ben hamileyim kocam triplerde..temizlik hastasi..

ben hamılleyken sıcakta 12-13 gomlegını ütülemiştim eşimin,gördü ay bu nıye kırışık aman bu olmamış falan dedı he dedım dur bi dk,,aldım hepsını askıdan attım yere tepındım üstünde al dedım şimdi sana layık oldu:)
banane be,benım nazımın cekılecegı dönemde ben senlemı ugrasıcam bıdaa dedım..yemek bıle yapmadım bisüre..hatta yapıyodum koyuyodum kendıme yıyodum..banaa??diyodu valla sen başının çaresıne bak dıyodum yada zaten dır dır edıp basımın etini yer doyarsın sorun yok :)

sana yılın temizliğinden bahsedeyim..eline bir sopa alıyorsun o sopayı çamaşır suyu ile bir güzel ıslatıp kocanın ağzına ağzına indiriyorsun

E eşin ne yaptı ?

E eşin ne yaptı ?

napcak söylene söylene gitti mutfaga kendıne yemek aldı yedı
gömlek konusuna gelınce hepsını kuru temızlemeye götürdü orda ütületti..önce anneme götürürp yapmazsan yapma modundaydı,annesını aradım eger sana ütü getırırse ve sen yaparsan konusmam senınle anne dedım,annede ütülemedi yanı,kendıde becerıksız oldugundan mecbur kuru temızleme:)
he o günden sonra sıkıyo biraz laf etmek iş konusunda:)
normalde makul ve sakin biriyim ama kımse benım karnım burnumdayken yaptıgım emegı çöp edemez,yazık hamilelere

Adamlar bizi anlayamaz beklentiye girme ben artik beklemiyorum esimden oyle seyler cok rahatim. Ayni durum bende de soz konusu gecenlerde amniyotik bant çıktı kesemde telasla paylastim konuyu, canim sıkıldı ama beyefendi googledan mi ogrendin tani koydun bir sey olmaz diyor.
Bizi bizden baskasi anlamaz o yüzden canını sıkma konussun konussun susar elbet kendini yiprattiginla kalırsın. Gül gec sadece bebegini düşün.

Ben de sizi okurken sasirdm,ayni benim koca diyeee :O
Esimin ailesi de hic bi maddi manevi destek vermediler bize. Evlilik arefesinde babasi 5bin aldi esimden.. arabasi satilmisti esimin,ki kendi calisip biriktirdigiyle almisti,anasi amelyat oldu esim odedi.. kardesine verdi bi miktar.. ama dugunumuzde de takilara goz diktiler ve hicbiseye karismadiklari halde. Hani harcasalar bi nebze... vermeyince ben,olay cikti. Dislerini bilemis de gelmisler tabi,ama alamadilar hic bisey,kavga cikardilar. Ilk konumu bu yuzden acmistim bakarsaniz...
Esim bir de,beni sismanlattin diye bana suc buluyo. Yemek yapmasam mirin kirin.. bir sey bilmiyorum sanmasin diye evlendigimz zamanlar yemekler pastalar borekler yaptim falan. Yapinca da mutfak dagiliyor. Daginiklik,bi hayat belirtisidir yani. Hic bisey yemeden icmeden oturursan dagilmaz da hic biryer. Anlatamiyorum. Superwoman olmami bekliyo ayni anda herseye yetisecegim falan..inanir misinz comelirkenkalkarken de zorlaniyorum artik. Gobekten egilemiyorum. Cok da kilo aldim onun da etkisi var tabi..Ama benden tam performans beklemek nedir yani.
Is bulma meselesinde haklisiniz. Cocuk 1 2yaslarina gelsin insallah tekrar bakinmaya baslayacagim.. evde oturunca saygi da goremiyorum. evlenmek icin dogan kizlardan da degildim ben, deger gormemek sinirimi bozuyor. Hani kimisi vardir ceyiz ustune ceyiz blmem neler..evleniyim kocam kutsal bi varlik olsun ona hizmette kusur etmeyim bi tip de deglim. Madem oylesi lazimdi oylesiyle evlenseymis...
Uzuluyorum offf duzelir mi..belki...

