Ben insan değilim.

scherzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
263
14
98
Ankara
Eskiden açtığım bütün konuları unutun rica ediyorum.
İçimi dökücem şimdi sadece.
Boşlukta gibi hissediyorum,ben kimim,niye varım hiçbir fikrim yok.
Amacım isteğim yok.
Hiçbir şeyden zevk almıyorum,inanın.
Donuğum ve hiçbir şeye gücüm yok gibi.
Sanki aklımı kullanamıyorum gibi,sanki kafamda bir set varmış gibi.
Çok değişik hissediyorum akılsız bir insan gibi.Sizden farkım zekamın olmayışı gibi.
Düşünmeye üşeniyorum düşünemiyorum bir şeyi de zaten
Bir şeyin doğruluğuna kanaat getiremiyorum.
Ben niye yaşıyorum hiçbi fikrim yok.
Mantığımı kullanmama engel varmış gibi,çok farklı boyut ve moda geçmiş gibiyim.
Bu durumdan çıkamıyorum,gerçek hayata dönemiyorum
Aklıma salep yapmak geldi,önce bardağı kırdım.
Sonra da süt yerine su döktüm.
Bunları bilinçle mi yapıyorum hiçbi fikrim yok.
Sıkışıp kalmış gibiyim tıkanmışım gibi.
Gerizekalıyım ben,aptalım.

bu mevsimde salep içilmez
salep su ile de yapılabilir
bardağı hepimiz kırıyoruz
Derdin sadece salep değil biliyorum
ama kendi üzerine fazla gitmesen ?

inan o anda düşünme mekanizmam çökmüş gibiydi,belki salep de değildi döktüğüm şey.baktım sonradan süt yazıyordu.
ama ben hayatı anlayamamışım bence,yaşamıyorum ben.

bu ruh halinde olmanın birçok nedeni olabilir; kalabalığın içinde yalnızsındır
mutlu değilsindir
işlerin yolunda gitmiyordur
istediğin şeyler olmuyordur
kimsenin seni anlamadığını düşünüyorsundur
durduk yere kendınden nefret edıyorsundur

kısacası, bunalımdasın
birazcık yardım almanın hayatına katkısı çok olacak:34:

ve en son şey, bazı insanlar melankolık takılmayı sever
belkıde sende sevıyorsundur ve farkında değilsindir.

Hayır kesinlikle öyle biri değilim.
Aslında kendimden nefret ediyorum,çok güvensizim.İnsanlar gerizekalı olduğumu falan söylüyor,notlarımın çok iyi olduğu halde.Dediklerine göre zeki değiliM.Motivasyonumu kırdı zamanla bu şimdi hiç çalışmıyorum soğudum,ben gerizekalıyım.
Hırslıydım ve başarılıydım eskiden şimdi tam tersiyim.Hiçbişeyden de mutlu olmuyorum.Bence ben dünyanın en işe yaramaz ve zavallı insanıyım.

Aslında kendimden nefret ediyorum,çok güvensizim.İnsanlar gerizekalı olduğumu falan söylüyor,notlarımın çok iyi olduğu halde.Dediklerine göre zeki değiliM.Motivasyonumu kırdı zamanla bu şimdi hiç çalışmıyorum soğudum,ben gerizekalıyım.
Hırslıydım ve başarılıydım eskiden şimdi tam tersiyim.Hiçbişeyden de mutlu olmuyorum.Bence ben dünyanın en işe yaramaz ve zavallı insanıyım.

Evet oylesin. Konuyu da bosuna acmissin.

çok karamsar konuşuyorsun
herkes söylüyor ama ben de söyleyeyim
daha yolun başındasın, küçücüksün sen daha ortaokul öğrencisisin
olayları akışına bırak
boşver zeki değilsen de değilsin
herkes mükemmel mi sanki
yüklenme kendine bu kadar

çok karamsar konuşuyorsun
herkes söylüyor ama ben de söyleyeyim
daha yolun başındasın, küçücüksün sen daha ortaokul öğrencisisin
olayları akışına bırak
boşver zeki değilsen de değilsin
herkes mükemmel mi sanki
yüklenme kendine bu kadar

Tek güvencem başarılarımdı.Hocalarım zeki olduğumu söylüyordu ama bilmiyorum şu lanet duruma nasıl girdim.Bi insanın aklı olmaz mı ya,nasıl gerçek hayata dönemiyorum bilmiyorum.Dondum kaldım sanki.Düşünce mekanizmam gerçekten çöktü.

yavrum ne diyorsun sen böyle? karşımızda hiç te gerizekalı biri değil,aksine çok zeki biri duruyor.ben görüyorum.bu aşikar.ama şimdi yapman gereken ne?hemen toparlanıp kendine güvenmen.hiç kimse kusursuz değil ve inan sana hakaret edenlerin zekası,güzelliği,başarısı senden fazla değil.eğer öyle olsa idi sana sataşmazlardı.kıymetini,değerini bil.Allah inancın varsa kuran oku,namaz kıl.maneviyatını güçlendir.kendi kendinin doktoru ol.bu ne yaaa genç yaşta neler yazmışsın.unut bunları hayattan keyif almaya bak.televizyondaki gerizekalıları görmüyor musun ne kadar mutlular:) sen de mutlu olmaya bak.

