ben hamileyim kocam triplerde..temizlik hastasi..

Esine karsi anlayisli olmalisin bence. Kolay degil bebek beklerken issiz kalmak. Oda hirsini boyle cikariyor iste..

Sen kendi gemini yurutmeye bak. Cevap verme ona bulasma ama yapacagindanda geri kalma

Herkes ev islerinde iyi olmak zorunda degil. Sekil benn.

Iyi olan yapsin diyerek ve yapacaklarini tek tek soyleyerek meydani ona birak.

Annenin yaninda olmasi da buyuk sans. Aslinda yasadiginiz yerde universite varsa ona da bakabilirsin simdi baya eksildi universitelerdeki akademik personel.
üniversitelere memur olarak kpss ile alıyor ama özel üniversiteleri bilmiyorum. Akademisyen olarak çalışmam içinde yüksek lisans mezunu olmam gerek sanırım. Gebze de yaşıyorum burada fabrika çok olduğu için fabrikaların idari kısmında bir iş bulabilirim sanırım kendime..... Evet annemin olması benim için bir şans yoksa işim zordu...

Aynen ben de sizin gibi,kendi cabamla ugrastim biseylere.. ailem daha fazla harcadi onun ailesinden,dugun surecinde.. size 7500luk altin yapmislar gene iyi.. bana 2tane incecik sey taktilar utanmadan. 2bin zor tutmustur..

Eşin OKB hastası stres anında coşmuş hastalığı, ben 32 yaşındayım 25 yıldır OKB hastasıyım Allah yardım etsin

Canım sen başvur illa da yüksek lisans mezunları girmiyor. öğretim görevlisi olursun.belki.

Aynen ben de sizin gibi,kendi cabamla ugrastim biseylere.. ailem daha fazla harcadi onun ailesinden,dugun surecinde.. size 7500luk altin yapmislar gene iyi.. bana 2tane incecik sey taktilar utanmadan. 2bin zor tutmustur..
Cnm bizim burada altını çok yaparlar düğünde çok geleneklere uygun yapıldığı için masraflı olur bi de damada ailesi ev verir evi olur genelde erkeğin bizim buraya göre bana az yapıldı cnm yani bizim burada erkeklerin evlenmesi masraflı ucuza getirdiler yani ama işte insanın zoruna gidiyor değil mi

haftasonu 2 gün evdeydim bütün haftasonu bi evi temizlemeyi beceremedim o kadar yavaşım ki alışkın değilim hamilelik de var.. alışkın olmayınca olmuyo işte eşin seni neden zorluyo??

bu ne yaa orda da kusarsın ne var ne demek?? ağlancak haline güldüm valla kusura bakma canım

Canım benim annemde çalışan bayandı ve bizde aynı mantık ile yetistik büyüdük. Eşiminde annesi ev hanımı ve çok titiz. Doğal olarakta eşim de çok titiz. Evlendigimiz günden beri bu konu yüzünden sürekli tartışırdık. Hamile kalınca evdeki tüm işler eşime kaldı ve titizliği yüzünden çok yoruldu. En sonunda yatılı bayan tutttuk. Tüm işleri o yapıyor, rahata erdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…