- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Çok istiyorsa evi bi düzene soksun, dip köşe temizlik yapsın işe başlamadan. Bir liste çıkar ver eline. Ne de olsa ikimizde evdeyiz bir de ben hamileyim de. Bak bakalım bir daha konuşuyor mu...
Dediklerine de sakın bir daha ağlama geç otur. Duyma cevap verme.
hamılelıkle işsizlik aynı anda aynı evde biraz kötü olmuş ama üzme kendını ağlama da..emınım işe basladıgında oda düşünürse dengesızlıklerını görecek..
bu süreçte benden şuanda normal bir performans bekleme zaten durum malum,ama sen birşeylerın ucundan tutup yapabılırsın diye yüreklendir..evi ona bırak ne yaparsa yapsın oyalansın,aklını mesgul etmeye çalışıyor bellıkı..
yaptıklarına laf edıp çok karışırsan gereksız mevzular acılıp kavga cıkar,zaten kv mevzularına girmişsiniz bile..
daha yüzeysel sohbet et derin konulara girme bile,baktın ki sana bulaşıyor ay mıdem bulandı ay basım döndü de..ugrasmasın senle
nedır bu hamıle kadınların erkeklerden cektıgı yahu..
bi işe yaramazlar,bi işe yarıycak olsalar çeneleri durmaz..
Oyalansin diye basinda durdum,guya is yapicak ya.. temiz ama dun yaptigim kizartmadan sicrayan ve silmedigim yag lekeleri olan ocagi sil istersen dedim.. hatir hutur bi girismesi var sanki cok zorlu cikmayan gunlerce duran bir lekeymis gibi.. temizledikten sonra da,hic bi zaman bu kadar temiz olmamisti bu ocak diyo.. ben yapmiyormusum hic is.. yaptigimi gorebilmen icin,pis halini de gostermem lazim sana cunku,demekki hic gostermemisim dedim ben de..
Oyalansin diye basinda durdum,guya is yapicak ya.. temiz ama dun yaptigim kizartmadan sicrayan ve silmedigim yag lekeleri olan ocagi sil istersen dedim.. hatir hutur bi girismesi var sanki cok zorlu cikmayan gunlerce duran bir lekeymis gibi.. temizledikten sonra da,hic bi zaman bu kadar temiz olmamisti bu ocak diyo.. ben yapmiyormusum hic is.. yaptigimi gorebilmen icin,pis halini de gostermem lazim sana cunku,demekki hic gostermemisim dedim ben de..
Adam issizlik psikolojisinde seni mi dusunur hiç hem ne oluyor ki karnin buyudu sadece(!) diye dusunuyordur kesin. Ayy benim super anlayisli esim de kusmaya alistin artik nasilsa, yabanci degil halama gidelim onun tuvalette de kusarsin problem olmaz demisti bir kere. Yani bizi anlayamazlar hicbir sekilde yasamiyor adam senin yaşadıklarını "naz yapiyor" olarak nitelendiriyor. Bence hiiiiic sinirlerini ziplatma evden uzaklas o hale burundugunde. Ne yapmak istersen yapabilirsin hadi benim isim var de cek kapiyi cik. Zaten hormon çorbasıyız suan bir de adam kahri gercekten çekilmez.
Cani isteyecek de yapacak beyfendi... dedim,suralar bak cok kirlendi yapcaksak beraber yapalim sen yarin oburgun ise baslarsn bana.kalir ben altindan kalkamam.. amaan misafir mi geliyo ya bosver dedi. Bugun de boyle.. dolunay vardi dun,ondan mi etkilendi noldu bilmiyorum. Aksam birden bire cildirdi. Balkona saldirdi,bebek odasi yapmayi dusundugumuz camasir odasindaki kutulari desti,mutfaga saldirdi falan...Devamlı iş buyur bezsin.
Banyo ovdur, perde yıkattır, süpürge açtır üstüne yediğini dök başa sarsın.
Yıldır adamı.
Geçen benimki de 3 gün süpürge açınca "yardımcı mı alsak.. " moduna girdi, olur dedim canıma minnet
Canım bırak yapsın. Geç tv izle ayaklarını uzat . Yapsın soylensin.dursun bosver. He he de . :)23haftalik hamileyim. Esim isinden istifa etti anlasmazliklar yuzunden. Su an yeni ise de baslamadi daha,evde oturuyor..Ev islerine sardi bu aralar. Dunden beri uzuyor beni. Aglatip duruyor. Ben pasakliymisim,herkes kocam is yapsn diye ölurmus ben ona da engel oluyomusum.. Buzdolabini mi gozune kestirdi,aciyo ne var ne yok aa bu kotu olmus bu bozulmus,artik yenmez bu diye atmaya basliyo. Dolaplari aciyo tencerelerdeki cikmayan yanik lekelerine kafayi takiyo..bana da bi ton laf. Hizmetci ruhlu degilim,anam oyle yetistirmedi ne yapayim diyorum ben de.. cevap vermiyor degilim.. diplomali ev hanimiyim bu arada. Muhendisim ama issizim,evde oturuyorum. Beyfendi,yok evde oturuyosun da daha da is yapmiyosun da.. ya ben rahatima bakarim,hamile halimle oturup hergun ne is yapsam diye mi dusunuyum? Ayrica sunu da soyleyim,lavabo cekmez ben ugrasirim.. bulasik makinasi yikamiyodu actm bilmedigim halde orasini burasini ben temizledim. Insan bi bunlara bari el atar..Delirdi iyice.. biraz once kavga ettik,bagirdim seni istemiyorum bu evde defol git is mis de yapma diye.. o bana veriyo veristiriyo ben ona..
Birden anasi da ana oldu. Dugunumuzun icine eden,hic bi harcama yapmayan ailesi aile,emeklerini zerre dusunmeyen ana birden fedakar oldu..Anasiyla gorussek evimiz boyle olmazmis da.. evet hizmetciligimizi yapardi diyiverdim..
Beni annem yetistirmemis de blmem ne de..Annem calisan bayan benim,temizlik hastasi biri degildi,duzenlidir elinden geldigince..ya neyse ne,oyle yada boyle evlenmeseymis benle o zaman..Cok sinirliyim. Napicam ben ya. Agla agla aglamaktan da biktim.. Iki saate amaaa askiim diye gelir heralde. Sirnasmalarindan da biktim. Basim agriyo su an cok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?