ben hamileyim kocam triplerde..temizlik hastasi..

Böyle durumlarda benimde eşimin yüzüne böngürt diye söyleyemeye bayıldığım yegane laf " az ye de kendime hizmetçi tut". Sizede tavsiye ederim.

Canım bırak şuan işsiz diye ev işlerine sardı tabiki senden çıkarmamamlı ama biz kadınlar katlanıyoruz herşeye iş bulana kadar idare et sonra yine hakimiyet senindir :)

BeBeğini düşün ve üzme kendini
Herşeye cevap vermeme çalış
Tamam de sussun, onun içinde anladığım kadarıyla kolay değil, inşallah iş bulur biran önce

kalksın o yanıklara iki cif sürsün
hamile kadını üzüp duracağına
bu erkeklerde ancak bir çene var el yok
beğenmezler dırdırlanırlar kalk şu çöpü at desen k... kaldırmazlar

Cikmiyo ay o lekeler telle falan da yer etmis,ugrastim cikmadi napiyim kendimi mi paralayim :/ Ses etmiyorum iceri geldim.yattim.. ne yapiyosa yapsn bildigi gibi of..

Ben de dedim bugun,basina bi dert gelicek,sonra goruceksin dolap daginikligini yok soda sisesini yok tencere lekesini dedim... kucuk seyleri ne dert ediyosun,saglikliyiz birlikteyiz diye sevincegine .. ay cok sinirlendiriyo yaaa . Neyse bi benimki degilmis. Yazanlari gorunce biraz moralim duzeldi :O

aynı beni tarif ettin bende inanır mısın hayatlarında ki tek beklentisi evlilik ve çocuk olanlardan değildim. Evlilik benim için zorunluluk değil bi tercih meselesiydi. Çok içime sinen biri olmadığı sürece cesaret edebileceğim bir şey değildi... O yüzden 27 yaşında evlendim sanırım ama eşim çok değişti evlilikten sonra... Böyle biriyle evlendiğimi bilmiyordum aslında evlenmeden önce konuşmuştum kendiyle benim mutfak deneyimim çok fazla yoktur. Annem babam aşçı benim ama ben onlara hiç çekmemişim beni hep rahat büyüttüler annem hiç mutfağa sokmazdı derdim hatta nişanlıyken görürdü her işi annemin yaptığını ama işte dedğim gibi evlilik değiştirdi onu.... Ailelere gelince sizin kiler epey de kötüymüş... Onun ailesi yüzünden maddi sıkıntıya düştüğünüz zamanlar da olmuştur ama eşiniz işte başka bi konuda eleştirmeyi esirgemiyor halbu ki belki siz onun ailesini hiç eleştirmiyorsunuz. Bizim memlekette de erkeğe ev alırlar altın düğün yaparlar düğünler masraflı olur mevlüt yemekli olur düğünden ayrı... davetiyeler de bile oku gelenegi vardır. bizim orada düğünde erkeğe en kötü 40 bin tl masraf edilir ev harici ama bizimkiler bana en adi bilezik taktılar en gramı düşüklerden. Bütün evimin eşyalarını benim kendi ailem aldı. Onlar bi tane çöp bile vermedi. 7500 tl lik bilezik yaptılar sadece... set hiçbir şey yapmadılar. Bilezikleri de eşim zorla yaptırdı tek tek kandıra kandıra... Millete mahçup olmamak için boynuma 30 tl ye bujiteriden set alıp taktım. Nikahımda beyaz kısa elbise giymek istedim eşim düğün parası denkliyor diye ona yük olmamak için 250 tl ye kendim aldım haberleri bile yok. nikah şekerlerimi kendim yaptım. O kadar çok fedakarlık yaptım ki... Buraya ev aramaya eşya sermeye geldik onun ailesinden kimse gelmedi benim annem geldi. Hem ev bulduk hem eşyalarımın hepsini ailem aldı onun ailesi daha evimi bile görmeye gelmedi o yüzden zoruma gidiyor....

