Mutsuz ve hastayım yardım edin

Şöyle mübarek bi günde böyle yaptığınız yorumların hesabı da sizden sorulur biliyosunuz dimi ben ve arkadaşım inançlı tesettürlü insanlarız allah aşkına düzgün konuşun tekrar hataya düşmesin diye yaptım anladinizmi
Neyin hesabı sorulacak ayol?:KK51:
Senin başörtünden bana ne? Gördüğün gibi ben de bikiniliyim.:dondurma:
Ben sadece senin dışarıdan görünen kısmını söyledim.:KK14:

okudum yazdıklarını,canım yaşın daha çok küçük.. daha neler bekliyor seni hayatta kimbilir.. sınavlar, işle ilgili sorunlar, küçük düşürülmeler, evlilik, eş, kayınvalide, çoluk çocuk.. hepsinde böyle hastanelik olacak kadar üzlürsen yandın.. takma kafana güçlü ol, daha çok arakadşların olur.. senin vicdanın rahat mı sen ona bak.. rahatsa yoluna bak, hiiçbi şeyi takma.. o da anlar bigün hatasını.. ama yine de tehdit etmen doğru olmamış.. sen aslında kendini ifade edemediğin için üzülüyorsun ama sana kend,n, ifade etme fırsatı tanınmamış.. kapat üstünü düşünme.. mutsuz olmaya sebep değil.. mutsuz olmak içiin değil mutlu olmak için bahaneler ara..

Heee oyle
Yardimlik bi sey yok burda
Git bi psikiyatriden randevu al
Kizi da kizn ailesini de rahat birak ...
Ben size ne diyebilirimki böyle düşünmeniz neden böyle olduğu belli oluyor yardım istedim bunları dediniz sorulur sizden de bişey demiyorum

okudum yazdıklarını,canım yaşın daha çok küçük.. daha neler bekliyor seni hayatta kimbilir.. sınavlar, işle ilgili sorunlar, küçük düşürülmeler, evlilik, eş, kayınvalide, çoluk çocuk.. hepsinde böyle hastanelik olacak kadar üzlürsen yandın.. takma kafana güçlü ol, daha çok arakadşların olur.. senin vicdanın rahat mı sen ona bak.. rahatsa yoluna bak, hiiçbi şeyi takma.. o da anlar bigün hatasını.. ama yine de tehdit etmen doğru olmamış.. sen aslında kendini ifade edemediğin için üzülüyorsun ama sana kend,n, ifade etme fırsatı tanınmamış.. kapat üstünü düşünme.. mutsuz olmaya sebep değil.. mutsuz olmak içiin değil mutlu olmak için bahaneler ara..
Gerçekten allah razı olsun diyemediklerimi söylediniz doğru evet ben çok takıntılı biriyim ve kesin bu benim sağlığımı etkilicek allah tekrar razi olsun tehdit kısmı tehdit değil hani belki vazgeçer anlar diyeydi ama yanlış anlasilfim

Gerçekten allah razı olsun diyemediklerimi söylediniz doğru evet ben çok takıntılı biriyim ve kesin bu benim sağlığımı etkilicek allah tekrar razi olsun tehdit kısmı tehdit değil hani belki vazgeçer anlar diyeydi ama yanlış anlasilfim

bu kadar takıntılıysan ailenle konuş bir psikiyatristten yardım al, ayıp değil bu.. hayatını olumsuz etkiliyor çünkü.. Allah senden de razı olsun..

Ahretlik ne yahu 70 yaşında misiniz siz? Burdan belli zaten nasıl bir ruh halinde olduğun. Gencsin yahu cocuksun hatta yaşının gerektirdiği gibi davran.

Tehdit etmen çok çirkin, sen de farkindasin zaten. İnsanların hayatlarına en yakının da olsa bu şekilde dahil olmamalisin. Aile gerekeni yapmış biz kızımızın arkasındayız demiş. Ne kadar güzel. Konu kapanmış gitmiş onlar hayatlarına dönmüşler ki normal olan bu zaten. Sen niye durup dururken hastanelik oldun onu anlamadim. Senin bu arkadaşından başka kimsen yok mu? Niye bu kadar baglandin, normal değil tepkilerin.

