Ben Hariç Tüm Dünya Hamile!

Benim sevgilim yokken herkesin yanında sevgilisini görüyordum. Sevgilim oldu herkesin parmağında yüzük görmeye başladım. Evlendim herkesin karnı burnunda yok böyle bişey demeye başladım sozlesip hamile kalmışlar sanki. Şimdi aşılama ile hamile kaldım herkesin bebeği kucağında her yer bebek arabası dolu. Bir yerde yakalayacagim insallah. :confused:

boşver ya
konussunlar onların acizliği
durma üzerinde hiç
bana da dolu sey dıyorlar ınan hıc umrum değil

veren Allah malesef kimse bunu n bilincinde değil
öyle düşün
Hayır sanane dimi sanki çocuğu olan herkesin başı göğe erdi de sen beni sıkıştırıp duruyorsun sana sanki gökten düştü evlat

Benim sevgilim yokken herkesin yanında sevgilisini görüyordum. Sevgilim oldu herkesin parmağında yüzük görmeye başladım. Evlendim herkesin karnı burnunda yok böyle bişey demeye başladım sozlesip hamile kalmışlar sanki. Şimdi aşılama ile hamile kaldım herkesin bebeği kucağında her yer bebek arabası dolu. Bir yerde yakalayacagim insallah. :confused:
ilk aşılamanız mı tuttu ne mutlu size bu ay aşılama olacak bnmde o pozitifi görsem neler vermem ne kadar uğraşmıştınız peki aşılama öncesi

artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
Bende ayni durumdayım inofolik combi diye bi ilaç varmış doktorum tavsiye etti kullanan herkes hamile insallah bana ise yarar

Ahahahahha ay çok güldüm valla yaaaa Allah nasip etsin inşallah

Ahahahahah insan kendinden şüphe ediyor dimi bizde bir tuhaflık var sanirim
sanırım yaa... hele bir arkadaşım vardı bi gün yemek yiyoruz bu ay korunmayı bıraktık 2 günde bir ilişki dedi şu an olmuş b,ile olabilir dedi..ben de o sıralar 6 aydır deniyordum.. neyse kız bana 15 gün sonra hamile haberi verdi şokk ..insanlar ilk aydan hamile kalıyor yaş da 31 eşinin 35

sanırım yaa... hele bir arkadaşım vardı bi gün yemek yiyoruz bu ay korunmayı bıraktık 2 günde bir ilişki dedi şu an olmuş b,ile olabilir dedi..ben de o sıralar 6 aydır deniyordum.. neyse kız bana 15 gün sonra hamile haberi verdi şokk ..insanlar ilk aydan hamile kalıyor yaş da 31 eşinin 35
Ahahahahahahha maşallah yaaaa bizde sorun bizde kesin karar verdim

Bende türk filmlerindeki gibi olacak sanıyordum. Üstüne ceket atsa hamile kalma mevzusu.. Öyle değilmiş bende sonradan anladım. Ah cahilliğim :)

ilk aşılamanız mı tuttu ne mutlu size bu ay aşılama olacak bnmde o pozitifi görsem neler vermem ne kadar uğraşmıştınız peki aşılama öncesi
İki yıl korunmadim canım ilk yıl dünya umrumda değildi test nedir bilmiyordum. Sonra bı doktora gidiyim bari dedim. Hiçbir şeyde sorun çıkmadı. Ovulasyon testleri ile takip etmeye başladım. Gene olmadı. Sonra yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım yine yok. Bu arada hsg çekildi eşimin spermlerle bakıldı her şey temiz. Dr artık aşılama yapalım dedi henüz 25 yaşındayım ama ne kadar erken başlarsam tedavilere o kadar iyi olur dedim tamam yapalım dedim. Çok şükür ilki tuttu hem de iki kese göründü ama sonra biri gelismedi tek bebeğim olacak şimdi. Ben tüpe kadar yolum var diyordum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

inşallah bir gün biz de tadıcaz 3,5 senede tüp bebek fln denedin mi hiç
Bir ay klomen tedavisi gördüm
zaten ılk sene ıstemıyordum yanı olsa da olur olmasa da modundaydım
bu yaz ıkı olumsuz asılamam oldu
kısmetse mart nisan gibi de tüp bebek olacak.

amin inşallah allah ısteyen herkese nasip etsin

Bir ay klomen tedavisi gördüm
zaten ılk sene ıstemıyordum yanı olsa da olur olmasa da modundaydım
bu yaz ıkı olumsuz asılamam oldu
kısmetse mart nisan gibi de tüp bebek olacak.

amin inşallah allah ısteyen herkese nasip etsin
ben neden doğal olmuyor diye kahrolurken şimdi tüp bebek olmasına da razıyım yani bari tüp tutsun olmlu sonuçlansın yeter ki

ben ilişkiden sonra 1 saat ayaklarım havada yatıyorum
girmedğim şekil kalmadı
tuvaletım gelıyor tutuyorum spremler gerı gitmesın dıye:D

Kuzenım ıkı sene once kaza ıle hamıle kalmış
istemıyordu bebek
o da cok ovunur doğurganlığı ile :)
bizim ikinci hem de ayakta yapınca olmus dedı
oha dedim :D Aferin size .

ben neden doğal olmuyor diye kahrolurken şimdi tüp bebek olmasına da razıyım yani bari tüp tutsun olmlu sonuçlansın yeter ki
bizde sıkıntı var
eşimin sperm hareketı az
spermler ılerı gıtmıyormus

bende de pco varmıs onu da daha yenı öğrendım
ikimiz açısından da zor

ben artık belki hiç çocuğum olmaz a bıle alıstırdım kendımı

hepsı bahane

allah ısteyınce verıyor

denerim sansımı ama olmazsa da olmaz napalım

ben ilişkiden sonra 1 saat ayaklarım havada yatıyorum
girmedğim şekil kalmadı
tuvaletım gelıyor tutuyorum spremler gerı gitmesın dıye:KK70: