mrb kızlar sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.birbirinize ne kdr yardımcı olduğunu okuyorum hep aranızdaki dayanışma çok güzel
artık yakın arkadaşlarımla bile konuşamıyorum

2.5 yıllık ilişkimden bahsetmştim ztn dün akşam bitti herşey hala msj atıyo bende acı çekiyorum ama yapamıyorum.

yakın arkadaşlarıma hatta ablama anlattığımda bana asen hastasın diyolar sinirleniyorum çok kötü durumdayım.
sevgilimin okulda öğretim görevlisi olduğunu benimde aynı okulda yüksek lisans yaptığımı yazmıştım
kızlar ben artık dayanamıyorum bi sürü kız öğrenci yanına gidip soru soruyomuş hatta tek de gidiyolarmış yana başbaşa soru çözüyo bi kıza eskiden bu kdr dayanılmaz gelmiyodu ama şimdi yapamıyorum.bşy anlatayım mesela yine okulda sevgilimin bölümünde bi kız var bi gün bende yanındayken geldi kız bi konusup bi gülüyo cıvık biri brz geldi birinin sınav kağıdına bakmak istedi sevgilimde gösterdi hemen konuştular brz işte beni
tanıştrdı nişanlı dğlz ama nişanlım dedi benim için. ben kıza çok soğuk davranmasını beklemiştim yani kız çok cıvık biri onu bozmasını bekliyodum ama yapmadı.son kavgamızda burdan çıktı ztn.dün gece çk fena kavga etttik
işimi bırakamam ben buralara kolay gelmedim dedi.ama istese mesleğini değiştirebilir.sizce benmi abartıyorum psikoloğamı gitmeliyim.çünkü uyuyamaz oldum geceleri.şimdi barışsak yine aynı kavgalar olcak.