tatlim onceki koarini bilniyorum ama belkise akli basina gelmistir yani degerini anlamistir ;-)
tatlim onceki koarini bilniyorum ama belkise akli basina gelmistir yani degerini anlamistir ;-)
valla canım diger konularını biliyorum ama önce konu sahibinin aklının başına gelmesi lazım
diğer konuda yorum yapmamanızı istemiş olmam lazım ya da cevap vermemiş olmalıyım yazdıklarınıza. :) haddinizi bilin. İyi akşamlar.
haddimi aşıcak birşey söylediğimi sanmıyorum....
hem sevmiyorum istemiyorum diyorsunuz hem insanların zamanını sömürüyorsunuz evet cevap vermediniz hatta veremediniz diyelim :)
bu kafayla devam edin...
iyi akşamlar
Bana da garip geldı,dikkatli olun
ay evet cevap veremedim mahalle hanımı misyonunuzu harika üstlendiniz, susturdunuz beni.. Böyle tatmin edin kendinizi. Yukardan yukardan konuşmalar hiç hoşuma gitmiyor. Siz konularıma cevap vermeyin. Bi sıkıntınız varsa başka yerde deşarj olun. Burda kimse kimsenin tabiri caizse babasının evladı değil, böyle konuşma hakkını vermiyorum size. Benim aklım başında. Size de iyi akşamlar.
Kafam çok karıştı..
Sanki kararsızliklar yaşıyo gibisiniz
Martı kaşlı bodurhan şimdi kısa ama çirkin değil olmuş :)) şaka bir yana ne olursa olsun içinizin sinmediği biriyle olmayın. Zoraki bir ilişki çıkar için bile olsa yürümüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?