Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah, gönlünde nasıl bir iş varsa o işi hayırlı etsin öncelikle. (İnş) Tez Zaman da güzel dolgun maaşlı bir işe kavuştursunn seni :) şöyle bol paralı izin günleri tam sana uyan :)
Allah, gönlünde nasıl bir iş varsa o işi hayırlı etsin öncelikle. (İnş) Tez Zaman da güzel dolgun maaşlı bir işe kavuştursunn seni :) şöyle bol paralı izin günleri tam sana uyan :)
Ay güzellik Espri yapmıştım ciddi de yazmış yerim. Teşekkür ederim, ben de sana sağlıklı doğumlar, minnoşunla, sevdiklerinle uzuuun, huzurlu, mutlu bir ömür dilerim.
Allah hem sana hem de evlat hasreti çeken bütün kadınlara anneliği tattırsın. Ben ilk çocuğuma istediğim ilk ay hamile kaldım ama 2.çocukta 1.5 sene uğraştım 2 kere klomen kullandım ama tutmadı en son ay eşim tahlil verecek ben de rahim filmi çektirecektim ki hamile olduğumu öğrendim. Velhasıl hamile kalmak kadınsal bir beceri değil. 1.5 sene olmadı da neden şimdi oldu ben de bilmiyorum. Allahın takdiri inşallah sizlere de nasip olacak.