Kac yasindasin bilmiyorum ama ufaksin belli ki.. hayatta daha buyuk sorunlar dertler var sen niye kendini hasta ediyorsun ki? Bence yardim almalisin ileride boyle takintili hallerin etrafindaki baska insanlara zarar verebilir

Ahretlik ne yahu 70 yaşında misiniz siz? Burdan belli zaten nasıl bir ruh halinde olduğun. Gencsin yahu cocuksun hatta yaşının gerektirdiği gibi davran.

Tehdit etmen çok çirkin, sen de farkindasin zaten. İnsanların hayatlarına en yakının da olsa bu şekilde dahil olmamalisin. Aile gerekeni yapmış biz kızımızın arkasındayız demiş. Ne kadar güzel. Konu kapanmış gitmiş onlar hayatlarına dönmüşler ki normal olan bu zaten. Sen niye durup dururken hastanelik oldun onu anlamadim. Senin bu arkadaşından başka kimsen yok mu? Niye bu kadar baglandin, normal değil tepkilerin.
Ya tekrar acikliyim tehdit dedim ona hani ailemden önemli mi tekrar yasicaksin böyle şeyi bak söyle annene söylemessen ben söylerim gibi ki yapmadım öyle bişey o anki ruh halimi bilemezsinizki nolur empati kurun

bu kadar takıntılıysan ailenle konuş bir psikiyatristten yardım al, ayıp değil bu.. hayatını olumsuz etkiliyor çünkü.. Allah senden de razı olsun..
Evet takıntılı ve mutsuzum ve mutlu olunca da bazen garip geliyo acaba bişey mi olcak kurup kurup duruyorum bilmiyorum napcam

çocuğum kaçıncı konun,dalga mı geçiyorsun.:KK57:
arkadaşını ailesi darp etse,dışlasa çok mu mutlu olacaksın.:KK20:
ne güzel ailesi kızlarının arkasında.:KK56:
senin ailenin yerinde olsam seni bir güzel pataklarım elalemin işine burnunu soktuğun için:sinirli:

Kullanıcı adını değiştirip tekrar aynı konuyu yazmışsınız.daha dün okudum konunuzu,hatta mune tarafından kapatılmıştı,hatırladım sizi,.derdiniz de,yazımstiliniz de dünyaya bakışınız da hala aynı
İsim değiştirince , farklı yorumlar mı gelir sandınız.size yine benzer yorumlar yazılmış.siz değişin,arkadaşınızın hayatına müdahalede bulunmayın,iyisi ve kötüsüyle bu onun hayatı,sonuçlarına da kendisi katlanacak siz değil.ayrıca hayatınızı zenginleştirin,plan yapın ve o ölçüde çalışın.hayatınıza sahip çıkın ve değerli uğraşlar bulun.

Dunde iki defa aynı konuyu açmıştınız tekrar açmanızın sebebi nedir?
Haklı olduğunuzu söylememizi mi istiyorsun ama haksızsın bunu kabullen sana duşmez her ne kadar yakında olsanız ailesi arkasında bu durum sizi hiç alakadar etmez. Bence destek al yoksa bu kadar takıntılı olman senin hayatını çok kötu etkiler.

Psikolojik destek al. Mutlaka doktora git. Senin durumun iyi degil. Bu derece sahiplenme mantık disi... Allah sifa versin.

itham demissin ama itham yok ortada yaparim dedigini once ailesi farketmis yine sayende...

yasiniz kac? 14? 16? bu konu bu uyelik kacinci?

Daha yazardım ama neyse.

Okumayi seviyorsan Nabizade Nazim in Zehra isimli kitabini oku mutlaka. Umarim anlarsin ve isine yarar...

sahi senin ailen nerde.bunca ayılıp bayılıyorsun,kanaman oluyor,hastanelik oluyorsun ailen ne bu demiyorlar mı

Back
X