- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 41
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Böyle hemcinslerime bayılıyorumBöyle durumlarda benimde eşimin yüzüne böngürt diye söyleyemeye bayıldığım yegane laf " az ye de kendime hizmetçi tut". Sizede tavsiye ederim.
kalksın o yanıklara iki cif sürsün
hamile kadını üzüp duracağına
bu erkeklerde ancak bir çene var el yok
beğenmezler dırdırlanırlar kalk şu çöpü at desen k... kaldırmazlar
Eveeet demedigimi mi saniyosunuz boyleee :)Böyle hemcinslerime bayılıyorum
anlattklarnda aynı benm eşimi gördümbnde "bi iş yapıyorsun bin tane laf duyyorum hç yapma daha makbule geçer diyorum. ama inan ağlayack kadar büyk değilki mesele. kendini üzme . gezmeye fln çıkın yürüyüşe fln çıkın ewde insan bunalıyor çatacak yer arıyor.
aynı beni tarif ettin bende inanır mısın hayatlarında ki tek beklentisi evlilik ve çocuk olanlardan değildim. Evlilik benim için zorunluluk değil bi tercih meselesiydi. Çok içime sinen biri olmadığı sürece cesaret edebileceğim bir şey değildi... O yüzden 27 yaşında evlendim sanırım ama eşim çok değişti evlilikten sonra... Böyle biriyle evlendiğimi bilmiyordum aslında evlenmeden önce konuşmuştum kendiyle benim mutfak deneyimim çok fazla yoktur. Annem babam aşçı benim ama ben onlara hiç çekmemişim beni hep rahat büyüttüler annem hiç mutfağa sokmazdı derdim hatta nişanlıyken görürdü her işi annemin yaptığını ama işte dedğim gibi evlilik değiştirdi onu.... Ailelere gelince sizin kiler epey de kötüymüş... Onun ailesi yüzünden maddi sıkıntıya düştüğünüz zamanlar da olmuştur ama eşiniz işte başka bi konuda eleştirmeyi esirgemiyor halbu ki belki siz onun ailesini hiç eleştirmiyorsunuz. Bizim memlekette de erkeğe ev alırlar altın düğün yaparlar düğünler masraflı olur mevlüt yemekli olur düğünden ayrı... davetiyeler de bile oku gelenegi vardır. bizim orada düğünde erkeğe en kötü 40 bin tl masraf edilir ev harici ama bizimkiler bana en adi bilezik taktılar en gramı düşüklerden. Bütün evimin eşyalarını benim kendi ailem aldı. Onlar bi tane çöp bile vermedi. 7500 tl lik bilezik yaptılar sadece... set hiçbir şey yapmadılar. Bilezikleri de eşim zorla yaptırdı tek tek kandıra kandıra... Millete mahçup olmamak için boynuma 30 tl ye bujiteriden set alıp taktım. Nikahımda beyaz kısa elbise giymek istedim eşim düğün parası denkliyor diye ona yük olmamak için 250 tl ye kendim aldım haberleri bile yok. nikah şekerlerimi kendim yaptım. O kadar çok fedakarlık yaptım ki... Buraya ev aramaya eşya sermeye geldik onun ailesinden kimse gelmedi benim annem geldi. Hem ev bulduk hem eşyalarımın hepsini ailem aldı onun ailesi daha evimi bile görmeye gelmedi o yüzden zoruma gidiyor....Ben de sizi okurken sasirdm,ayni benim koca diyeee :O
Esimin ailesi de hic bi maddi manevi destek vermediler bize. Evlilik arefesinde babasi 5bin aldi esimden.. arabasi satilmisti esimin,ki kendi calisip biriktirdigiyle almisti,anasi amelyat oldu esim odedi.. kardesine verdi bi miktar.. ama dugunumuzde de takilara goz diktiler ve hicbiseye karismadiklari halde. Hani harcasalar bi nebze... vermeyince ben,olay cikti. Dislerini bilemis de gelmisler tabi,ama alamadilar hic bisey,kavga cikardilar. Ilk konumu bu yuzden acmistim bakarsaniz...
Esim bir de,beni sismanlattin diye bana suc buluyo. Yemek yapmasam mirin kirin.. bir sey bilmiyorum sanmasin diye evlendigimz zamanlar yemekler pastalar borekler yaptim falan. Yapinca da mutfak dagiliyor. Daginiklik,bi hayat belirtisidir yani. Hic bisey yemeden icmeden oturursan dagilmaz da hic biryer. Anlatamiyorum. Superwoman olmami bekliyo ayni anda herseye yetisecegim falan..inanir misinz comelirkenkalkarken de zorlaniyorum artik. Gobekten egilemiyorum. Cok da kilo aldim onun da etkisi var tabi..Ama benden tam performans beklemek nedir yani.
