ben hamileyim kocam triplerde..temizlik hastasi..

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.809
83
23haftalik hamileyim. Esim isinden istifa etti anlasmazliklar yuzunden. Su an yeni ise de baslamadi daha,evde oturuyor..Ev islerine sardi bu aralar. Dunden beri uzuyor beni. Aglatip duruyor. Ben pasakliymisim,herkes kocam is yapsn diye ölurmus ben ona da engel oluyomusum.. Buzdolabini mi gozune kestirdi,aciyo ne var ne yok aa bu kotu olmus bu bozulmus,artik yenmez bu diye atmaya basliyo. Dolaplari aciyo tencerelerdeki cikmayan yanik lekelerine kafayi takiyo..bana da bi ton laf. Hizmetci ruhlu degilim,anam oyle yetistirmedi ne yapayim diyorum ben de.. cevap vermiyor degilim.. diplomali ev hanimiyim bu arada. Muhendisim ama issizim,evde oturuyorum. Beyfendi,yok evde oturuyosun da daha da is yapmiyosun da.. ya ben rahatima bakarim,hamile halimle oturup hergun ne is yapsam diye mi dusunuyum? Ayrica sunu da soyleyim,lavabo cekmez ben ugrasirim.. bulasik makinasi yikamiyodu actm bilmedigim halde orasini burasini ben temizledim. Insan bi bunlara bari el atar..Delirdi iyice.. biraz once kavga ettik,bagirdim seni istemiyorum bu evde defol git is mis de yapma diye.. o bana veriyo veristiriyo ben ona..
Birden anasi da ana oldu. Dugunumuzun icine eden,hic bi harcama yapmayan ailesi aile,emeklerini zerre dusunmeyen ana birden fedakar oldu..Anasiyla gorussek evimiz boyle olmazmis da.. evet hizmetciligimizi yapardi diyiverdim..
Beni annem yetistirmemis de blmem ne de..Annem calisan bayan benim,temizlik hastasi biri degildi,duzenlidir elinden geldigince..ya neyse ne,oyle yada boyle evlenmeseymis benle o zaman..Cok sinirliyim. Napicam ben ya. Agla agla aglamaktan da biktim.. Iki saate amaaa askiim diye gelir heralde. Sirnasmalarindan da biktim. Basim agriyo su an cok fena

hamılelıkle işsizlik aynı anda aynı evde biraz kötü olmuş ama üzme kendını ağlama da..emınım işe basladıgında oda düşünürse dengesızlıklerını görecek..
bu süreçte benden şuanda normal bir performans bekleme zaten durum malum,ama sen birşeylerın ucundan tutup yapabılırsın diye yüreklendir..evi ona bırak ne yaparsa yapsın oyalansın,aklını mesgul etmeye çalışıyor bellıkı..
yaptıklarına laf edıp çok karışırsan gereksız mevzular acılıp kavga cıkar,zaten kv mevzularına girmişsiniz bile..
daha yüzeysel sohbet et derin konulara girme bile,baktın ki sana bulaşıyor ay mıdem bulandı ay basım döndü de..ugrasmasın senle
nedır bu hamıle kadınların erkeklerden cektıgı yahu..
bi işe yaramazlar,bi işe yarıycak olsalar çeneleri durmaz..

Aynen ben de dedim,yap o zaman nasil istiyorsan,duzeni kur duzen yoksa dedim.. sacma sapan seyler yapiyor. Mesela su an elektrik supurgesinin sesi degisik geliyo,tornavidasini ariyordu falan.. Aman bana ne napiyosa yapiyo. Bende de hata var. Hic cebini falan da dusunmycem. Issiz de demiycem en iyisi..bozuldu mu yenisini aldir olsun bitsin. Ona kos buna kos yoruldum 1yil olmadan.

Allah biliyor da benim içime analık duygusu vermiyor.
Ben gebe olsam nazımdan,kaprisimden geçilmez.
Ayol devir poponu yat,"belim ağrıyor,başım tutmuyor" de.
Aç bir Türk filmi zırıl zırıl ağla,"hormonlarım Hilton'a vurdu" de.
Bırak ister banyoları ovsun ister halıları yıkasın.

Kocana acilennnn iş bul. Benim babamda işsiz kalsin eve sarar. Şurasını degistirelim, burasını böyle yapalım. Annemi de beni de sinir eder. Bacim adamlara işsiz kalmak yaramıyor ben diyeyim.

Adam issizlik psikolojisinde seni mi dusunur hiç hem ne oluyor ki karnin buyudu sadece(!) diye dusunuyordur kesin. Ayy benim super anlayisli esim de kusmaya alistin artik nasilsa, yabanci degil halama gidelim onun tuvalette de kusarsin problem olmaz demisti bir kere. Yani bizi anlayamazlar hicbir sekilde yasamiyor adam senin yaşadıklarını "naz yapiyor" olarak nitelendiriyor. Bence hiiiiic sinirlerini ziplatma evden uzaklas o hale burundugunde. Ne yapmak istersen yapabilirsin hadi benim isim var de cek kapiyi cik. Zaten hormon çorbasıyız suan bir de adam kahri gercekten çekilmez.

