ben hic iyi değilim :(

İnşallah tontiş hanım seven bi kocan olur da sna bütün kilo sıkıntını unutturur. Bana oklağaç diyolar çok üzülüyorum. Ele gelmiyom sen düşün. Valla zayıflık da kötü. Ama verebilirsin hiç üzülme. Çünkü üzüldükçe daha çok acıkcan

Ben evliyim zateen canim kocam da kilolu ama o halde bile kilomda memnun olmadigini hissediyorum sen evli misin canim?

Ben eşimle tanıştığımda 59 kiloydum. şuan 69 kiloyum boyumda 1,50 cmcik.kendimi bildim bileli hep tombalak bişiyim. lisede çok dalga geçtiklerinde 40 kiloya kadar düşmüş ama sonunda hastanelik olunca diyetten miyetten vazgeçmiştim. Benim eşim tombul seviyomuş. sen zayıf olsan almazdım ben seni diyor. Duba, manda gibi lafları çok duydum eşimden ilk başlarda alınırdım ama artık öyle de zoruma gitmiyor. Zayıfla ama azcık zayıfla felan diyor ben tombul seviyorum diyor eşim her fırsatta.

Ben tombul seviyorum demeleri bana samimi gelmiyor nedense canim enistemde oyle derdi ablama şimdi zayifladi enistem zevkten dört köşe :)

Benim boyum kısa olduğu için Emin ol senden farklı görünmüyorum canım benim :)
Kardeşim diyor Güzele çuval giyse yakışır derlerdi de inanmazdım resmen çuval giyiyosun diyor :) gülermisin ağlarmısın.

Hanimlar

Bu olay tipik bir gluten ve laktoz toleranssizligi gibi geldi bana.

Herseyden once:
Hormonlariniz OK mi? Ilac kullaniyorsaniz (dogu kontrol) vs kilo alirsiniz. Teshis edilmezse hipotiroid de kilo aldirir. Mutlaka hormonlari check edin.
Bugdayli yiyecek tuketiyor musnuz? Tuketmeyin. Ne olursa olsun ekmek, makarna, bulgur, unlu hersey OUT.
Sutlu besin tuketiyor musunuz? Yogurt haric hepsini kesin. Sut eger laktozsuzsa icin.
Et tuketiyor musunuz? Minimuma indirin ve yagsiz olsun.
Balik ve deniz urunleri? Bol miktarda ama asla kizartmayin. Izgara veya firin.
Tavuk? Arada bir.
Yesil sebzeler? Dunyadaki butun yesil sebzeleri yiyin, en koyusu en iyisidir. Mumkunse cok hafif haslayarak, limonla.
Tuz, seker, kahve, nitratli ve elden gecrilimis besinler (salam, sucuk, sosis) kesinlikle yasak.
Sabahlari tika basa kahvalti yapin, iki uc haslanmis yumurta mesela.
Cayi asiri icmeyin.
Tum siselenmis meyve sulari ve asitli icecekler OUT.
Meyve suyunuzu kendiniz sikacakla cikarin.
Tum meyveler IN, ama muza oncelik verin, sabah iki uc tane en az!
Aksam saat 6:00 biraz once bol lifli karisik sebze corbasi, biraz zeytinyagli ve bol limonlu...icin (bu cooook onemli, istediginiz kadar icebilirsiniz, et suyuna olabilir, az miktarda haslanmis pirinc de olabilir)
Saat 9:00-11:00 arasi yatin. 11:30 u kacirmayin cunku kansere karsi direnc veren melatonin bu saatlerde salgilaniyor. Odaniz full karanlik olmali!!!!
Mumkunse gunde en az 5 km yuruyun.
Disarida yiyeceklerinizi glutensiz secin, asla ketchup, mayonez kullanmayin.
Icinde nitrat, sulfur dioksit, tatlandirici olan tum yiyeceklerden kacinin!!!
Eger glutensiz beslenecekseniz ben buraya bilgiler ekleyecegim:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/glutensiz-beslenme.867174/

Son düzenleme:
Ben 52 ile hamile kaldım 67 ile doğuma gittim 3 ay sonra tekrar 52 idim. Yani en fazla gördüğüm rekor 67 nasıl zayifladim bende anlamadım. Bilsem yardım ederdim inan.

Glutenli beslenme= Bas donmesi, kafa karisikligi, bayginlik hissi, davul gibi sismek, eli yuzu sismek, karnin hamile gibi durmasi, muthis bir bagirsak tikanmasi, aclik aclik ve daha cok aclik, yemege ragmen hic dinmeyen bir aclik ve.
Firlayan kilolar.

Yapıyor musunuz dedigin şeylerin hepsini ben yapiyorum malesef benim yasam seklim bu dolmalar borekler et offf

Ben 52 ile hamile kaldım 67 ile doğuma gittim 3 ay sonra tekrar 52 idim. Yani en fazla gördüğüm rekor 67 nasıl zayifladim bende anlamadım. Bilsem yardım ederdim inan.

Yasam şeklinden bahsedebilirsin.mesela nasil besleniyirsun neler yemegi tercih eder/etmezsin yeme sıklığın nedir? Hareket durumun nasil?? Amma sordum biliyorum ama zayif insan bulmusum kaçırmam:))

Suandaki benden bahsediyorsun sanırım pilav agirlikli yedim et sote ile kafam 1 milyon

Yapıyor musunuz dedigin şeylerin hepsini ben yapiyorum malesef benim yasam seklim bu dolmalar borekler et offf
Hepsini elimden geldigince yapiyorum.
Gluten bugday iceren her besinde var. Bu esinleri at tim hayatimdan! Acimdan olsem yemiyorum.
Dusunun ki bagirsaklarin icinde incir ici gibi "villi" diye uzantilar var, besinleri bu uzantilar toplayip kana karistiyor.
Gluten denen protein tipki bir utu gibi bu uzantilari utuluyor, bagirsaklarin ici ayna gibi dumduz oluyor.
Icinde yaralar olusuyor ve besin alamiyorsunuz uztune ustluk sisiyor da sisiyorsunuz.
Ustelik gluten eroin etkisi yapiyor, yiyorsunuz hemen acikiyorsunuz.
Bu kadar fena bir sey. ben gluteni kesince hipotiroid olunca aldigim ve ameliyat sonrasi edindigim kilolarimi buyuk olcude kontrol altina aldim. Simdi hedef daha da slim olmak!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…