Is bulma meselesinde haklisiniz. Cocuk 1 2yaslarina gelsin insallah tekrar bakinmaya baslayacagim.. evde oturunca saygi da goremiyorum. evlenmek icin dogan kizlardan da degildim ben, deger gormemek sinirimi bozuyor. Hani kimisi vardir ceyiz ustune ceyiz blmem neler..evleniyim kocam kutsal bi varlik olsun ona hizmette kusur etmeyim bi tip de deglim. Madem oylesi lazimdi oylesiyle evlenseymis...
Uzuluyorum offf duzelir mi..belki...
Bunlara ragmen simdi de esiniz ailesini koruyordur size. Ayyy biz de bu kadar agir olmasa da esimin ailesi yuzunden maddiyata bagli manevi problemler yaşadık. Her zaman benim ailem ve gorumcem yanimizda oldu ama simdi esime baksaniz kendi anasi babasi en degerlisi. Zamani gelince sokusturuyorum laflari ama o anlik anliyor haklisin diyor sonra bir bakiyorum anasi babasi pesinde dolaşıyor.aynı beni tarif ettin bende inanır mısın hayatlarında ki tek beklentisi evlilik ve çocuk olanlardan değildim. Evlilik benim için zorunluluk değil bi tercih meselesiydi. Çok içime sinen biri olmadığı sürece cesaret edebileceğim bir şey değildi... O yüzden 27 yaşında evlendim sanırım ama eşim çok değişti evlilikten sonra... Böyle biriyle evlendiğimi bilmiyordum aslında evlenmeden önce konuşmuştum kendiyle benim mutfak deneyimim çok fazla yoktur. Annem babam aşçı benim ama ben onlara hiç çekmemişim beni hep rahat büyüttüler annem hiç mutfağa sokmazdı derdim hatta nişanlıyken görürdü her işi annemin yaptığını ama işte dedğim gibi evlilik değiştirdi onu.... Ailelere gelince sizin kiler epey de kötüymüş... Onun ailesi yüzünden maddi sıkıntıya düştüğünüz zamanlar da olmuştur ama eşiniz işte başka bi konuda eleştirmeyi esirgemiyor halbu ki belki siz onun ailesini hiç eleştirmiyorsunuz. Bizim memlekette de erkeğe ev alırlar altın düğün yaparlar düğünler masraflı olur mevlüt yemekli olur düğünden ayrı... davetiyeler de bile oku gelenegi vardır. bizim orada düğünde erkeğe en kötü 40 bin tl masraf edilir ev harici ama bizimkiler bana en adi bilezik taktılar en gramı düşüklerden. Bütün evimin eşyalarını benim kendi ailem aldı. Onlar bi tane çöp bile vermedi. 7500 tl lik bilezik yaptılar sadece... set hiçbir şey yapmadılar. Bilezikleri de eşim zorla yaptırdı tek tek kandıra kandıra... Millete mahçup olmamak için boynuma 30 tl ye bujiteriden set alıp taktım. Nikahımda beyaz kısa elbise giymek istedim eşim düğün parası denkliyor diye ona yük olmamak için 250 tl ye kendim aldım haberleri bile yok. nikah şekerlerimi kendim yaptım. O kadar çok fedakarlık yaptım ki... Buraya ev aramaya eşya sermeye geldik onun ailesinden kimse gelmedi benim annem geldi. Hem ev bulduk hem eşyalarımın hepsini ailem aldı onun ailesi daha evimi bile görmeye gelmedi o yüzden zoruma gidiyor....
ailesini pek korumuyor ama şöyle oluyor. Onun annesi aşırı dağınık biri. Diyorum ki sen kendi annene bak diyorm o da hemen annemin inekleri var yaşlı kaynannısna bakıyor senin işin yok gücün yok diyor. İşte çalışmayınca böyle oluyor bebek büyüsünde ilk işim işe girmek olacak inşllah. Bende sen gibi sokuşturuyorum sürekli.... Eleştirince kızıyor birazBunlara ragmen simdi de esiniz ailesini koruyordur size. Ayyy biz de bu kadar agir olmasa da esimin ailesi yuzunden maddiyata bagli manevi problemler yaşadık. Her zaman benim ailem ve gorumcem yanimizda oldu ama simdi esime baksaniz kendi anasi babasi en degerlisi. Zamani gelince sokusturuyorum laflari ama o anlik anliyor haklisin diyor sonra bir bakiyorum anasi babasi pesinde dolaşıyor.