Oyalansin diye basinda durdum,guya is yapicak ya.. temiz ama dun yaptigim kizartmadan sicrayan ve silmedigim yag lekeleri olan ocagi sil istersen dedim.. hatir hutur bi girismesi var sanki cok zorlu cikmayan gunlerce duran bir lekeymis gibi.. temizledikten sonra da,hic bi zaman bu kadar temiz olmamisti bu ocak diyo.. ben yapmiyormusum hic is.. yaptigimi gorebilmen icin,pis halini de gostermem lazim sana cunku,demekki hic gostermemisim dedim ben de..

Sen de onun yaptığı işlere mana bul. Ne biçim tamir etmişsin ses çıkıyor bundan daha önce hiç böyle kötü olmamıştı de.

Onun yaptığı her işe bahane bul, beğenme. Bir şey derse de amma dırdırcısın, doğruları da söyleyemiyoruz de.

işte çenelerine vuruyor bu işsizlik adamların.benım eşimle de yaşandı böyle birkaç ay bir dönem..
bizimkı hem iş yapmaz hem dır dır ederdı..senınkının en azından elide çalışıyo dilinin yanında:)
valla ıyı demıısın,pis halini görmemıssın bak demekkı yapan varmış,kendı kendını temızleyen ocak henuz ıcat edılmedıgıne göre:)
valla at kendını koltuga yat canım,ben özel bir dönemdeyim lütfen herseyden önce benımle konusurken tavrına tarzına dıkkat et de..herzmaan hamıle kalmayacagım sende herzaman evde olmayacaksın..şu süreci kırılmadan üzülmeden tamamlayalım sen şimdi git bide banyoyu ov hadi bakim de:):)

cnm bu kadar benzer.. Bir e bir benim koca.. bende bir e bir aynı şeyleri yaşadım. Benim ki de öğretmen geç gidip erken geliyor 10 da gidiyor öğlen geliyor. üstüne akşam 3 te evde oluyor yani sürekli evde... zaten hazirandan beri evde tamamen okullar kapalı.. inan normalde hiç bir işe yaramaz eline tornavida almaz beceriksizin tekidir evde ki erkek işlerini bile ben yaparım normalde.. Ama hamilelikten sonra bulantı yüzünden evle çok ilgilenemedim. senin koca gibi dolabı orayı burayı acıp kusur buluyordu sürekli.. benden dört dörtlük sofra beklerdi ana yemek pilav salata çorba... hamile halimle hep hoş tutmaya çalıştım ama o beni ufacık hatam da laf sokmaktan geri kalmazdı. Hamile kadını üzmeyeyim diyeceğine hep eleştirdi beni.. Bende alışık değilim böyle annemin evinde alışmadım derdim.... sonra ağlardım gelir sarılıp özür dilerdi ama ertesi gün aynı şeyi gene yapardı... Kendi ailesi de maddi manevi bize pek fazla destek olmadılar daha evime bile gelmediler. Kendi annem yardım eder her şeyime ama benim anneme bi eline sağllık kolay gelsin demez... Şu an memlekette eşim 4-5 güne gelecek. Evi dip bucak temizledik annem ile yavaş yavaş yaptık şimdi artık her şeye kota koycam yemek konusunda özellikle... Ev zaten yemek yüzünden pis olyor o kadar çeşit yapınca tabi pis oluyor mutfak. evim zaten küçük 75 m2 hemen dağınık görünüyor. Bebek olsun 1 yaşına gelsin işe gireceğim annem sağ olsun bakacak bebeğe... Bende diplomalı ev hanımı olmaktan çok sıkıldım çalışınca en azından benden beklenti içinde olmaz sende işe girersin bebek biraz büyüyünce.. o zaman artık hayatın müşterek olduğunun farkına varır.... İnsanın en çok da zoruna giden hamileyken pop pohlanmak yerine böyle muamele görmek zoruna gidiyor. Çevremde duyuyorum kadın hamileyim diye mutfağa girmiyor eşi yapıyor her işi üstelik adam yorucu bi işte çalşıyor gelip evde eşine yardım ediyor aman sen sakın yapma diyor. ama kıymet görmemmek zoruma gidyor. gücenince ağlayınca hemen değer vermeye başlıyorlar ama kalp kırılınca anlamı olmuyor

O ne ya gercekten esiniz baska yere de kusarsin mi dedi offff valla benimki de sacma sapan.laflar ediyo,demek baska kocalar da varmis oyle..
Ona gore bir sey yok evet sadece karnim buyudu,ara sira aglama krizim geliyo aman nolacak hep naz yapiyorum falan. Insan kendini iyice yalniz hissediyo ama bu donemde heralde,hersey beni kotu hissettiriyo bu aralar. Gecenlerde beni kedi tirmaladi,toksoplazma kaptiysam diye kendimi helak ettim,bunun umrunda olmadi. Ciddiye almiyor ki biseyi..iki ah vah tuh diyo tamam...

Cani isteyecek de yapacak beyfendi... dedim,suralar bak cok kirlendi yapcaksak beraber yapalim sen yarin oburgun ise baslarsn bana.kalir ben altindan kalkamam.. amaan misafir mi geliyo ya bosver dedi. Bugun de boyle.. dolunay vardi dun,ondan mi etkilendi noldu bilmiyorum. Aksam birden bire cildirdi. Balkona saldirdi,bebek odasi yapmayi dusundugumuz camasir odasindaki kutulari desti,mutfaga saldirdi falan...

Ca
Canım bırak yapsın. Geç tv izle ayaklarını uzat . Yapsın soylensin.dursun bosver. He he de . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…