- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
- Konu Sahibi lightpinklady
-
sana yılın temizliğinden bahsedeyim..eline bir sopa alıyorsun o sopayı çamaşır suyu ile bir güzel ıslatıp kocanın ağzına ağzına indiriyorsun23haftalik hamileyim. Esim isinden istifa etti anlasmazliklar yuzunden. Su an yeni ise de baslamadi daha,evde oturuyor..Ev islerine sardi bu aralar. Dunden beri uzuyor beni. Aglatip duruyor. Ben pasakliymisim,herkes kocam is yapsn diye ölurmus ben ona da engel oluyomusum.. Buzdolabini mi gozune kestirdi,aciyo ne var ne yok aa bu kotu olmus bu bozulmus,artik yenmez bu diye atmaya basliyo. Dolaplari aciyo tencerelerdeki cikmayan yanik lekelerine kafayi takiyo..bana da bi ton laf. Hizmetci ruhlu degilim,anam oyle yetistirmedi ne yapayim diyorum ben de.. cevap vermiyor degilim.. diplomali ev hanimiyim bu arada. Muhendisim ama issizim,evde oturuyorum. Beyfendi,yok evde oturuyosun da daha da is yapmiyosun da.. ya ben rahatima bakarim,hamile halimle oturup hergun ne is yapsam diye mi dusunuyum? Ayrica sunu da soyleyim,lavabo cekmez ben ugrasirim.. bulasik makinasi yikamiyodu actm bilmedigim halde orasini burasini ben temizledim. Insan bi bunlara bari el atar..Delirdi iyice.. biraz once kavga ettik,bagirdim seni istemiyorum bu evde defol git is mis de yapma diye.. o bana veriyo veristiriyo ben ona..
Birden anasi da ana oldu. Dugunumuzun icine eden,hic bi harcama yapmayan ailesi aile,emeklerini zerre dusunmeyen ana birden fedakar oldu..Anasiyla gorussek evimiz boyle olmazmis da.. evet hizmetciligimizi yapardi diyiverdim..
Beni annem yetistirmemis de blmem ne de..Annem calisan bayan benim,temizlik hastasi biri degildi,duzenlidir elinden geldigince..ya neyse ne,oyle yada boyle evlenmeseymis benle o zaman..Cok sinirliyim. Napicam ben ya. Agla agla aglamaktan da biktim.. Iki saate amaaa askiim diye gelir heralde. Sirnasmalarindan da biktim. Basim agriyo su an cok fena
E eşin ne yaptı ?ben hamılleyken sıcakta 12-13 gomlegını ütülemiştim eşimin,gördü ay bu nıye kırışık aman bu olmamış falan dedı he dedım dur bi dk,,aldım hepsını askıdan attım yere tepındım üstünde al dedım şimdi sana layık oldu:)
banane be,benım nazımın cekılecegı dönemde ben senlemı ugrasıcam bıdaa dedım..yemek bıle yapmadım bisüre..hatta yapıyodum koyuyodum kendıme yıyodum..banaa??diyodu valla sen başının çaresıne bak dıyodum yada zaten dır dır edıp basımın etini yer doyarsın sorun yok :)
E eşin ne yaptı ?
Adamlar bizi anlayamaz beklentiye girme ben artik beklemiyorum esimden oyle seyler cok rahatim. Ayni durum bende de soz konusu gecenlerde amniyotik bant çıktı kesemde telasla paylastim konuyu, canim sıkıldı ama beyefendi googledan mi ogrendin tani koydun bir sey olmaz diyor.O ne ya gercekten esiniz baska yere de kusarsin mi dedi offff valla benimki de sacma sapan.laflar ediyo,demek baska kocalar da varmis oyle..
Ona gore bir sey yok evet sadece karnim buyudu,ara sira aglama krizim geliyo aman nolacak hep naz yapiyorum falan. Insan kendini iyice yalniz hissediyo ama bu donemde heralde,hersey beni kotu hissettiriyo bu aralar. Gecenlerde beni kedi tirmaladi,toksoplazma kaptiysam diye kendimi helak ettim,bunun umrunda olmadi. Ciddiye almiyor ki biseyi..iki ah vah tuh diyo tamam...
