Ben insan değilim.

sınav iyi de geçebilir kötü de,önemli olan elden geleni yapıp Allah'a sığınmak biliyorum bunu sana da başarılar ayrıca.
beni sıkan hocalarım benden derece bekliyor.kapasitemin yüksek olduğunu söylüyolar yani.
okulda dersanede arkadaşlarım da moralimi çok bozuyor.
inansam kendime bunların bi önemi olmadığını bilirdim.zaten kişi kendine inandığı kadar değil midir.ben inanamıyorum.nefret ediyorum işte.

Canım benim bak bu derece işi çok iyi güzel ama insanın üstüne aşırı baskı yapıyor, geçen sene okul birincimizden tabi ki derece bekleniyordu ve bu onda büyük bir baskı yarattı, yapabileceğinin altında yaptı, ha yine de türkiyenin en iyi üniversitesinde fakat başka bir bölüm olabilirdi. Canım bak öğretmenlerin senden derece bekliyorsa şu gerizekalı lafını unut, sen diğerlerinin çok çok üsütnde bir kapasiteye sahipsin o zaman. Bunu değerlendir, bak ygs/lys'nin telafisi var fakat sbs'nin yok değil mi? hani bu sene olmadı seneye yaparım gibi bir şansın yok, madem kapasiten bu denli iyi bunu değerlendirmelisin sonra kafanı taşlara vurma, herkes derece bekler söylenir durur vs.. Ama ne yapıp ediceksen kendin için yapıcaksın , okulunun reklamı olsun diye değil, kendin için.

daha 14 yaşındasın ve gelmış burda boşuna yaşıyorum, gerızekalıyım vs yazıyorsun.
bu ne karamsarlık, bı kendıne gel
şımdıden böyle dersen ohoooo :31:

Canım benim bak bu derece işi çok iyi güzel ama insanın üstüne aşırı baskı yapıyor, geçen sene okul birincimizden tabi ki derece bekleniyordu ve bu onda büyük bir baskı yarattı, yapabileceğinin altında yaptı, ha yine de türkiyenin en iyi üniversitesinde fakat başka bir bölüm olabilirdi. Canım bak öğretmenlerin senden derece bekliyorsa şu gerizekalı lafını unut, sen diğerlerinin çok çok üsütnde bir kapasiteye sahipsin o zaman. Bunu değerlendir, bak ygs/lys'nin telafisi var fakat sbs'nin yok değil mi? hani bu sene olmadı seneye yaparım gibi bir şansın yok, madem kapasiten bu denli iyi bunu değerlendirmelisin sonra kafanı taşlara vurma, herkes derece bekler söylenir durur vs.. Ama ne yapıp ediceksen kendin için yapıcaksın , okulunun reklamı olsun diye değil, kendin için.

kendim için,her şey kendime.boş geçirdiğim vakitler de,hepsi..
kendimi sevmiyorum.kendimi iyiye taşımak adına hiçbişey yapmıyorum.
dedim ya boşlukta gibiyim,ya hocalar böyleyken arkadaşlarımın bu derece tezat oluşturması bozuyor beni.kadınlarkulübünde biri de demişti sen zeki değilsin olsaydın bu durumda olsaydın diye.
eskiden olsa zerre umursamazdım çok güveniyodum.teşekkürler.

Hayır kesinlikle öyle biri değilim.
Aslında kendimden nefret ediyorum,çok güvensizim.İnsanlar gerizekalı olduğumu falan söylüyor,notlarımın çok iyi olduğu halde.Dediklerine göre zeki değiliM.Motivasyonumu kırdı zamanla bu şimdi hiç çalışmıyorum soğudum,ben gerizekalıyım.
Hırslıydım ve başarılıydım eskiden şimdi tam tersiyim.Hiçbişeyden de mutlu olmuyorum.Bence ben dünyanın en işe yaramaz ve zavallı insanıyım.
Eski konularınızı bilmiyorum.

Bence çabuk pes ediyorsunuz. Ayrıca bu gibi dönemleri çoğu insan yaşar. Geçici olduğunu düşünüyorum.

şu an önümde de kitap açık,gerçekten yapmayı isteseydim çalışırdım bana göre.yine de teşekkürler.

Demek ki istemiyorsun. Surekli kendine yakistirmalar yapiyorsun ama baskasi soyleyince kiziyorsun. Cozum sende gizli ama ben senin kendine acimani izleyecek degilim. Pes ettim. Sen zaten pes etmistin. Basarilar sana.

Son düzenleme:
kendim için,her şey kendime.boş geçirdiğim vakitler de,hepsi..
kendimi sevmiyorum.kendimi iyiye taşımak adına hiçbişey yapmıyorum.
dedim ya boşlukta gibiyim,ya hocalar böyleyken arkadaşlarımın bu derece tezat oluşturması bozuyor beni.kadınlarkulübünde biri de demişti sen zeki değilsin olsaydın bu durumda olsaydın diye.
eskiden olsa zerre umursamazdım çok güveniyodum.teşekkürler.

