Ben ilk defa benligimden çıktım !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.999
28.777
798
Şimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.

Eşim bir türlü arkadaş ortamından kopamiyor. Nereye gittiğini bilirim kiminle takildigini her aradigimda ulaşirim ama 1 saat yada 2 saat geç gelse kıyamet kopuyor bende cinler tepeye geliyor.

Geçen gün yine böyle oldu. Tabi ben elim belimde kapıda belirdim. Ilk cümlesi haklısın hayatım Özür dilerim oldu. Ama ben zaten haklı olduğumu biliyorum. Neyse tartıştık uzadı uzadı ben buna saldirdim elini yüzünü tırnaklamisim. Boynunu morartmisim. Tek hatırladığım beni üzerinden itmeye çalıştığı.

Arkadaş çevresi olmasa mükemmel bir iletisimimiz var beraberken çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Mesela hiç bir şekilde kavga etmiyoruz. Ne zaman o yobaz arkadaşları arıyor bende kıyamet kopuyor. Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.

Anladım ki bu kavgayla cozulmeyecek ne yapmam lazım. Yapı gereği çok sinirliyim. Bi anda herseyi yerle bir ederim. Sizce şimdi kim hatalı ? Nasıl davranayim ne yapayim ay bilemiyorum. Karmakarışık. Özellikle bu arkadaş çevresinden muzdarip arkadaslara bu sorum.

Sen hatalısın ne demek üzerine saldırıp morartmak adam sana tepki vermemiş ise helal olsun diyorum.

Siz istemediğiniz halde hala ayni şeyleri mi yapıyo benimkide aynı ama kocalarimiz in yapısı farklı görüssun seni de ihmal etmiyosa çok değer veriyo sa iletişim de Güzelse bence biraz rahat olmalısın o da değişiklik istiyo dur genel tabir kariya kıza gitmesin de önemli olan bu diycem ben kocamdan cok ailesini gördüğüm için benim için çok büyük bi sorun değil tabi kişiden kişiye değişir

Korkulur senden

Valla benimki çözdü beni sinirlendiğimi anlayınca tuvalet banyo bahaneleriyle sıvışıyor, bizde ilk sene az tırmıklamadık birbirimizi.. Konuşmayla anlasa anlardı şimdiye kadar illa konuşmuşsundur 40 kere diye tahmin ediyorum.

Biraz sakinleşin bu konudaki rahatsızlığını anasınıfı çocuğunun dahi anlayabileceği düzeyde tekrar anlatın.

Yani panpa onlar da bu herifin arkadaşları iste seviyor. Tersini düşün, asosyal, hiç arkadaşı olmayan biriyle mutlu olur musun? Böyle biriyle evlenir miydin?

Senin hiç kız arkadaşın olmicak, kk da yok hiçbir kadinla iletişim yok dese kabul eder misin? Etmezsin.

Sen sevmiyorsun elemanları ama adam seviyor. Herkesin arkadaşı kendine. Bu adamları sevmemenin özel bir sebebi var mı?

Yani kadın olmadığına eminim diyebilirim. Tek sorun arkadaşlari bizim evliligimizde

Yani panpa onlar da bu herifin arkadaşları iste seviyor. Tersini düşün, asosyal, hiç arkadaşı olmayan biriyle mutlu olur musun? Böyle biriyle evlenir miydin?

Ama canım verdiği saatte gelsin o da ben demiyorum 7 24 benimle otursun ama abartmasin da yani

Yok hayatım bir tek bu konuda anlasamiyoruz bir tek bu konuda kavga ediyoruz

nasil bir arkadas cevresi bu sizin sinirlerinizi ziplatmaya yetmis?

Şimdi bunların hepsi evli ama nedense bir arayan benmisim. Digerlerinin hanımları hiç merak etmiyor galiba. Ya da ipin ucunu bıraktılar cozemedim

haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz
ne kadar sıklıkla görüşüyor bu arkadaşlarıyla? neden onlardan hoşlanmıyorsunuz? ve neden "yobaz"?

Eşimin hic arkadaş ortamı olmadigi icin bilmiyorum ne yapardim ama hoşuma gitmez acikcasi evli erkegin evde karisi varken arkadaslariyla takilmasi.

Ama canım verdiği saatte gelsin o da ben demiyorum 7 24 benimle otursun ama abartmasin da yani

Ama zaten haftada 1 gorusuyor, onda da muhabbeti bırakamamış ne olacak ki? Adam da beyinsiz bir yaratık değil sonuçta, gelne gitme saatlerine karışmak bence doğru degil. Bu saatte gel, nerdesin bidibidi yapan biri sevgili olamaz, anne olabilir, eli sopalı bir ogretmen olabilir....sevgiliden çocuğu cezalandıran, azarlayan anne konumuna geçme bence.

Ayy bu adam sanki senin çocuğun ! Yahu arkadaşları ile takılmış ne var bunda hayatının merkezinde sürekli sen mi olucaksın ? Birlikte kaliteli zaman geçiriyorsunuz, seni seviyor ,saygı duyuyor . Arkadaş ortamı nasıl , neden seni bu kadar geriyor çok mu kalitesiz insanlar ile takılıyor. Eşini değiştireceklerini mi düşünüyorsun ? Kusura bakma ama şok oldum tırnak geçirme morartma ... Bunu sana eşin yapsa idi çoktan kapıyı vurup çıkmıştın. Zaten eşine şiddet uygulamışsın hemen üzerine gitme, bırak adam da sakinleşsin sonra özür dile . Gönlünü bir şekilde al bir buket gül mü, alırsın güzel bir yemeğe mi götürüsün sana kalmış. Sorun arkadaş çevresi ise yapacağın tek şey eşinle neden arkadaş çevresi ile görüşmek istemediğini açık açık diyeceksin şunlardan bunlardan ötürü görüşmeni istemiyorum.

Ne yapıyorlar mesela o saate kadar?
Bi de nasıl saldırdın ya? Kocan sana saldirsaydi şimdi boşan da boşan derdi herkes. Neden kadın yapınca normal görülüyor anlamıyorum. .

Bir iki kadeh bişey içerler sohbet muhabbet saatin nasıl geçtiğini anlamıyorum diyor yani geçen ki sebebi oydu

adamın içinden geliyorsa o arkadaş çevresi ile vakit geçirmeye pek kolay değil boşa kürek sallarsın emeklerine üzüntü beklediğiniz saatlere gibime geliyor varsa bunun bir çaresi inşallah yardımcı olur arkadaşlar tek çare o ortamı hatta şehri terk edin eşinizle ama oda çözüm olmayabilir yine o eski arkadaşı olan kişilere benzeyen bozukları bulur sokar hayatınızın tam ortasına ....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…