Ben hamileyim ve şoktayım....

ALLAH kucağınada almayı nasip etsin canım ne güzel bebeğin seni çok bekletmemiş hemen gelmiş darısı bizimde başımıza inşallah bizede dua et lütfen
ALLAHIM inşallah bende böyle bir şok yaşarım

Hayırlı olsun :) inşallah sağlıklı hayırlı çocukt nasip etsin ALLAH BIZIM GIBI OLMAYANLARA DA VERSIN BENIM DE 9 AYDIR OLMUYO ALLAH IM KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN ÇOK ZOR ANNE OLMAK ISTIYORUM

ben gibi beklemeden hamilelige sok olan baskalarıda varmıs:) insan karmakarısık oluyo tıpkı dün yasadıgım gibi hayırlı olsun seninde benimde:)

masallah darısı ınsallah basımıza

Amin canım.en yakın zamanda inşallah

Amin canımm,çok teşekkür ederim.Allah en yakın zamanda sizlere de nasip etsin,dua edeceğim..

Hayırlı olsun :) inşallah sağlıklı hayırlı çocukt nasip etsin ALLAH BIZIM GIBI OLMAYANLARA DA VERSIN BENIM DE 9 AYDIR OLMUYO ALLAH IM KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN ÇOK ZOR ANNE OLMAK ISTIYORUM
Çok teşekkürler amin,hiç kafanıza takmayın,inanın aklınızda fikrinizde yokken bi anda geliveriyor.En yakın zamanda Allah size de nasip etsin inşallah

ben gibi beklemeden hamilelige sok olan baskalarıda varmıs:) insan karmakarısık oluyo tıpkı dün yasadıgım gibi hayırlı olsun seninde benimde:)

Teşekkür ederim sağol.Aynen öyle hiç beklemiyordum en az 1 sene vermiştim kendime çünkü...
Dün çok şükür kalp atışlarını da gördük.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Hayırlı olsun seninki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…