Bak bu rekabet duygusu insanı bitiriyor cidden, sınıfta sene boyunca geçtiğim her sınavda onlardan daha iyi yaptığım insanlar ygs de beni geçtiler. Nasıl sinir oldum anlatamam, herşey anlamsız geldi, niye bütün sene eşek gibi çalıştım ki dedim , benden bir halt olmaz dedim vs vs.. Ama sonra kendimi toparladım eğer hayatta iyi bir yere gelmek istiyorsam bunu yapmalıydım, çünkü ben kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum, babamın fabrikaları şirketleri vs yok. ve kocamın himayesinde yaşamak da istemiyorum, anlatabildim mi? Canım kendi ayakların üstünde durmak istiyorsan bunalıma girme gibi bir lüksün yok,benim de yok, maalesef bu hayat böyle,dediklerimi bir düşün şimdi çıkmam gerek ders çalışmam lazım.Umarım kendini toparlarsın.

Son düzenleme:
Hani ilerde bir gün dön bak bu konuna hatırlarsan tamam mı?
Hayat 20yi 30u geçince nasıl oluyor, ne insanlar giriyor hayatına, ne karmaşık durumlar yaşıyorsun bir gör.
Büyüklük taslamıyorum sana kesinlikle ama bir gün bugünleri arayacaksın. Sbs, öss, lgs ohoo bunlar ne ki.
Bir bak mesela eşi ve eşinin ailesi kısmına kadınlar neler yaşıyorlar. Bazen gereksiz yere kendimi sıktığımı düşündüğümde okuyorum ve şükrediyorum.
Ya da yolda sakat bir insan gördüğümde Allahım iyi ki sağlamım, sağlıklıyım ya böyle olsaydım diyorum.
Hepimizin mücadele ettiği zorluklar var, kimse dışarıdan göründüğü gibi toz pembe değil. Varsa da çok nadir.
Lütfen kendini toparlamaya bak. İleride yeterince problem çıkacak karşına ve bunlara karşı güçlü durmayı öğrendiğinde yetişkin olacaksın.
Yaşının gerektirdiği mutlulukları yaşamaya bak :)

Son düzenleme:
Bak bu rekabet duygusu insanı bitiriyor cidden, sınıfta sene boyunca geçtiğim her sınanda onlardan daha iyi yaptığım insanlar ygs de beni geçtiler. Nasıl sinir oldum anlatamam, herşey anlamsız geldi, niye bütün sene eşek gibi çalıştım ki dedim , benden bir halt olmaz dedim vs vs.. Ama sonra kendimi toparladım eğer hayatta iyi bir yere gelmek istiyorsam bunu yapmalıydım, çünkü ben kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum, babamın fabrikaları şirketleri vs yok. ve kocamın himayesinde yaşamak da istemiyorum, anlatabildim mi? Canım kendi ayakların üstünde durmak istiyorsan bunalıma girme gibi bir lüksün yok,benim de yok, maalesef bu hayat böyle,dediklerimi bir düşün şimdi çıkmam gerek ders çalışmam lazım.Umarım kendini toparlarsın.

İnşallah,sana da başarılar.Bu arada ben de rekabete çok önem veririm (verirdim) tabi şuan rekorumun geçilmesi bile bende bi etki yaratmıyor neyse.

Son düzenleme:
Hani ilerde bir gün dön bak bu konuna hatırlarsan tamam mı?
Hayat 20yi 30u geçince nasıl oluyor, ne insanlar giriyor hayatına, ne karmaşık durumlar yaşıyorsun bir gör.
Büyüklük taslamıyorum sana kesinlikle ama bir gün bugünleri arayacaksın. Sbs, öss, lgs ohoo bunlar ne ki.
Bir bak mesela eşi ve eşinin ailesi kısmına kadınlar neler yaşıyorlar. Bazen gereksiz yere kendimi sıktığımı düşündüğümde okuyorum ve şükrediyorum.
Ya da yolda sakat bir insan gördüğümde Allahım iyi ki sağlamım, sağlıklıyım ya böyle olsaydım diyorum.
Hepimizin mücadele ettiği zorluklar var, kimse dışarıdan göründüğü gibi toz pembe değil. Varsa da çok nadir.
Lütfen kendini toparlamaya bak. İleride yeterince problem çıkacak karşına ve bunlara karşı güçlü durmayı öğrendiğinde yetişkin olacaksın.
Yaşının gerektirdiği mutlulukları yaşamaya bak :)

aslında ben şükredecek boyutta da sayılmam,öyle ot gibi yaşıyorum.düşünmüyorum acizliğimden başka bişey.teşekkürler.

