- 14 Haziran 2019
- 671
- 771
- 103
Son açtığın konular hep eğitim kariyer üzerine eğitim gibi hayata bu konuda da geç kaldığımı düşünüyorum. Bugün bir arkadaşımla ona düğünü için gelinlik baktık o 23 yaşında sonra kendimi onun yerine koydum bir gün ben de bunları yaşayacak mıyım acaba diye ama çok uzak geldi ben 27’yim bu arada. Şimdi zaten 30’dan önce evlenmek iyi değil falan yazılacak belki şöyle söyleyeyim bugüne dek hiç tam manasıyla bir erkek arkadaşım olmadı. Kimseden doğru düzgün etkilenemiyorum tam birisini gerçekten sever gibi olmuştum sağolsun beni tüm erkeklerden soğuttu. Günün birinde gerçekten karşılıklı sevip sevileceğime olan inancımı yok etti. Bana artık çok imkansız geliyor dünyada bilmem kaç milyar erkek içerisinden birisini seçip ve karşı tarafın da beni seçmesi ile evlenmek üzerine annelik yaşamak… Ne bileyim hala okul kariyer derdindeyim çevrem de pek geniş değil açıkçası mesleki anlamda her şeyimi tamamlayayım derken bir aile kurma ihtimalini de yok mu edeceğim acaba? Belki annelik nasıl bir duygu hiç bilemeyeceğim. Dediğim gibi yaşım 27 artık 30’un sınır kapısındayım çevremdekiler, akrabalar artık akşam pazarına kalanlar karşına çıkar diyip moralimi bozuyorlar. Ne bileyim bence erkekler tam manasıyla 32-33 yaşlarında evliliğe hazır oluyorlar sanki ama o zaman da daha küçüklere mi bakıyorlar? Çevremdekiler doğru mu söylüyorlar yoksa 30’dan sonra evlenilecek “o kişi” ile karşılaşan kimseler gördünüz mü hiç?