedim eşimde tamam aşkım dedi söz verdi.
Normal bi kızda değil genç olcakmış işte düzgün fizikli ve bütün gün yanyana olacaklar.
Bugün gittik işte neyse sekreter lafı geçmedi etmedi. Tam çıkarken sekrter gelicek dediler eşiminde haberi yokmuş
Eşime dedim arabada söz vermiştin bana. Ben bunlarla tüm gün seni aynı mekanda düşünemem dedim.
Sıkıldım bunaldım.
Kendi karısı 50 60 yaşında ama eşim genç. adamın karısı o kızı çocuğu gibi görürde ben yapamam. huzursuz olurum.
Birde tatil yok saat yok kendin sat parasını sen al tarzı biyer. Çok satarsan alırsın para satamazsan alamazsın.

Dip not: Hep böyle yapıosun dediği olayda bi patronu vardı eşime habire hayatım bitanem diye seslenirdi.
Birlikte gelirdik hoşgeldin bitanem diye şappp diye içine çeke çeke öperdi.Çok özledim görmeyince derdi.
Eşim kaçardı kadın hala öperdi sarılmaya yer arardı evliydi ve çocuğu vardı düşünün.

Bence sen eşine de kendine de güvenmiyorsun.kız oynak çıkarsa ne demek ya.İş bulmuş siz de şımarıklık yapıyorsunuz.

bayanın çalışmadığı iş mi var artık nereye kadar işten çıkaracaksınız
evlenmişsiniz sorumluluklarınız var sizde çalışmıyorsunuz ne ile geçineceksiniz :26:

bana bu kıskançlık işleri saçma geliyor hele ki iş konusunda insanlar ne şartlarda çalışıyor evi yuvası için para kazanmak için
bakımlı bi bayanla aynı ortamda çalışması sorun olmamalı bence

haa konu çalışma şartları olsaydı başka şey derdim ama burada tek sorun bakımlı oynak çıkma ihtimalı olan kadın olduğu için fikrim bu

Kızlar, kızları gördüm ben dün hiç hoşuma gitmedi.
Eşim bana söylemese çok içine sinmedi iş hani bi iki hafta bakarım ayağındaydı.
İşin açıkçası iş emekli işi. hani evde durmayayım vakit geçirmek için ofisim olsun.
3 ayda bi satsam da kardayım hesabı.
Yani ev geçindirme işi değil. farkına vardım dün.
Eşimin sırf denemek için görmek için öylesine başlaması birde üstüne sekreter işi olunca istemedim.
Ama bugün eşimde gördü bi iki hafta bakıcak sadece.

Bir ay önce konuşmuştuk.
Sıkıldım bunaldım.

Bence Durumu biraz abartıyorsun. Eşini sevip kıskanman normal ama bu kadar problem çıkartıp tatava yapman yalnış bir durum Eşin Senin üstüne gül koklayacak olsaydı eski iş yerinden çıkmazdı. Sekreter olarak gelen kişi ekmek parası derdindedir senin Kocanın derdinde değil bi tek erkek senin kocanmı var ? belki sevdiği evlenmek istediği var kızcağızın.! Her sekreter oynak değildir. yaptığın ayıp

Bence Durumu biraz abartıyorsun. Eşini sevip kıskanman normal ama bu kadar problem çıkartıp tatava yapman yalnış bir durum Eşin Senin üstüne gül koklayacak olsaydı eski iş yerinden çıkmazdı. Sekreter olarak gelen kişi ekmek parası derdindedir senin Kocanın derdinde değil bi tek erkek senin kocanmı var ? belki sevdiği evlenmek istediği var kızcağızın.! Her sekreter oynak değildir. yaptığın ayıp

Her sekreter oynaktır lafını nerde kullanmışım lütfen gösterin..

"Kocama güveniyorum ama işte ya kız oynak çıkarsa.
Dedim belkide mülayim uslu bi hanım hanımcık bi bayan olur sabret gör."