İnşallah,sana da başarılar.Bu arada ben de rekabete çok önem veririm (verirdim) tabi şuan rekorumun geçilmesi bile bende bi etki yaratmıyor neyse.
sana bir şey diyeceğim,ablam türkiye derecesi yapmıştı bikaç sene önce,okullarında bi çocuk onun önüne geçmişti.çocuk da sınıflarında sonuncuya falan yakınmış hatta salak da bişeymiş afedersiniz hocaya odtü tıp istiyorum falan dermiş.
bu olayı takma bence,nasip kısmet.

Umarım ablan odtü'de tıp bölümü olmadığını o salak çocuğa bildirmiştir. Teşekkür ederim sana da başarılar :)

Umarım ablan odtü'de tıp bölümü olmadığını o salak çocuğa bildirmiştir. Teşekkür ederim sana da başarılar :)

hiç olmadık insanlar yapabiliyo işte.önemli olan kendine inanmak.
kendimle de ne çok çelişiyorum,ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapmıyorum.

14 yasindayim. SBS sinavina hazirlaniyorum. Okulda birinciydim ama rekorumu kirdilar . Kendime guvenim kayboldu. Sinava bir ay var. Ben kendimi gerizekali hissediyorum. Ders calisamiyorum, calismak istesem yapardim ama olmuyor. Sen ne onerirdin bana. :ssz:

14 yasindayim. SBS sinavina hazirlaniyorum. Okulda birinciydim ama rekorumu kirdilar . Kendime guvenim kayboldu. Sinava bir ay var. Ben kendimi gerizekali hissediyorum. Ders calisamiyorum, calismak istesem yapardim ama olmuyor. Sen ne onerirdin bana. :ssz:

şu anki halimle Allah yardımcı olsun derdim,eskiden olsa bi halt olsan bunu sormazdın zaten derdim.Ciddiyim :D

hiç olmadık insanlar yapabiliyo işte.önemli olan kendine inanmak.
kendimle de ne çok çelişiyorum,ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapmıyorum.

Yapman gereken her şeyi bir kaç saatliğine bırakıp dışarı çıkmak. Yaşayan bir dünya var dışarıda, milyonlarca acı, milyonlarca sorumluluk

Zeka özürü olan insanlar bile hayatla mücadele edebilirken sen neden kaçıyorsun. Ayan beyan korkuyorsun, korkularını depresif durumunun ardına gizlemeye çalışıyorsun

Sınav iyi de geçse kötü de geçse yaşamaya devam edeceksin, tat aldığın gibi yaşamaya bak, söyledikleri gibi gerizekalı olsan bile yaşamıyor musun yaşıyorsun bundan keyif almayı öğren

Melankoliyi yaşam biçimin haline getirme, salep yapamadın mı, elinde ki süt mü süt iç o zaman ve sütü bulabildiğine şükret, ahlanıp vahlanarak hayat geçmez çok gençsin. Her sabah yürüyebilen ayaklarla yataktan kalkmak bile mutlu olma sebebidir, hayat sana bunu öğretmeden sen önerilenleri dinle

Yapman gereken her şeyi bir kaç saatliğine bırakıp dışarı çıkmak. Yaşayan bir dünya var dışarıda, milyonlarca acı, milyonlarca sorumluluk

Zeka özürü olan insanlar bile hayatla mücadele edebilirken sen neden kaçıyorsun. Ayan beyan korkuyorsun, korkularını depresif durumunun ardına gizlemeye çalışıyorsun

Sınav iyi de geçse kötü de geçse yaşamaya devam edeceksin, tat aldığın gibi yaşamaya bak, söyledikleri gibi gerizekalı olsan bile yaşamıyor musun yaşıyorsun bundan keyif almayı öğren

Melankoliyi yaşam biçimin haline getirme, salep yapamadın mı, elinde ki süt mü süt iç o zaman ve sütü bulabildiğine şükret, ahlanıp vahlanarak hayat geçmez çok gençsin. Her sabah yürüyebilen ayaklarla yataktan kalkmak bile mutlu olma sebebidir, hayat sana bunu öğretmeden sen önerilenleri dinle

Teşekkür ederim.Aslında önemli olan ayak uydurmak bunu bi çok kez yapmıştım.İhtiyacım olan inanmak,evet hissediyorum :D Teşekkürler.

bu gidiş kötü bir gidiş iyileşip iyi hissetmeye başlamak için önce sizin bunu istiyor olmanız lazım ama siz bunu istemiyorsunuz

bu gidiş kötü bir gidiş iyileşip iyi hissetmeye başlamak için önce sizin bunu istiyor olmanız lazım ama siz bunu istemiyorsunuz

Evet.Kendimi kandırıyorum.Yorgunluk da değil diğer insanların söylediği şeyler de bahane üretiyorum.Bu durumda suçluyum ama zerre kadar harekete geçme isteği yok.Yazık. ....

Back
X