Şimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.
Eşim bir türlü arkadaş ortamından kopamiyor. Nereye gittiğini bilirim kiminle takildigini her aradigimda ulaşirim ama 1 saat yada 2 saat geç gelse kıyamet kopuyor bende cinler tepeye geliyor.
Geçen gün yine böyle oldu. Tabi ben elim belimde kapıda belirdim. Ilk cümlesi haklısın hayatım Özür dilerim oldu. Ama ben zaten haklı olduğumu biliyorum. Neyse tartıştık uzadı uzadı ben buna saldirdim elini yüzünü tırnaklamisim. Boynunu morartmisim. Tek hatırladığım beni üzerinden itmeye çalıştığı.
Arkadaş çevresi olmasa mükemmel bir iletisimimiz var beraberken çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Mesela hiç bir şekilde kavga etmiyoruz. Ne zaman o yobaz arkadaşları arıyor bende kıyamet kopuyor. Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.
Anladım ki bu kavgayla cozulmeyecek ne yapmam lazım. Yapı gereği çok sinirliyim. Bi anda herseyi yerle bir ederim. Sizce şimdi kim hatalı ? Nasıl davranayim ne yapayim ay bilemiyorum. Karmakarışık. Özellikle bu arkadaş çevresinden muzdarip arkadaslara bu sorum.
Sen hatalısın ne demek üzerine saldırıp morartmak adam sana tepki vermemiş ise helal olsun diyorum.
Siz istemediğiniz halde hala ayni şeyleri mi yapıyo benimkide aynı ama kocalarimiz in yapısı farklı görüssun seni de ihmal etmiyosa çok değer veriyo sa iletişim de Güzelse bence biraz rahat olmalısın o da değişiklik istiyo dur genel tabir kariya kıza gitmesin de önemli olan bu diycem ben kocamdan cok ailesini gördüğüm için benim için çok büyük bi sorun değil tabi kişiden kişiye değişir
Yani panpa onlar da bu herifin arkadaşları iste seviyor. Tersini düşün, asosyal, hiç arkadaşı olmayan biriyle mutlu olur musun? Böyle biriyle evlenir miydin?
Korkulur senden
Valla benimki çözdü beni sinirlendiğimi anlayınca tuvalet banyo bahaneleriyle sıvışıyor, bizde ilk sene az tırmıklamadık birbirimizi.. Konuşmayla anlasa anlardı şimdiye kadar illa konuşmuşsundur 40 kere diye tahmin ediyorum.
Biraz sakinleşin bu konudaki rahatsızlığını anasınıfı çocuğunun dahi anlayabileceği düzeyde tekrar anlatın.
nasil bir arkadas cevresi bu sizin sinirlerinizi ziplatmaya yetmis?
Şimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.
Eşim bir türlü arkadaş ortamından kopamiyor. Nereye gittiğini bilirim kiminle takildigini her aradigimda ulaşirim ama 1 saat yada 2 saat geç gelse kıyamet kopuyor bende cinler tepeye geliyor.
Geçen gün yine böyle oldu. Tabi ben elim belimde kapıda belirdim. Ilk cümlesi haklısın hayatım Özür dilerim oldu. Ama ben zaten haklı olduğumu biliyorum. Neyse tartıştık uzadı uzadı ben buna saldirdim elini yüzünü tırnaklamisim. Boynunu morartmisim. Tek hatırladığım beni üzerinden itmeye çalıştığı.
Arkadaş çevresi olmasa mükemmel bir iletisimimiz var beraberken çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Mesela hiç bir şekilde kavga etmiyoruz. Ne zaman o yobaz arkadaşları arıyor bende kıyamet kopuyor. Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.
Anladım ki bu kavgayla cozulmeyecek ne yapmam lazım. Yapı gereği çok sinirliyim. Bi anda herseyi yerle bir ederim. Sizce şimdi kim hatalı ? Nasıl davranayim ne yapayim ay bilemiyorum. Karmakarışık. Özellikle bu arkadaş çevresinden muzdarip arkadaslara bu sorum.
Ama canım verdiği saatte gelsin o da ben demiyorum 7 24 benimle otursun ama abartmasin da yani
Ne yapıyorlar mesela o saate kadar?
Bi de nasıl saldırdın ya? Kocan sana saldirsaydi şimdi boşan da boşan derdi herkes. Neden kadın yapınca normal görülüyor anlamıyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?