cnm bu kadar benzer.. Bir e bir benim koca.. bende bir e bir aynı şeyleri yaşadım. Benim ki de öğretmen geç gidip erken geliyor 10 da gidiyor öğlen geliyor. üstüne akşam 3 te evde oluyor yani sürekli evde... zaten hazirandan beri evde tamamen okullar kapalı.. inan normalde hiç bir işe yaramaz eline tornavida almaz beceriksizin tekidir evde ki erkek işlerini bile ben yaparım normalde.. Ama hamilelikten sonra bulantı yüzünden evle çok ilgilenemedim. senin koca gibi dolabı orayı burayı acıp kusur buluyordu sürekli.. benden dört dörtlük sofra beklerdi ana yemek pilav salata çorba... hamile halimle hep hoş tutmaya çalıştım ama o beni ufacık hatam da laf sokmaktan geri kalmazdı. Hamile kadını üzmeyeyim diyeceğine hep eleştirdi beni.. Bende alışık değilim böyle annemin evinde alışmadım derdim.... sonra ağlardım gelir sarılıp özür dilerdi ama ertesi gün aynı şeyi gene yapardı... Kendi ailesi de maddi manevi bize pek fazla destek olmadılar daha evime bile gelmediler. Kendi annem yardım eder her şeyime ama benim anneme bi eline sağllık kolay gelsin demez... Şu an memlekette eşim 4-5 güne gelecek. Evi dip bucak temizledik annem ile yavaş yavaş yaptık şimdi artık her şeye kota koycam yemek konusunda özellikle... Ev zaten yemek yüzünden pis olyor o kadar çeşit yapınca tabi pis oluyor mutfak. evim zaten küçük 75 m2 hemen dağınık görünüyor. Bebek olsun 1 yaşına gelsin işe gireceğim annem sağ olsun bakacak bebeğe... Bende diplomalı ev hanımı olmaktan çok sıkıldım çalışınca en azından benden beklenti içinde olmaz sende işe girersin bebek biraz büyüyünce.. o zaman artık hayatın müşterek olduğunun farkına varır.... İnsanın en çok da zoruna giden hamileyken pop pohlanmak yerine böyle muamele görmek zoruna gidiyor. Çevremde duyuyorum kadın hamileyim diye mutfağa girmiyor eşi yapıyor her işi üstelik adam yorucu bi işte çalşıyor gelip evde eşine yardım ediyor aman sen sakın yapma diyor. ama kıymet görmemmek zoruma gidyor. gücenince ağlayınca hemen değer vermeye başlıyorlar ama kalp kırılınca anlamı olmuyor
Vallahi yazını ss aldım :) Yarın öbür gün hamile kalırsam aklımda bulunsun diyenapcak söylene söylene gitti mutfaga kendıne yemek aldı yedı
gömlek konusuna gelınce hepsını kuru temızlemeye götürdü orda ütületti..önce anneme götürürp yapmazsan yapma modundaydı,annesını aradım eger sana ütü getırırse ve sen yaparsan konusmam senınle anne dedım,annede ütülemedi yanı,kendıde becerıksız oldugundan mecbur kuru temızleme:)
he o günden sonra sıkıyo biraz laf etmek iş konusunda:)
normalde makul ve sakin biriyim ama kımse benım karnım burnumdayken yaptıgım emegı çöp edemez,yazık hamilelere
Vallahi yazını ss aldım :) Yarın öbür gün hamile kalırsam aklımda bulunsun diyeBu arada ellerine sağlık. Vallahi içimin yağları eridi. :)
Oohhhhhh çokk iyi olmuş. Müstehak seninkine:):)birde genel olarak eger sakın bırıysen gözün döndügü anda alışık olmadıkları için kaçacak delık arıyolar ahaha:)
bikerede cok kötüyken çamaşırı sen asarmısın dedıgımde tv karsısından ya o kadın işi ben yapmam bananee dır dır vır vır ettıgınde aldım camasır telını üstüne attım dan diye,valla ben bukadarını yapıyorum gerisini sen hallet demıstım:)
annemlere diyodu hamılelıkte mılletın karısı duygusal olur benımkı canavar oldu,şiddete maruz kalıyorum diye:)
Esas bizi salak sanip is yapmamak icin saf ayagina yatıyorlar bence.Erkekler gerizekalı mı yoksa bana mı öyle gelmeye başladı ?
Çok sinir değiller mi ama ?Esas bizi salak sanip is yapmamak icin saf ayagina yatıyorlar bence.
Haha buna guldum gercekten :) ..bi parolun ustune daha iyi geldi bas agrima :)sana yılın temizliğinden bahsedeyim..eline bir sopa alıyorsun o sopayı çamaşır suyu ile bir güzel ıslatıp kocanın ağzına ağzına indiriyorsun
Aynen oyle erkekligini ispat etmek icin tutturuyor bir cogu. Onlar icin oyalanmalik oluyor çocuk. Arkadaslarin eslerinden bebek olduktan sonra eve ugramayanlar var bebek agliyormus hasbam o yuzden eve gec gidiyormuş.Çok sinir değiller mi ama ?Yani çocuk çocuk diye kadının başının etini yerler sonra duruma bak. O zaman niye çocuk istiyorsun? Erkekliğini mi ispat edecek ? Nedir yani?
kalksın o yanıklara iki cif sürsünAy kendi yapsın bütün gün evde oturmaktan işsiz olmuş baksana.
Tencere dibindeki yanıklara bakıyor.
İmla
Ay evet çok haklısın. Allah'tan senin gibi kadınlar varda erkekler bazı şeyleri anlamaya başladıAynen oyle erkekligini ispat etmek icin tutturuyor bir cogu. Onlar icin oyalanmalik oluyor çocuk. Arkadaslarin eslerinden bebek olduktan sonra eve ugramayanlar var bebek agliyormus hasbam o yuzden eve gec gidiyormuş.
Bizde ben istemiştim esim bekleyelim demisti ama ben bile cektim restimi simdiden bebek olunca beni yalniz birakirsan kapiyi kilitler daha da eve almam seni diye.
Eslerini kendi anneleri gibi sanıyorlar kocalari onunde susup kaderine razı olacaklar kadinlar. Oyle bir dunya artik yok bunu anlamalari lazim ilk once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?