Ben Hasta mıyım:(

Yüksek lisans yapan birine göre,çok karışık bir anlatımın var.
Kelimeleri yerli yersiz kısaltman falan tuhaf geldi.
Aynı mantıkla bakınca,çok karışık ve anlaşılmaz da bir ruh halin var.
Erkek arkadaşını bu denli bulunmaz hint kumaşı havasına sokarsan,
her önüne geleni kıskanmaya devam edersen,
zaten bir başkasına gerek kalmadan kendin kaybediceksin.

Benim arkadaşımın eşide öğretim görevlisi.aynı sorunlar.kız alıştı artık.kızlar hep asılıyormuş neler söylüyorlarmış bir bilsen.çocukta bazen bu ilgiden hoşlanıyormuş.ama eşini bırakmadı hiç.esnek olmak zorundasın.onun mesleği bu.değiştirmek istemiyorsa bu onun bileceği iş.bırak o bu süreçte nasıl davranacağını kendi bulsun.

mrb kızlar sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.birbirinize ne kdr yardımcı olduğunu okuyorum hep aranızdaki dayanışma çok güzel
artık yakın arkadaşlarımla bile konuşamıyorum:( 2.5 yıllık ilişkimden bahsetmştim ztn dün akşam bitti herşey hala msj atıyo bende acı çekiyorum ama yapamıyorum.:(
yakın arkadaşlarıma hatta ablama anlattığımda bana asen hastasın diyolar sinirleniyorum çok kötü durumdayım.
sevgilimin okulda öğretim görevlisi olduğunu benimde aynı okulda yüksek lisans yaptığımı yazmıştım
kızlar ben artık dayanamıyorum bi sürü kız öğrenci yanına gidip soru soruyomuş hatta tek de gidiyolarmış yana başbaşa soru çözüyo bi kıza eskiden bu kdr dayanılmaz gelmiyodu ama şimdi yapamıyorum.bşy anlatayım mesela yine okulda sevgilimin bölümünde bi kız var bi gün bende yanındayken geldi kız bi konusup bi gülüyo cıvık biri brz geldi birinin sınav kağıdına bakmak istedi sevgilimde gösterdi hemen konuştular brz işte beni
tanıştrdı nişanlı dğlz ama nişanlım dedi benim için. ben kıza çok soğuk davranmasını beklemiştim yani kız çok cıvık biri onu bozmasını bekliyodum ama yapmadı.son kavgamızda burdan çıktı ztn.dün gece çk fena kavga etttik
işimi bırakamam ben buralara kolay gelmedim dedi.ama istese mesleğini değiştirebilir.sizce benmi abartıyorum psikoloğamı gitmeliyim.çünkü uyuyamaz oldum geceleri.şimdi barışsak yine aynı kavgalar olcak.

Sırf senin kıskançlığın yüzünden üniversiteyi mi bırakıcak anlamadım?
Evet, kusura bakma ama kıskançlığın biraz hastalık boyutuna varmış.
İyi bir terapiste neden gitmiyorsun? Ömür boyu bu yükü niye taşıyasın ki?
Arıyor ve açmıyorsun, sevdiğin halde. E ama hatalı olan sensin.

Çok bencilsiniz.. Ne demek kız öğrenciler ona soru soruyor ve ben bundan rahatsızım diye işini bıraksın.. Oldu canım başka ?

Onca yıl zaten birisi gereksiz kıskançlıklar sergilerse bırakırım amacıyla didinmiş çalışmış oralara gelmiştir adam..

Nişanlı olmadığınız halde nişanlım demiş , bu kafi gelmeli normalde.. Ama sizi anlamak güç.. Öz güveniniz eksik sanırım..

