Evlenme niyetin yoksa, neden gebe kaldın. Kolay mı geldi keyfe gebe kalıp ilaç içip düşürmekEvlenmek niyetinde olan biri olsaydım vallahi söyler bebeğe de zarar vermezdim.
Bende aynı durumdayim nasıl düşük yaptınız lütfen yardımcı olunSevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende (sağlığınız için ne kullandığımı bilmeseniz daha iyi) çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım ( asla söylememeye karar verdim)
Mutlaka tıbbi yardım alın, ilaçla yapamazsınız bunu.Bende aynı durumdayim nasıl düşük yaptınız lütfen yardımcı olun
Kendi kendinize böyle şeylere kalkışmayın sonuçları çok daha ağır olabilir,özel hastanelerin çoğu kürtaj yapıyor araştırın birazBende aynı durumdayim nasıl düşük yaptınız lütfen yardımcı olun
Şaka mı bu ya sen o pislik adamın cezasını nasıl bebegine kesersin katillik bu resmen vicdanin rahat mi cok merak ediyorumSevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende (sağlığınız için ne kullandığımı bilmeseniz daha iyi) çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım ( asla söylememeye karar verdim)
Zaten bu dandik hikayelerde o masum bebekler hep yaniyor ya annesi sokaga birakir yada kürtaj yada hapla düşürme korunmak gelmez aklinaEvlenmek niyetinde olan biri olsaydım vallahi söyler bebeğe de zarar vermezdim.
Al buyur burdan yak akil istiyor ..neden korunmadin faturayi hep o stabiler ödesin siz sevisin yiyin boku emann aldiririz dusururuzBende aynı durumdayim nasıl düşük yaptınız lütfen yardımcı olun
Evlenmek niyetinde olan biri olsaydım vallahi söyler bebeğe de zarar vermezdim.
Ağır bişey yaşamışsın bence kendi sorumluluğda olduğu için bilmeliSevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende (sağlığınız için ne kullandığımı bilmeseniz daha iyi) çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım ( asla söylememeye karar verdim)
O an düşündüğün şeye bakBende onu düşünüyorum da parçaların resmini çekmiştim gebelik testim falan duruyor ben kazayla söylesem ve inanmasa ağzına sokardım onları Vala... Ama söylemicem daha çok acı çekmeyi göze alamıyorum ve oraya gittiğimde bir an o bebeği çok istemiştim
Cinsiyeti belli olacak kadar büyük bebekleri nasıl düşürebilir acaba doktorlar bile doğurarak alır anca 4 5 aylık bebegiHah işte tamamen ondan dolayı yanlış anlamışım. Bir kaç defa da okudum, yorumlara baktım. Kafam çok mu dolu bugün acaba ben mi yanlış anlıyorum ya da okuyorum dedim ama tamam şimdi çözdüm olayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?