yavrum ne diyorsun sen böyle? karşımızda hiç te gerizekalı biri değil,aksine çok zeki biri duruyor.ben görüyorum.bu aşikar.ama şimdi yapman gereken ne?hemen toparlanıp kendine güvenmen.hiç kimse kusursuz değil ve inan sana hakaret edenlerin zekası,güzelliği,başarısı senden fazla değil.eğer öyle olsa idi sana sataşmazlardı.kıymetini,değerini bil.Allah inancın varsa kuran oku,namaz kıl.maneviyatını güçlendir.kendi kendinin doktoru ol.bu ne yaaa genç yaşta neler yazmışsın.unut bunları hayattan keyif almaya bak.televizyondaki gerizekalıları görmüyor musun ne kadar mutlular:) sen de mutlu olmaya bak.

Olamıyorum gerçekten hiçbir şeyden zevk alamıyorum :( başım ağrıyor bazen uyuyorum sürekli.
Allah'a çok şükür inanıyorum fakat ibadet bile demiyorum.Kontrol edemiyorum kendimi doğruyu bulamıyorum.
dua ediyorum ama isteksiz,umutsuz,inançsız..

Hayatta da bir başarın.Anca dolan buralarda.Ayrıca kendinden yaşça küçük kişilerle polemiğe girerek seviyeni belli ediyosun bravo.Seninle kavga etmiycem.

Basarim olmadigini ne biliyorsun. :ssz: Insanlar hakkinda atip tutmayi seviyorsun. Is kendine gelince icraat yok.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/610879-sbs-2-ay-kendimi-taniyamiyorum.html

Bir suru arkadas sana yardimci olmaya calistik bu konunda. Sen ders calismak yerine kendine acimayi tercih ettin. Zamanin daraldi iyice simdi toparlayamiyorsun. Evet oylesin demekten baska soyleyecek birsey yok artik. :20:

Çok depresifim,çok umutsuzum bunalımdayım ve yapamıyorum.Zavallıyım ama bunu bana sen söyleyemezsin.Hakkın yok çünkü daha fazla cevap vermeyeceğim Allah ıslah etsin.

Çok depresifim,çok umutsuzum bunalımdayım ve yapamıyorum.Zavallıyım ama bunu bana sen söyleyemezsin.Hakkın yok çünkü daha fazla cevap vermeyeceğim Allah ıslah etsin.

Sen kendine soyleyince iyi de, ben soyleyince mi kotu. Senin bir rahatsizligin yok. Dersten kaciyorsun. Olumlu yorumlara degil, olumsuz yorumlara odaklaniyorsun. Hayatta da oylesin, hep olumsuz hep depresif. Allah seni islah etsin. Benim kendimle bir problemim yok.

Simdi istesen yine toparlarsin ama yapmiyorsun ders calismak sana zor geliyor. Senin yerinde olsam o sinavdan 200(begenmedigin 410 puandi) alirdim ama kendimi yine bu duruma dusurmezdim.

Son düzenleme:
sınavlara da gitmiyorum artık,rekorum da kırıldı zaten tam puan almış bi arkadaşım.
aslında evet,yani bilmiyorum.
bilmiyorum hiçbi şeyi.
az çok ders çalışmam gerektiğini biliyorum ama olmuyor,odaklanamıyorum.bi satırda sıkılıyorum.kendime inancım kalmıyor sonra.
zaten gerizekalıyım ki.

neden hemen saldırıyor bazı insanlar anlamadım .konu açmaya korkuyoruz . belirli kişiler var her konuya yorumlarını görüyorum hep olumsuz . tek işleri kkda takılmak sanırım gece gündüz burdalar anlamadım gitti bir insanın hiç mi işi olmaz . anca tatillerde girebiliyorum . neyse konu sahibi böle düşünme .sen değerlisin . herşey iyiye gidicek hep böle düşün . sınav stresi seni bu duruma sokmuş . herşey geçici .

neden hemen saldırıyor bazı insanlar anlamadım .konu açmaya korkuyoruz . belirli kişiler var her konuya yorumlarını görüyorum hep olumsuz . tek işleri kkda takılmak sanırım gece gündüz burdalar anlamadım gitti bir insanın hiç mi işi olmaz . anca tatillerde girebiliyorum . neyse konu sahibi böle düşünme .sen değerlisin . herşey iyiye gidicek hep böle düşün . sınav stresi seni bu duruma sokmuş . herşey geçici .

arkadaşla eski konudan geliyor tartışma,teşekkür ederim.

sınavlara da gitmiyorum artık,rekorum da kırıldı zaten tam puan almış bi arkadaşım.
aslında evet,yani bilmiyorum.
bilmiyorum hiçbi şeyi.
az çok ders çalışmam gerektiğini biliyorum ama olmuyor,odaklanamıyorum.bi satırda sıkılıyorum.kendime inancım kalmıyor sonra.
zaten gerizekalıyım ki.

Bir ders plani yapman gerekiyorsa yardim ederim ama seni motive edemem. Kendine gerizekali diyen biri zaten pes etmistir. Iyi gunler.

Back
X