Doktor olsa demek hasta da muayene etmesin derdiniz , pes :19:

bencil davranıyorum ama dayanılmaz oluyo bazen yaşamadan anlamak zor:(

ah tatlım yaa :) Sen onun gönlünün sultanısın.. Tam aksine kavga edip kendini onların seviyesine düşüceğine ayrıcalığını hissettir bence :54: ayrıca sormak isteyende sorsun sorusunu sen onlarla birmisin ilahi :31: :31:

değilim tabi ama:(

senın özgüvenın yok

birz öyle

Yüksek lisans yapan birine göre,çok karışık bir anlatımın var.
Kelimeleri yerli yersiz kısaltman falan tuhaf geldi.
Aynı mantıkla bakınca,çok karışık ve anlaşılmaz da bir ruh halin var.
Erkek arkadaşını bu denli bulunmaz hint kumaşı havasına sokarsan,
her önüne geleni kıskanmaya devam edersen,
zaten bir başkasına gerek kalmadan kendin kaybediceksin.

anlatım tarzım şimdi ne alaka anlamadım.kısaltarak yazıyorum ben doğru dğl aslında ama alışkanlık.
evet ben böyle yapınca kendini iyice bulunmaz sanıyo

Benim arkadaşımın eşide öğretim görevlisi.aynı sorunlar.kız alıştı artık.kızlar hep asılıyormuş neler söylüyorlarmış bir bilsen.çocukta bazen bu ilgiden hoşlanıyormuş.ama eşini bırakmadı hiç.esnek olmak zorundasın.onun mesleği bu.değiştirmek istemiyorsa bu onun bileceği iş.bırak o bu süreçte nasıl davranacağını kendi bulsun.

evt aynen öyle yani öyle kızlar var ki nefret ediyorum hepsinden

Sırf senin kıskançlığın yüzünden üniversiteyi mi bırakıcak anlamadım?
Evet, kusura bakma ama kıskançlığın biraz hastalık boyutuna varmış.
İyi bir terapiste neden gitmiyorsun? Ömür boyu bu yükü niye taşıyasın ki?
Arıyor ve açmıyorsun, sevdiğin halde. E ama hatalı olan sensin.

gidicem gerçekten ihtiyacım var buna

Çok yakın bi arkadaşım vardı ve sevgilisi için şehrini değiştirdi. Bişey ifade etmiyo ama bu durum emin olun.
Yine öğretmenlik yapıcak ve yine kız öğrencileri olucak.
Öğretmenlere karşı bi hayranlık bütün öğrencilerde olur.
Sevgilinize güveniyosanız sorun yok.

Çok alakası var.İmla kurallarına,noktalama işaretlerine hiç gerek duymamışsın.Okurken sıkıldım.
Anlatırken arada virgül,nokta falan koysaydın daha kolay olurdu anlaşılman.
Alakası şöyle;normalde hiç takılmam belki ama yüksek lisans yaptığını vurgularken,
bir yandan da böyle basit kurallara bile uymaman tuhaf.
Derdin hakkında zaten yorum yapmıştım.

Çevrendekiler haklı; bu boyutta kıskançlık hastalık

Adam işini yapıyor ve bunu kimse için bırakamaz

Bıraksa ne olacak başka şeylerden de kıskanacaksın

Sorunun farkındasın ve onunla savaşmalısın, gerekirse bir terapiste gitmelisin.

Hayatında kim olursa olsun onu cam bir fanusa koyamazsın, mutlaka dışarıdaki insanlarla ilişkileri olacak.

Herkesin bir gönlü var, o da kendisininkini sana vermiş, güvenmelisin bir noktada

Çok alakası var.İmla kurallarına,noktalama işaretlerine hiç gerek duymamışsın.Okurken sıkıldım.
Anlatırken arada virgül,nokta falan koysaydın daha kolay olurdu anlaşılman.
Alakası şöyle;normalde hiç takılmam belki ama yüksek lisans yaptığını vurgularken,
bir yandan da böyle basit kurallara bile uymaman tuhaf.
Derdin hakkında zaten yorum yapmıştım.