Kadınların adı çıkmış resmen
Erkekler kadınlardan daha dırdırcı ve dedikoducu ama kendilerine laf kondurmazlar
Ya yapmasin ya da yapiyorsa da sikayet etmesin bence rest cekeceksin ya yapma sus ya da yapiyorsan da lafını etme senden bisey isteyen yok
Arada sinir mi etti, ah midem bulandı kusacam sanirim falan de numaradan da olsa
Hamileyim diye nazla kendini, o nazlamasa da
Hatta sinir krizleri geçir, agla, abart
Yorgunum de yat
Sikayet ettiğinde yapmasaydin de gec
Bikar illa ki
En sevmediğim insan tipidir hem sikayet edip hem de is yapan

Ay benim eşimde aynı hiç elllemiyorum valla o temizliğe başladı mı dışarı çıkıyorum anneme falan gidiyorum işin bitince beni gel al tamam mı canım diye bi de mesaj patlatıyorum oh akşam mis gibi ev hiç biyere gidemiyorsam da yatıyorum odamda 1 yaşında bebişim var parka gidiyorum sen hamilesin bi de deterjan midemi bulandırıyor de

Bunlara ragmen simdi de esiniz ailesini koruyordur size. Ayyy biz de bu kadar agir olmasa da esimin ailesi yuzunden maddiyata bagli manevi problemler yaşadık. Her zaman benim ailem ve gorumcem yanimizda oldu ama simdi esime baksaniz kendi anasi babasi en degerlisi. Zamani gelince sokusturuyorum laflari ama o anlik anliyor haklisin diyor sonra bir bakiyorum anasi babasi pesinde dolaşıyor.

ailesini pek korumuyor ama şöyle oluyor. Onun annesi aşırı dağınık biri. Diyorum ki sen kendi annene bak diyorm o da hemen annemin inekleri var yaşlı kaynannısna bakıyor senin işin yok gücün yok diyor. İşte çalışmayınca böyle oluyor bebek büyüsünde ilk işim işe girmek olacak inşllah. Bende sen gibi sokuşturuyorum sürekli.... Eleştirince kızıyor biraz

Herkesin tarzi farklidir begenmiyorsan kendin yap de geç. Benim kv de keyfine duskundur daginiktir, önündekinin farkinda oldugu icin esim cogu zaman laf etmez temizlik konusunda. Simdilik hamileliginin tadini çıkar. Ise girme planini takdir ettim gercekten, insallah bebegin biraz basini kurtardiginda guzel bir is bulur rahat sartlarda çalışırsın. Ben o konuda sansliyim biraz öğretmen oldugum icin. Ailem her zaman arkamdadir ama yine de çalışıyor olmak cok farkli bir ozguven sagliyor insanda.

evet şanslısın ben ataması zor bi bölümden mezunum kpss de şansımı sürekli deniyorum ama artık iş bulup girmem gerek. Evlenmeden önce çalışyordum başka şehre evlenip geldim diye işten çıktım evlenir evlenmez hemen iş bakmadım burada en büyük hatayı o zaman yaptım sonra da hamile kalınca artık ertelendikçe ertelendi ama nasip olursa seneye kurban bayramından sonra iş bulup girmeyi düşünüyorum bebek 10 aylık falan olmuş olur annem bakacak bebeğime annem olmasa 2 yaşına girmesini beklemek zorunda kalacaktım kreş için.

Bence duvarlarıda sildir. Esas temizlik duvarla başlar de. Yarın boynu tutulur yatar sende rahatlarsın:)

Annenin yaninda olmasi da buyuk sans. Aslinda yasadiginiz yerde universite varsa ona da bakabilirsin simdi baya eksildi universitelerdeki akademik personel.

Süpersin lale yorumlarına bayılıyorum. .
Haklısın kendi yapsın birazda. .
Ahh bu erkekler. .

Seni yorumlarından tanıyorum. Sessiz sakin bir kadın değilsin bence de. Ama bunu yazdığım arkadaşın da tepkisi on numaraydı bence Yoksa sen zaten söylediklerini yazmışsın buraya ki hakkındır da bence
Wuuuw :) ay hosuma gitti yorumlarindan taniyorum demennn.. degilim tabi ne sessiz sakin olucam. Adam bana kok soktururse ben de vidi vidi ona soktururum. Ay onla da bitmiyo ki,aramiz guzel ooh gunluk guneslik desek 1gun,kv falan hemen araya birseyler sokmayi basariyor.
Ee napiym ben de birsey yapamiyorum ceneye vuruyo direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…