• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Hariç Tüm Dünya Hamile!

Rabbim tez zaman da sağlıklı sihhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :anneadayı:içimden geldi bir dua edip çıkayım dedim :KK200:

Rabbim tez zaman da sağlıklı sihhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :anneadayı:içimden geldi bir dua edip çıkayım dedim :KK200:

Kız bana da hayırlı bir iş için dua etsene, hamilelerin duası kabul olurmuş derler ehehe.

Kız bana da hayırlı bir iş için dua etsene, hamilelerin duası kabul olurmuş derler ehehe.

Edeyim canım ayıpsın :)

Allah, gönlünde nasıl bir iş varsa o işi hayırlı etsin öncelikle. (İnş) Tez Zaman da güzel dolgun maaşlı bir işe kavuştursunn seni :) şöyle bol paralı izin günleri tam sana uyan :)

Edeyim canım ayıpsın :)

Allah, gönlünde nasıl bir iş varsa o işi hayırlı etsin öncelikle. (İnş) Tez Zaman da güzel dolgun maaşlı bir işe kavuştursunn seni :) şöyle bol paralı izin günleri tam sana uyan :)

Ay güzellik :KK200: Espri yapmıştım ciddi de yazmış yerim. Teşekkür ederim, ben de sana sağlıklı doğumlar, minnoşunla, sevdiklerinle uzuuun, huzurlu, mutlu bir ömür dilerim. :KK15:

Allah hem sana hem de evlat hasreti çeken bütün kadınlara anneliği tattırsın. Ben ilk çocuğuma istediğim ilk ay hamile kaldım ama 2.çocukta 1.5 sene uğraştım 2 kere klomen kullandım ama tutmadı en son ay eşim tahlil verecek ben de rahim filmi çektirecektim ki hamile olduğumu öğrendim. Velhasıl hamile kalmak kadınsal bir beceri değil. 1.5 sene olmadı da neden şimdi oldu ben de bilmiyorum. Allahın takdiri inşallah sizlere de nasip olacak.

Back
X