Ben İnsanları Anlayamadım!!

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Arkadaşlar noluyor neden insanlar bu kadar kavgaya meyilli hasetlik kibirlik almış başını gidiyor. İnanın felsefe yapmak için ya da konu olsun diye açmıyorum bu konuyu. Ben bu aralar bu durumdan baya bir müzdaribim . İş yerine gidiyorum iş yerindekiler hep bir çullanma kavga peşinde evime gidiyorum saçma sapan komşular durduk yere inanın bak durdruk yere kavga peşinde eski dostluklarım bitti yeni arkadaşıklar edindim erkamdan vurdu. Hayır Bölye anlatınca ben suçluymuşum gibi oluyor karşıdan farkındayım ama inanın dikkat ettikçe bunlar etrafımı olabildiğince sarıyor.Ben kaçtıkça onlar peşimden geliyor beni çok seviyorlarmış gibi geliyorlar beni iltifatlara boguyorlar sonradan bir şey oluyor kavga çıkartıyorlar. İnanın suçum olsa söyleyeceğim çok objektif insaımdır . Bu benim imtihanımmı anlamadım Siz de böyle durumlar oldumu olduysa nasıl atlattınız . Biraz dertleşmek istedim açıkçası çünkü gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı.

Her yer de böyle canım insanların olduğu yerde bunun olması normal.
Sana mahsus bir durum değil , bu yüzden girdiğim her ortam da mesafeli duruyorum herkese eşit
onlar birbirlerini yiyor bana pek ilişmiyorlar.

Her yer de böyle canım insanların olduğu yerde bunun olması normal.
Sana mahsus bir durum değil , bu yüzden girdiğim her ortam da mesafeli duruyorum herkese eşit
onlar birbirlerini yiyor bana pek ilişmiyorlar.
inan bende mesafeliyim ama yanıma gelen insalar benimle allem ediyorlar kallem ediyorlar samimi olmaya çalışıyorlar .Sonrasında sonuç belli ben değer verdiğimle yediğim kazık ile kalıyorum yani her defasında bu oyuna düşüyorum anlamıyorum inan .

değer vermim diyorum olmuyor vermeyim diyorum olmuyor ortasını tutturamıyorum . sizler nasıl başarıyorusnuz Allah aşkına bir tavsiye

iyi niyetlisin,karşındakini kendin gibi sanıyorsun ve sonra tüm hislerinle kullanılıyorsun........

Eskiden böyle değildi .Tartışma ile kendini ezdirmeme arasında küçük bir sınır var . Geçilince böyle olyor .

Yani evet insanlar bir tuhaf.Ahlakın getirilerinden yoksunlar bazı ortamlar.Mesela iş ortamları.Gitmek istesen bile gidemiyorsun.İş harici insanlar çok da fifi.İş sıkıntı çünkü gidemiyorsun.Hergün onlarlasın.
Meslek ne?

ne yapmam gerek ?
uzak durmak ,sadece kazanılmaya çalışmak yani kılını bile kıpırdatmadan hiçbir özveride bulunmadan,hiçbir şekilde özelini paylaşmamak,ve iyilik yapmadan....tabi bunlar başta olması gereken ...kendilerini ispat için zaman tanımandan başka çaren yok sadece mesafe! ne kadar zaman alırsa alsın.......

Yani evet insanlar bir tuhaf.Ahlakın getirilerinden yoksunlar bazı ortamlar.Mesela iş ortamları.Gitmek istesen bile gidemiyorsun.İş harici insanlar çok da fifi.İş sıkıntı çünkü gidemiyorsun.
Meslek ne?
iş de çok fena gerçekten hiç gitmek istemiyorum adım atmak istemiyorum . Ben müşteri temsilcisiyim ve görev ile alakalı hep 20 li yaşlar insanlar ile muhattap oluyorum türlü şımarıklar ergenlikler kaldıramıyırum. Yanlış anlaşılmasın tüm 20 yaşındakiler ergen demiyroum ama bunlar çok başka sabrım kalmadı.saygısız tavrılar .eve gidiyorum orda çok yakın arkadaşım geçen gün benim kazağımı benim pek sevmediğim insan ile göndermiş.yahu sen ne yapmaya çalışıyorsun ne olduda halledin delirdin de bunu yaptın bu resmen hakaret ya hakaret

ya karşımdaki insan çok yakın oluyor herşeyini anlatıyorsa

Bu gibi iş ortamlarında kendi halinde bir insansan yırtık bir tarzın yoksa tutunmak zor.Bu konu beni depresyona sokuyor.yıllık izinde evdeyim öyle mutluyum ki...
..Belimi doğrultamamamın sebebi iş(miş)
Ve ben bu işi bırakıp sevdiğimin yanına yurtdışına gitmedim.Pişmanım..

ya karşımdaki insan çok yakın oluyor herşeyini anlatıyorsa
şu toplumda herşeyimi anlatacağım,güveneceğim, sırdaş olacağım,iyilik yapacağım insan herşeyini bildiğim insan olmamalı ya da herşeyini açık oynayıp sonra bana kazık atılmak istenmesi bana tecrübe oldu öyle söyleyeyim....

Bu gibi iş ortamlarında kendi halinde bir insansan yırtık bir tarzın yoksa tutunmak zor.Bu konu beni depresyona sokuyor.yıllık izinde evdeyim öyle mutluyum ki...
..Belimi doğrultamamamın sebebi iş(miş)
hayır işte silik bir insan değilim onlar için sorun olan bu kendimi ezdirmyiorum bunlar hazmedilmiyor .bende yıllık zindeyim bitti inan hiç gelmek istemedim adımlarım geri geri gitti inan oturup ağlayacaktım o denli

komşu komşuya bile selam vermiyor artık

Valla bi dönem oyle cok kibir sahibi insanlarla karsilastim ki belkide o yuzden ozguvenim yerlerde surunuyor bir turlu toparlayamadim sanirsin o meslegi bana hava atmak icin edinmisler sanirsin kazandiklari benim cebime giriyor inanki oyle insanlarla karsilastim ki evlerine gittiginde hosgeldin demeye tenezzul etmeyecek insanlardi

Bugun durum nedir diye soracak olursan kimim kimsem yok bi basima kalmis biriyim

Hata bende mi diye dusundum ama hayatta hep ben ozverili oldum cok defa hakli oldugum yerde ozurler diledim insanlarla yakin olayim diye herseyden feragat ettim iste sonuc yapayalniz bi insan modeli karsinda

inan sanki beni anlattın bu kadar olur .Ben artık nasıl davranıcağımı şaşırdım . Yapayalşnız bırakıldım resmen .

haklısın . Yaş kaç acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…