Herkesin tarzi farklidir begenmiyorsan kendin yap de geç. Benim kv de keyfine duskundur daginiktir, önündekinin farkinda oldugu icin esim cogu zaman laf etmez temizlik konusunda. Simdilik hamileliginin tadini çıkar. Ise girme planini takdir ettim gercekten, insallah bebegin biraz basini kurtardiginda guzel bir is bulur rahat sartlarda çalışırsın. Ben o konuda sansliyim biraz öğretmen oldugum icin. Ailem her zaman arkamdadir ama yine de çalışıyor olmak cok farkli bir ozguven sagliyor insanda.ailesini pek korumuyor ama şöyle oluyor. Onun annesi aşırı dağınık biri. Diyorum ki sen kendi annene bak diyorm o da hemen annemin inekleri var yaşlı kaynannısna bakıyor senin işin yok gücün yok diyor. İşte çalışmayınca böyle oluyor bebek büyüsünde ilk işim işe girmek olacak inşllah. Bende sen gibi sokuşturuyorum sürekli.... Eleştirince kızıyor biraz
evet şanslısın ben ataması zor bi bölümden mezunum kpss de şansımı sürekli deniyorum ama artık iş bulup girmem gerek. Evlenmeden önce çalışyordum başka şehre evlenip geldim diye işten çıktım evlenir evlenmez hemen iş bakmadım burada en büyük hatayı o zaman yaptım sonra da hamile kalınca artık ertelendikçe ertelendi ama nasip olursa seneye kurban bayramından sonra iş bulup girmeyi düşünüyorum bebek 10 aylık falan olmuş olur annem bakacak bebeğime annem olmasa 2 yaşına girmesini beklemek zorunda kalacaktım kreş için.Herkesin tarzi farklidir begenmiyorsan kendin yap de geç. Benim kv de keyfine duskundur daginiktir, önündekinin farkinda oldugu icin esim cogu zaman laf etmez temizlik konusunda. Simdilik hamileliginin tadini çıkar. Ise girme planini takdir ettim gercekten, insallah bebegin biraz basini kurtardiginda guzel bir is bulur rahat sartlarda çalışırsın. Ben o konuda sansliyim biraz öğretmen oldugum icin. Ailem her zaman arkamdadir ama yine de çalışıyor olmak cok farkli bir ozguven sagliyor insanda.
Annenin yaninda olmasi da buyuk sans. Aslinda yasadiginiz yerde universite varsa ona da bakabilirsin simdi baya eksildi universitelerdeki akademik personel.evet şanslısın ben ataması zor bi bölümden mezunum kpss de şansımı sürekli deniyorum ama artık iş bulup girmem gerek. Evlenmeden önce çalışyordum başka şehre evlenip geldim diye işten çıktım evlenir evlenmez hemen iş bakmadım burada en büyük hatayı o zaman yaptım sonra da hamile kalınca artık ertelendikçe ertelendi ama nasip olursa seneye kurban bayramından sonra iş bulup girmeyi düşünüyorum bebek 10 aylık falan olmuş olur annem bakacak bebeğime annem olmasa 2 yaşına girmesini beklemek zorunda kalacaktım kreş için.
Seni yorumlarından tanıyorum. Sessiz sakin bir kadın değilsin bence de. Ama bunu yazdığım arkadaşın da tepkisi on numaraydı benceEveeet demedigimi mi saniyosunuz boyleee :)
Allah biliyor da benim içime analık duygusu vermiyor.
Ben gebe olsam nazımdan,kaprisimden geçilmez.
Ayol devir poponu yat,"belim ağrıyor,başım tutmuyor" de.
Aç bir Türk filmi zırıl zırıl ağla,"hormonlarım Hilton'a vurdu" de.
Bırak ister banyoları ovsun ister halıları yıkasın.
Wuuuw :) ay hosuma gitti yorumlarindan taniyorum demennn.. degilim tabi ne sessiz sakin olucam.Seni yorumlarından tanıyorum. Sessiz sakin bir kadın değilsin bence de. Ama bunu yazdığım arkadaşın da tepkisi on numaraydı benceYoksa sen zaten söylediklerini yazmışsın buraya ki hakkındır da bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?