Vallahi yazını ss aldım :) Yarın öbür gün hamile kalırsam aklımda bulunsun diye Bu arada ellerine sağlık. Vallahi içimin yağları eridi. :)

birde aslında unutmamak gereken birşey var,siz hamılesınız yanı hasta degılsınız..
tabiki dinleneceksınız,stresten uzak duracaksınız,ıyı besleneceksınız..ama bır yandanda hayatın getirdiklerine karşı normal yaklaşabılecek kadar enerjınızı ve mantıgınızı hep biryerlerde saklayacaksınız..
hormonların şahlandığı şu dönemde daha alıngan,daha aksi,daha duygusal hep daha daha olunacak illaki ama ben hamıleyım yaa herşey mübah durumunada sokmayın kendınızı..bunu neden söylüyorum hamılelık bitip çocuk ve logusalık dönemınde daha cok zorlanırsınız..
oyuzden sızı cok delırtmedıgı sürece veya aşırı bunaltmadıgı sürece he deyin geçin..kavga patırdı vs yaşamamaya çalış hem kendın hem bebegın için

Benim hamileligimde tıpkısının bir üst modeliydi. Benimki de kıpır kıpır orası tozlu burası pis diye diye delirtirdi beni, haftanın üç günü dip köşe kapılar dahil sildigim halde hemde.

Gecenin bir körü hadi temizlik yapalım diye yataktan kalkmaya çalıştığını bilirim. Neyse ki iki cırlıyordum da geri yatıyordu.

Geçen de ev taşıdık bir hafta evdeydi sabah kalkıp yaptığım halde akşama kadar üç kere siliniyordu ev bezdirdi beni.

Birde aynı cümleler seninkiyle, bende anasına laf ediyorum gelsin o temizlesin ben yapamıyorum diye. Hayır bir iş yapacaksın ne demeye dırdır yapıyorsun.

Hamile olan biziz bunlar depresyona giriyor. Hayret birşey..

Vallahi yazını ss aldım :) Yarın öbür gün hamile kalırsam aklımda bulunsun diye Bu arada ellerine sağlık. Vallahi içimin yağları eridi. :)

:):)birde genel olarak eger sakın bırıysen gözün döndügü anda alışık olmadıkları için kaçacak delık arıyolar ahaha:)
bikerede cok kötüyken çamaşırı sen asarmısın dedıgımde tv karsısından ya o kadın işi ben yapmam bananee dır dır vır vır ettıgınde aldım camasır telını üstüne attım dan diye,valla ben bukadarını yapıyorum gerisini sen hallet demıstım:)
annemlere diyodu hamılelıkte mılletın karısı duygusal olur benımkı canavar oldu,şiddete maruz kalıyorum diye:)

Oohhhhhh çokk iyi olmuş. Müstehak seninkine Kadın işi ne demek. Ama bunları böyle yetiştiren analarında suç.

Çok sinir değiller mi ama ? Yani çocuk çocuk diye kadının başının etini yerler sonra duruma bak. O zaman niye çocuk istiyorsun? Erkekliğini mi ispat edecek ? Nedir yani?
Aynen oyle erkekligini ispat etmek icin tutturuyor bir cogu. Onlar icin oyalanmalik oluyor çocuk. Arkadaslarin eslerinden bebek olduktan sonra eve ugramayanlar var bebek agliyormus hasbam o yuzden eve gec gidiyormuş.
Bizde ben istemiştim esim bekleyelim demisti ama ben bile cektim restimi simdiden bebek olunca beni yalniz birakirsan kapiyi kilitler daha da eve almam seni diye.
Eslerini kendi anneleri gibi sanıyorlar kocalari onunde susup kaderine razı olacaklar kadinlar. Oyle bir dunya artik yok bunu anlamalari lazim ilk once.

Ay kendi yapsın bütün gün evde oturmaktan işsiz olmuş baksana.
Tencere dibindeki yanıklara bakıyor.
İmla
kalksın o yanıklara iki cif sürsün
hamile kadını üzüp duracağına
bu erkeklerde ancak bir çene var el yok
beğenmezler dırdırlanırlar kalk şu çöpü at desen k... kaldırmazlar

Ay evet çok haklısın. Allah'tan senin gibi kadınlar varda erkekler bazı şeyleri anlamaya başladı

anlattklarnda aynı benm eşimi gördüm bnde "bi iş yapıyorsun bin tane laf duyyorum hç yapma daha makbule geçer diyorum. ama inan ağlayack kadar büyk değilki mesele. kendini üzme . gezmeye fln çıkın yürüyüşe fln çıkın ewde insan bunalıyor çatacak yer arıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…