sıkıldıysanız okumasdınız ozaman
vurgulamadım kendimle ilgili bilgi verdim ben.
noktalama işaretlerine dikkat edip etmemem benim bileceğim iş.

mrb kızlar sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.birbirinize ne kdr yardımcı olduğunu okuyorum hep aranızdaki dayanışma çok güzel
artık yakın arkadaşlarımla bile konuşamıyorum:( 2.5 yıllık ilişkimden bahsetmştim ztn dün akşam bitti herşey hala msj atıyo bende acı çekiyorum ama yapamıyorum.:(
yakın arkadaşlarıma hatta ablama anlattığımda bana asen hastasın diyolar sinirleniyorum çok kötü durumdayım.
sevgilimin okulda öğretim görevlisi olduğunu benimde aynı okulda yüksek lisans yaptığımı yazmıştım
kızlar ben artık dayanamıyorum bi sürü kız öğrenci yanına gidip soru soruyomuş hatta tek de gidiyolarmış yana başbaşa soru çözüyo bi kıza eskiden bu kdr dayanılmaz gelmiyodu ama şimdi yapamıyorum.bşy anlatayım mesela yine okulda sevgilimin bölümünde bi kız var bi gün bende yanındayken geldi kız bi konusup bi gülüyo cıvık biri brz geldi birinin sınav kağıdına bakmak istedi sevgilimde gösterdi hemen konuştular brz işte beni
tanıştrdı nişanlı dğlz ama nişanlım dedi benim için. ben kıza çok soğuk davranmasını beklemiştim yani kız çok cıvık biri onu bozmasını bekliyodum ama yapmadı.son kavgamızda burdan çıktı ztn.dün gece çk fena kavga etttik
işimi bırakamam ben buralara kolay gelmedim dedi.ama istese mesleğini değiştirebilir.sizce benmi abartıyorum psikoloğamı gitmeliyim.çünkü uyuyamaz oldum geceleri.şimdi barışsak yine aynı kavgalar olcak.

bence doktora gitmelisin çünkü bu durum günlük hayatını ve uykularını etkiler olmuş, mantıklı düşünemiyorsun sanki
belkide kızın normal hali neden terslesin ki işi öğrencilerle
ve evet dediği gibi oraya kolay gelinmiyor neden senin gereksiz kıskançlıkların yüzünden işini değiştirsin ki
bence doktora gitmelisin canım, hiçbişey kaybetmesizsin bi dene

Şunu sormak istiyorum size.. Siz ütü müsünüz acaba? Birşeyleri hep kızarak düzeltmek istiyorsunuzda..
Kadınlar hayatın her yerinde. Ona güvenmiyorsun bu hareketlerin bana bunu hissettiriyorken sevgiline nasıl yansıdığını sen düşün..
İnsanları keyfine göre düzeltemezsin ki.. Senin iradenle benim irademle olacak şeyler değil bunlar. Sana düşen kızıp, bağırıp, çağırmak yerine ona güvenmek. Sevgilinin o cıvık kızda gözü olsa nişanlı olmadığınız halde seni "nişanlım" diye tanıtmazdı. Bu ona karşı aldığı bi kalkan. Bir psikolojik savaş. Farkında değilsin hala seni ne kadar çok seviyor..
Ama bu konuyu sevgilin açsa, senin yaptıklarını kendi ağzından tek tek anlatsa, üni. de yanıma gelen kişileri rapor etmesini istediğini demiştin diğer bölümdeki konunda.. Bunlarıda söylese ona derdim ki:
"Ayrıl bu kızdan kaç kurtar paçanı.. Yazık etme kendine hasta bu kızın sana güveni yok. Hep kuruntularla yaşıyor seni sevse şüphe etmez bu kadar üstüne gelmezdi. Hiç tereddüt etme ayrıl." derdim üzgünüm.
Mantıklı davranmıyorsunuz. Böyle devam ederseniz ebediyyen kaybedeceksiniz sevgilinizi..

Back
X