- 17 Mart 2012
- 6.197
- 2.019
- 448
sınav iyi de geçebilir kötü de,önemli olan elden geleni yapıp Allah'a sığınmak biliyorum bunu sana da başarılar ayrıca.
beni sıkan hocalarım benden derece bekliyor.kapasitemin yüksek olduğunu söylüyolar yani.
okulda dersanede arkadaşlarım da moralimi çok bozuyor.
inansam kendime bunların bi önemi olmadığını bilirdim.zaten kişi kendine inandığı kadar değil midir.ben inanamıyorum.nefret ediyorum işte.
Canım benim bak bu derece işi çok iyi güzel ama insanın üstüne aşırı baskı yapıyor, geçen sene okul birincimizden tabi ki derece bekleniyordu ve bu onda büyük bir baskı yarattı, yapabileceğinin altında yaptı, ha yine de türkiyenin en iyi üniversitesinde fakat başka bir bölüm olabilirdi. Canım bak öğretmenlerin senden derece bekliyorsa şu gerizekalı lafını unut, sen diğerlerinin çok çok üsütnde bir kapasiteye sahipsin o zaman. Bunu değerlendir, bak ygs/lys'nin telafisi var fakat sbs'nin yok değil mi? hani bu sene olmadı seneye yaparım gibi bir şansın yok, madem kapasiten bu denli iyi bunu değerlendirmelisin sonra kafanı taşlara vurma, herkes derece bekler söylenir durur vs.. Ama ne yapıp ediceksen kendin için yapıcaksın , okulunun reklamı olsun diye değil, kendin için.