Bu laftan her sekreter oynak lafını nereden çıkardınız. Asıl size ayıp.
Herkes kocama da bakıyor diye hangi cümlemden çıkarttınız anlamadım
Evet güzel alımlı bir kız olsa kıskanırım dedim.
Çünkü normalde birisi işe alınırken iş performansına referansına iş gücüne bakılır.
Direk fizik güzellik ön plan deyince sinirlendim.

Her sekreter oynaktır lafını nerde kullanmışım lütfen gösterin..

"Kocama güveniyorum ama işte ya kız oynak çıkarsa.
Dedim belkide mülayim uslu bi hanım hanımcık bi bayan olur sabret gör."

Bu laftan her sekreter oynak lafını nereden çıkardınız. Asıl size ayıp.
Herkes kocama da bakıyor diye hangi cümlemden çıkarttınız anlamadım
Evet güzel alımlı bir kız olsa kıskanırım dedim.
Çünkü normalde birisi işe alınırken iş performansına referansına iş gücüne bakılır.
Direk fizik güzellik ön plan deyince sinirlendim.

Haksiz miyim diye sordugunuz icin yaziyorum evet haksizsiniz. Güzel bir kiz ise girerse sen cikacaksin diye söz almaniz, esinizin de söz vermesi hic mantikli degil. Mülayim uslu hanim hanimcik olmasa size ne ki? Bu özelliklere sahip olmayan bayanlar oynak mi oluyor? Hayat doludur, bakimli-güzeldir, arkadasi cevresi coktur, neseli gülüp eglenmeyi gezmeyi seven biridir ve esiniz hic umurunda bile olmayabilir Esiniz muhattap olmaz isine gücüne bakar. Mesaisi biter cikar evine gelir.

Daha önceden böyle bir olay yasamissiniz tedirginsiniz ama esiniz gerekeni yapmis. İnsanlara karsi böyle önyargili olmayin. Esime güveniyorum dan sonraki ama ile baslayan cümleyi hic kurmayin. Ben esime ve evliligime güveniyorum, kim ne yaparsa yapsin ne söylerse söylesin deyin. Yani cok arsiz ve sizin tabirinizle oynak bir kadin esinize zorla ve istemedigi birsey yaptirabilir mi? Ne yani basina silah dayayip zorla mi elde edecek? Allah göstermesin ama korktugunuz gibi bir olay meydana gelirse bu oynak kadinlar mi yoksa esiniz mi suclu olur?

Esiniz bir iki tamam söz der ama ücüncüde de ne cocuk gibi beni kontrol edip söz verdiriyorsun der. Evlenmis barklanmis koca adami rencide ediyorsunuz bence. Hayatim bir bak, isine gelmezse, ortami isi begenmezsen ona göre kararini verirsin, senin kararina güveniyorum deyin. Bu is zaten is bile sayilmaz. Herkesin düzenli ödemeleri var ve bu nedenle her ay düzenli bir para gecmeli ellerine. Bir iki ay bos gecsin, ücüncü ay misli misli gelsin. Bu tarz isleri oldum olasi sevmemisimdir. İnanin her ay düzenli gelen para daha az bile olsa bundan iyidir. Bu isten zaten cikacakmis esiniz, peki tam istedigi gibi sartlari cok iyi bir is bulursa ve calisan bayanlari gözünüz tutmazsa bos mu gezecek esiniz hep?

Yani bence de haksızsınız, hayat bu, eşiniz işveli, güzel, alımlı (ya da her ne diyorsanız) kadınlarla da karşılaşacak. Siz ne kadar kontrol etmek isterseniz isteyin, bu kontrol edilebilir bir şey değil.
Eşinize de güven duymuyorsunuz, öncelikle onu kabul edin, daha sağlıklı bir konuma gelmiş olursunuz. Öyle insanlar tanıyoruz ki çevresindeki kadın mıdır erkek midir nedir bilmeden çalışıyorlar, evlerine ekmek götürmek için. Yani sorun insanlarda, işyerlerinde değil; tahminen eşinizin sizdeki sicilinde. Bunu aşmalısınız, bu düşünceler yıpratır sizi ve ilişkinizi.

Back
X