- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Hadi dövdum tamam
Sana da sorayım gece geç gelse de sakin olacakmisin mesela 12 dedi ama 2 de geldi yada 3 de ha eğer ses cikartmiyorsaniz durup bir dusunucem gerçekten
Hey sakin! konu sahibi bu konuda takıkmış. Ben de bu konuda takıksan, tırnaklama bari böyle böyle yap diyorum, mademki hayat tarzınız böyle diye. Yoksa gayet de eşimin de benim de farklı sosyal çevresi var görüştüğümüz tabi ki!Adam dövdü mü sovdu mu karıya kıza mı gitti, ne suç işledi?! Adam arkadaşlarıyla buluştu, bunu suç gören, bunda kabahat gören kafadaysanız tamamiyle asosyal olmak için dağa taşının derim.
Evlilik hayat arkadaşlığı, saçma istekleri dayatip, karşıdaki yerine getirmeyince de küstüm ben oynamıyorum demek değil. Bir durun düşünün istediğim makul bir şey mi ki, ben diretiyorum? Adam da sizden mutsuz, o da kustumculuk oynasın o zaman onun canı yok mu?
Diyeceğim şu ki, biraz makul olun. Evlilik karşıdakini kafese kapatmak değil, isteklerini empoze etmek degil, saygi duyarak birlikte olmak.
Benim eşim pes partisi yapar kuzenleriyle mesela bugün akşam gider yarın gündüz gelirGece geldiği oldu mu hiç 1 2 gibi mesela. Geç gelip de ses çıkarmayan varsa helal olsun o zaman
Sahmat, eğlenceye, muhabbete dalmışsa gelsin ne olacak, nerde olduğu zaten belli neden canına ot tıkayayım ki adamın? Haftada 1 eğlensin ne olacak? Rakı balık varsa mesela demlenme uzar. Okey oyunu keza.
Seni kızdıran 12 , 2 değil senin sözünden çıkmış olması ve arkadaşları konusunda da sana itaat etmemesi. Ama baştan da yazdım, bu adam senin çocuğun degil, köpeğin değil sana itaaat etsin bu adam kendi beyni olan bir insan. 2 saat daha oturmayı uygun görmüşse saygî duy. Adamın kararlarına saygı duymuyorsan, sürekli benim istediğim olcak diyorsan da bu böyle olmaz. Hayat da, ilişkiniz de senin isteklerin etrafında dönmüyor, bu adamın istekleri de var.
Sahmat, eğlenceye, muhabbete dalmışsa gelsin ne olacak, nerde olduğu zaten belli neden canına ot tıkayayım ki adamın? Haftada 1 eğlensin ne olacak? Rakı balık varsa mesela demlenme uzar. Okey oyunu keza.
Seni kızdıran 12 , 2 değil senin sözünden çıkmış olması ve arkadaşları konusunda da sana itaat etmemesi. Ama baştan da yazdım, bu adam senin çocuğun degil, köpeğin değil sana itaaat etsin bu adam kendi beyni olan bir insan. 2 saat daha oturmayı uygun görmüşse saygî duy. Adamın kararlarına saygı duymuyorsan, sürekli benim istediğim olcak diyorsan da bu böyle olmaz. Hayat da, ilişkiniz de senin isteklerin etrafında dönmüyor, bu adamın istekleri de var.
Benim eşim pes partisi yapar kuzenleriyle mesela bugün akşam gider yarın gündüz gelirniye kızayım ayda yılda bir nefes alıyor bu aralar yapmıyorlar yapsalarda biraz kafası dağılsa diyorum
Aynen
12 2 değil olay ben o arkadaşları sevmiyorum beğenmiyorum nasıl görüşür tavrı bu
Ne boğucam alıyorum kedimi kucağıma mis gibi bir gece geçiriyorum evimdeBen olsam bogardim galiba ay kızlar yaa durun şimdi vicdan yaptım valla
Ne diyosun olmazmi:))Gece geldiği oldu mu hiç 1 2 gibi mesela. Geç gelip de ses çıkarmayan varsa helal olsun o zaman
Eşim aşırı sosyal onun asirisi bana ağır geliyor. Çevre degisince sanmıyorum duzelsin. Bulur kendine kankiler eminim
Heh benim derdime yakin dert iste bu...Şimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.
Eşim bir türlü arkadaş ortamından kopamiyor. Nereye gittiğini bilirim kiminle takildigini her aradigimda ulaşirim ama 1 saat yada 2 saat geç gelse kıyamet kopuyor bende cinler tepeye geliyor.
Geçen gün yine böyle oldu. Tabi ben elim belimde kapıda belirdim. Ilk cümlesi haklısın hayatım Özür dilerim oldu. Ama ben zaten haklı olduğumu biliyorum. Neyse tartıştık uzadı uzadı ben buna saldirdim elini yüzünü tırnaklamisim. Boynunu morartmisim. Tek hatırladığım beni üzerinden itmeye çalıştığı.
Arkadaş çevresi olmasa mükemmel bir iletisimimiz var beraberken çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Mesela hiç bir şekilde kavga etmiyoruz. Ne zaman o yobaz arkadaşları arıyor bende kıyamet kopuyor. Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.
Anladım ki bu kavgayla cozulmeyecek ne yapmam lazım. Yapı gereği çok sinirliyim. Bi anda herseyi yerle bir ederim. Sizce şimdi kim hatalı ? Nasıl davranayim ne yapayim ay bilemiyorum. Karmakarışık. Özellikle bu arkadaş çevresinden muzdarip arkadaslara bu sorum.
Ama böylede olmaz ki sinir krizine girersin ve ortada evlilik namına bir şey kalmaz. Bu durumu görmezlikten gelmek zorundasın. Eşinin tüm huylarından memnunsan bunları da görmezlikten geleceksin ki evliliğin sağlıklı bir şekilde devam edebilsin diye. Bu şekilde nereye kadar gidicek ? Ortada saygı kalmamış fiziksel şiddette saygıszlığın en büyüğüdür. Evlenmeden öncede bu adam aşırı sosyal idi öyle sevdin onu şimdi niye değiştirmeye çalışıyorsun olduğu gibi kabul etsen hem senin psikolojin bozulmaz hemde eşinin.
Heh benim derdime yakin dert iste bu...
Yeni alisti bir gruba ve ayrilmiyor...
Kavga cozmuyor, sorun nerede bende bulamiyorum :/
Bulursan ses ver banada.
Feminizm falan derken baya amazon oldu ayol kadınlarımız
Bulursun inaniyorum, sakin kafayla dusunmek gerek.Cozmuyor tabiki işte ne yapmam gerektiğini bulucam inşallah
Iste bekarkende dibimden ayrilmazdi. Bazen sırf kavga etmemek için uyumani bekliyorum diyor. Ben de gezerim ama o hiç karismaz hatta kafa dagit iyi olur kızlar sana iyi gelir der. Alışveriş yap kahve iç vitrin bak diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?