Bana da destek olsaniz keske,nasil verdinuz sevabina bir yazsaniz
Valla canım ben 50 kiloyum kilolu olsam töbe zayıflayamazdım yemek yemek benim hobim. O yüzden yiyen insanlara yeme de diyemem. Sağlık da önemli tabi. Yapma yeme kız
Hemen o elindeki hamburgeri sakince yere bırak
O konuda yarisirim bendeAhh kelin ilaci olsa Allah var guzel kilo veririm ama benim asıl ihtisas alanim kiloyu nasil alacagimizla ilgili
Canımm öylesindir tabi ki tontiş bayanlar hem daha güzel oluyo. Tek sıkıntı sağlık bence yine verebilirsin. Bir kere vermisin çünkü50 kilomasallah hep öyle kal insallah icimdeki kadin bakımlı zayif fit sportif benimm içim dışım neden farkli
Ben de.... Niye böyle oluyo ki. Mideye hacminden fazla yüklenince de yerimden kalkamıyom benSürekli yemek yemek istiyorum bu aralar off
Aynenn öyle. .Ben de.... Niye böyle oluyo ki. Mideye hacminden fazla yüklenince de yerimden kalkamıyom ben
İnsanın eşi mandam diye severken çocuğu çarşı ortasında şişko anne diye dalga geçerken Ya Rabbim bana da bi yardım
Sürekli yemek yemek istiyorum bu aralar off
Canımm öylesindir tabi ki tontiş bayanlar hem daha güzel oluyo. Tek sıkıntı sağlık bence yine verebilirsin. Bir kere vermisin çünkü
Madem yeme isteğini durduramiyorsun o zaman hareketleri çoğalt.Sonuçta alınan kalori=verilen kalori olursa kilo aynı yerde kalır heralde.Hatta biraz kilo verdikten sonra bunu devam ettirmek için bu yöntem uygulanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?