• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Hariç Tüm Dünya Hamile!

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz

Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.
Kiz sende gorursun boyle karnin cikacak ellerin hep karninda olacak. Gor bak annelik duygusunu sende tadacaksin. Bol dua et. Rabbimin bir bildigi vardir ..
Asilamada pozitiflik olayi az bile gozuksede kalan insanlar var. Rabbim hayirli evlat versin.

başlığı okuyunca "erkekler de mi?" diye geçti aklımdan :)

8 yıl bebeği olmayan biri olarak seni anlıyorum.
sabır ve dua eğer bir sorun yoksa.
8 yıl sonra 3 kız verdi Rabbim.

Mevlam sana ve isteyen, bekleyen diğer kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

evet herkes hamile yada yanında küçük çocukları var. bu insanlar çokmu sağlıklıda peşpeşe yapıyolar diye düşünüyorum bende. bizdede bi sorun yok ama

Allah sitede nasip etsin annelik duygusunu.
Ama vardı zamanı Allah herşeyi zamanını bilir. Benim arkadaşımın 6 sene olmadı ki si öldükten sonra bir mucizesi oğlu oldu.
Allah öyle büyüktürki herşeyi zamanında nasip eder insallah

Maşallah millet şıp diye hamile kalıyor biz uğraş uğraş hep negatif ahahah tanıdık yolda gördü laf sokusturdu millet ikinciyi üçüncüyü doğuruyor bir sen beceremedin bir taneyi bile diye saf saf yüzünü bakmıştım kadının sanki benim elimde:işsiz:

artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
ben de hariç herkes hamile:)
üzülme

Maşallah millet şıp diye hamile kalıyor biz uğraş uğraş hep negatif ahahah tanıdık yolda gördü laf sokusturdu millet ikinciyi üçüncüyü doğuruyor bir sen beceremedin bir taneyi bile diye saf saf yüzünü bakmıştım kadının sanki benim elimde:işsiz:
aaa olur mu senin elinde
bir kere korunmayı bırak bak nasıl hamile kalırsın :)
bana da öyle diyorlar
gözunu karart bır kere korunma dıyorlar
bilmiyorlar kı 3 bucuk senedır hıc korunmadım :)

kafaya taktıkça bedenin sana karşı çıkacak ve hamile kalmada sorun yaşama olasılığın artacak. bebek için yaşamayı bırak kendin için yaşa mutlu ol huzurlu ol kafaya bebek mevzusunu takma. aşırı stres sebebi ile beyin vücudu hamile kalmaya kapatıyormuş, bebeği bir tehdit olarak görüyor ve döllenme yollarını kapatıyormuş. tabi ki sen bunun farkına varmıyorsun ama taktıkça daha beter. o sebeple akışına bırak. kendin yapamıyorsan psikolojik bi destek al. bunu yaşayan arkadaşlarım var ve kendi haline bırakmadıkça olmadı onların. ne zaman bıraktılar o zaman oldu.

bizi bizden başka kimse anlamaz canım insanlar can acıtmaya bayılır hem de en hassas yerinden

aaa olur mu senin elinde
bir kere korunmayı bırak bak nasıl hamile kalırsın :)
bana da öyle diyorlar
gözunu karart bır kere korunma dıyorlar
bilmiyorlar kı 3 bucuk senedır hıc korunmadım :)
Ahahahhajaha 3 yıldır bende hiç korunmadim bende kadın dimdirek yüzüme söyledi yaaa manyak mı ne gözünü karart bir kere korunma ne demek yaaa vallahi bıktım insanlardan

Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.
Kiz sende gorursun boyle karnin cikacak ellerin hep karninda olacak. Gor bak annelik duygusunu sende tadacaksin. Bol dua et. Rabbimin bir bildigi vardir ..
Asilamada pozitiflik olayi az bile gozuksede kalan insanlar var. Rabbim hayirli evlat versin.
aminnnnn:) yazını okuyunca ağladım nedense hamile kıyafeti baktım da sabah karnın çıkacak diyince duygulandım..

Ahahahhajaha 3 yıldır bende hiç korunmadim bende kadın dimdirek yüzüme söyledi yaaa manyak mı ne gözünü karart bir kere korunma ne demek yaaa vallahi bıktım insanlardan
boşver ya
konussunlar onların acizliği
durma üzerinde hiç
bana da dolu sey dıyorlar ınan hıc umrum değil

veren Allah malesef kimse bunu n bilincinde değil
öyle düşün

bizi bizden başka kimse anlamaz canım insanlar can acıtmaya bayılır hem de en hassas yerinden
Aynen öyle bak bazı insanlar var yaralamamak için sormuyor bile bazisida yokmu neden yok olmuyor mu Aaaaa neden acaba doktora gittinmi yarabbim sabır diyorum bu kadar cahil mi görünüyorum karşıdan acaba

Dengesiz :KK67: Vursaydın kafasına bi tane.
Kız insan kendinden şüphe ediyor valla yapmayı mi beceremiyoruz ki biz diyorum bazen ahahahahhaha kafayı mı yedin ne diyorum sonra manyak oldun iyice:KK70::KK70::KK70: yapamıyor musunuz diyeni de var ayrıca benim kuzenim :KK70::KK70::KK70:

Back
X