Ben hiç anne olamayacağım

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
Yoruldum..tüm sakinliğim üstümde eskiden birisi senin çocuğun olmaz deselerdi delirirdim..

şimdi ne güzelde kabulleniyorum herşeyi...

içimde mücadele vermeye takatim kalmadı..maddi manevi her şekilde çöktüm..

farkındayım bu seferde tutmadı....

yine hüsrana uğrayacağımm

Canım neden böyle davranıyorsun.Her şeyin vakti saati vardır.
Bu kadar umutsuzluğa kapılman gereksiz uzun yıllar hasret çekip evlat sahibi olanlar var.Ateş düştüğü yeri yakar ama kendine de zulm etme.

bence kafana cok takıp stres yapıyorsun ..

herseyın hayırlısını dıle ..

Lütfen bu kadar üzülmeyin ne olur.:teselli:
Sakın ümidinizi kaybetmeyin inşallah buradan güzel haberlerinizi alırız.
Buna inanın ve o inançla beraber mutlu olacağınızı hissedin.
Kendinizi bırakmayın.a.s.

hayatta kaybedenler, kaybetmeyi baştan kabullenenlerdir! Silkinin ve kendinize gelin. Allah'ın bir bildiği vardır değil mi? Babam 48 yaşına kadar çocuk sahibi olamamış, ama hep dua etmiş. Şimdi bir kızı bir oğlu var!

Ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz? Çevremde senin çocuk sahibi olman imkansız denilipte çocuğu olan birsürü kişi tanıyorum.Allah'a sığın. Herşeyin en iyi zamanını o bilir...

Canım bazen tıpta bile adı konulamayan mucizeler oluyor.Neden bu kadar karamsarlığa kapılıyorsun.Mutlaka zor bir süreçtir yaşadığınız sizi anlıyorum ama rabbimin ol dediğine ne mani olabilirki.Lütfen kendine biraz zaman ver,vakti gelince sende bebeğini sağ salim alırsın kucağına.Gelmek için zamanını bekliyordur annesineŞeniz

daha öncede buna benzer konular açtın .hemen hemen hepsini okudum.ne kadar çabuk yoruluyorsunuz böyle.1,5 senede kendinizi bu kadar yorgun hissediyorsanız şimdiden bırakın bu mücadeleyi.burada arkadaşların hikayelerini okumuş olman lazım.kaç denemeden sonra hala yıkılmadım,ayaktayım diyen arkadaşlarımız var.bunlardan biride benim 16 yılda sizin kadar ahlanıp vahlanmadım.silkinin kendinize gelin.sizden çok daha kötü durumda bebeğin bir daha olmaz denilen anne adayları var.halinize şükredin.rabbime sığının.rabbim vakti saati gelince alnımıza yazılmışsa mutlaka hepimize annelik duygusunu tattıracaktır.bunun içinde sabretmeniz gerekiyor.

herseyin hayirlisi güzelim...
niye bu kadar stres yapiyosun...
vakti zamani gelince olacak elbet...
üzme kendini bu kadar...rabbim elbet annelik duygusunu sanada tattiracaktir...
bu kadar stres yapmakta cocugun olmasına engeldir...haberin olsun ....

karamsar olmayın bence
heyırlısını isteyin
bende sizin gibiydim
hiç umudum yoktu
süpriz oldu
ilk aşılamamda hamile kalmıştım ikizlerime
inşallah canım gönlünce olur

öyle deme çıkmadık candan umut kesilmez canım üzülme

eger umutlu, tüm yüreginle inanarak,asla yılmadan istersen kesinlikle olacaktırbunu unutma..

herseyin hayirlisi güzelim...
niye bu kadar stres yapiyosun...
vakti zamani gelince olacak elbet...
üzme kendini bu kadar...rabbim elbet annelik duygusunu sanada tattiracaktir...
bu kadar stres yapmakta cocugun olmasına engeldir...haberin olsun ....

karamsar olmayın bence
heyırlısını isteyin
bende sizin gibiydim
hiç umudum yoktu
süpriz oldu
ilk aşılamamda hamile kalmıştım ikizlerime
inşallah canım gönlünce olur

öyle deme çıkmadık candan umut kesilmez canım üzülme

eger umutlu, tüm yüreginle inanarak,asla yılmadan istersen kesinlikle olacaktırbunu unutma..

kızlar destekleriniz için çoook çoook sağolun inşallah benimde bir bebeğim olacakk

canım gerçektende yaşadııların çok zor.,sabret demesi kolay,uygulaması zor,ama mümkün.
benim arkadaşıma doktor senin bebegin olmaz dedi,ama şimdi üç tane çocugu var.biz de inanamadık.Allah'ın mucizleri işte.
en son yazdığın mesaj hoşuma gitti.umarım bu ruh halini korurusun.

Bu kadar umutsuz olma lütfen bana daha bekarken dr. hemde profosör ameliyat olmam gerektiğini ameliyat olmazsam ileride çocuğumun olmayabileceğini söyledi ben önemsememiştim. Ne ameliyat oldum nede başka bir tedavi ve evlendim. 1 ay sonra hamile kaldım. Şimdi Allahım inşallah sanada versin 7 yaşında ikizlerim var. Doktora kalsaydım ooo ne ameliyat olacaktım. Allahtan ümit kesilmez emin ol herşeyin bir zamanı vardır sen yeterki hayırlısını iste acele etme.

canım herşeyin hayırlı bir zamanı vardır bunu unutma.Bende dahil olmak üzere tüm isteği bu olan o kadar çok arkadaşımız var ki burda.Sadece sabır ilacımız......

Tegabun Suresi(15) "Mallarınız ve çocuklarınız ancak birer imtihandır; Allah katında ise büyük bir mükafat vardır. "
Canım bu dünya imtihan dünyası bu dünyada imtihan ediliyoruz bunu unutma. Aç kuranı kerimi oku. ımtihanlar karşısında yapmamız gereken isyan edip umutsuzluğa düşmek değil sabredip tevekkül etmektir. ımtihanın amacı da budur. Önemli olan başımıza ne geldiği değil başımıza gelenlere verdiğimiz tepkidir bence.

canimm bunun icin hayati kendine zindan etmene gerek var mi
herseyin bi vakti saati var,Rabbim elbette herseyi görüyor biliyor...
evet belki yillardir ugrasmaktan biktik,negatifleri göre göre pes etme noktasinada geldik
ama unutma her son yeni bir baslangictir...
insanoglu sadece inanc ve umutla yasar...
elinden geleni yap,dua et ve Allaha birak...
gec olsun ama saglikli olsun...lütfen biraz sabir yerimseniben

Back
X