- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
inan bende mesafeliyim ama yanıma gelen insalar benimle allem ediyorlar kallem ediyorlar samimi olmaya çalışıyorlar .Sonrasında sonuç belli ben değer verdiğimle yediğim kazık ile kalıyorum yani her defasında bu oyuna düşüyorum anlamıyorum inan .Her yer de böyle canım insanların olduğu yerde bunun olması normal.
Sana mahsus bir durum değil , bu yüzden girdiğim her ortam da mesafeli duruyorum herkese eşit
onlar birbirlerini yiyor bana pek ilişmiyorlar.
değer vermim diyorum olmuyor vermeyim diyorum olmuyor ortasını tutturamıyorum . sizler nasıl başarıyorusnuz Allah aşkına bir tavsiyeYüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini. Kime iyilik ettiysen ondan koru kendini. Demişler. Zaman kötü arkadaşım eski dostluklar yok artık insanlar i anlaman mümkün değil bırak eli kendi ailen bile degisiyo zamanla sen bile degisiyosun.
iyi niyetlisin,karşındakini kendin gibi sanıyorsun ve sonra tüm hislerinle kullanılıyorsun........inan bende mesafeliyim ama yanıma gelen insalar benimle allem ediyorlar kallem ediyorlar samimi olmaya çalışıyorlar .Sonrasında sonuç belli ben değer verdiğimle yediğim kazık ile kalıyorum yani her defasında bu oyuna düşüyorum anlamıyorum inan .
ne yapmam gerek ?iyi niyetlisin,karşındakini kendin gibi sanıyorsun ve sonra tüm hislerinle kullanılıyorsun........
evet eskiden insanlar bu kadar hırslı haset değildi gün geçtikçe hayat standartları yükseldikçe insanlar farklı bir hal aldılar çok başka bir şey oldular dayanamıyorum ve hazmedemiyorumEskiden böyle değildi .
uzak durmak ,sadece kazanılmaya çalışmak yani kılını bile kıpırdatmadan hiçbir özveride bulunmadan,hiçbir şekilde özelini paylaşmamak,ve iyilik yapmadan....tabi bunlar başta olması gereken ...kendilerini ispat için zaman tanımandan başka çaren yok sadece mesafe! ne kadar zaman alırsa alsın.......ne yapmam gerek ?
iş de çok fena gerçekten hiç gitmek istemiyorum adım atmak istemiyorum . Ben müşteri temsilcisiyim ve görev ile alakalı hep 20 li yaşlar insanlar ile muhattap oluyorum türlü şımarıklar ergenlikler kaldıramıyırum. Yanlış anlaşılmasın tüm 20 yaşındakiler ergen demiyroum ama bunlar çok başka sabrım kalmadı.saygısız tavrılar .eve gidiyorum orda çok yakın arkadaşım geçen gün benim kazağımı benim pek sevmediğim insan ile göndermiş.yahu sen ne yapmaya çalışıyorsun ne olduda halledin delirdin de bunu yaptın bu resmen hakaret ya hakaretYani evet insanlar bir tuhaf.Ahlakın getirilerinden yoksunlar bazı ortamlar.Mesela iş ortamları.Gitmek istesen bile gidemiyorsun.İş harici insanlar çok da fifi.İş sıkıntı çünkü gidemiyorsun.
Meslek ne?
ya karşımdaki insan çok yakın oluyor herşeyini anlatıyorsauzak durmak ,sadece kazanılmaya çalışmak yani kılını bile kıpırdatmadan hiçbir özveride bulunmadan,hiçbir şekilde özelini paylaşmamak,ve iyilik yapmadan....tabi bunlar başta olması gereken ...kendilerini ispat için zaman tanımandan başka çaren yok sadece mesafe! ne kadar zaman alırsa alsın.......
şu toplumda herşeyimi anlatacağım,güveneceğim, sırdaş olacağım,iyilik yapacağım insan herşeyini bildiğim insan olmamalı ya da herşeyini açık oynayıp sonra bana kazık atılmak istenmesi bana tecrübe oldu öyle söyleyeyim....ya karşımdaki insan çok yakın oluyor herşeyini anlatıyorsa
hayır işte silik bir insan değilim onlar için sorun olan bu kendimi ezdirmyiorum bunlar hazmedilmiyor .bende yıllık zindeyim bitti inan hiç gelmek istemedim adımlarım geri geri gitti inan oturup ağlayacaktım o denliBu gibi iş ortamlarında kendi halinde bir insansan yırtık bir tarzın yoksa tutunmak zor.Bu konu beni depresyona sokuyor.yıllık izinde evdeyim öyle mutluyum ki...
..Belimi doğrultamamamın sebebi iş(miş)
komşu komşuya bile selam vermiyor artıkArkadaşlar noluyor neden insanlar bu kadar kavgaya meyilli hasetlik kibirlik almış başını gidiyor. İnanın felsefe yapmak için ya da konu olsun diye açmıyorum bu konuyu. Ben bu aralar bu durumdan baya bir müzdaribim . İş yerine gidiyorum iş yerindekiler hep bir çullanma kavga peşinde evime gidiyorum saçma sapan komşular durduk yere inanın bak durdruk yere kavga peşinde eski dostluklarım bitti yeni arkadaşıklar edindim erkamdan vurdu. Hayır Bölye anlatınca ben suçluymuşum gibi oluyor karşıdan farkındayım ama inanın dikkat ettikçe bunlar etrafımı olabildiğince sarıyor.Ben kaçtıkça onlar peşimden geliyor beni çok seviyorlarmış gibi geliyorlar beni iltifatlara boguyorlar sonradan bir şey oluyor kavga çıkartıyorlar. İnanın suçum olsa söyleyeceğim çok objektif insaımdır . Bu benim imtihanımmı anlamadım Siz de böyle durumlar oldumu olduysa nasıl atlattınız . Biraz dertleşmek istedim açıkçası çünkü gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı.
Arkadaşlar noluyor neden insanlar bu kadar kavgaya meyilli hasetlik kibirlik almış başını gidiyor. İnanın felsefe yapmak için ya da konu olsun diye açmıyorum bu konuyu. Ben bu aralar bu durumdan baya bir müzdaribim . İş yerine gidiyorum iş yerindekiler hep bir çullanma kavga peşinde evime gidiyorum saçma sapan komşular durduk yere inanın bak durdruk yere kavga peşinde eski dostluklarım bitti yeni arkadaşıklar edindim erkamdan vurdu. Hayır Bölye anlatınca ben suçluymuşum gibi oluyor karşıdan farkındayım ama inanın dikkat ettikçe bunlar etrafımı olabildiğince sarıyor.Ben kaçtıkça onlar peşimden geliyor beni çok seviyorlarmış gibi geliyorlar beni iltifatlara boguyorlar sonradan bir şey oluyor kavga çıkartıyorlar. İnanın suçum olsa söyleyeceğim çok objektif insaımdır . Bu benim imtihanımmı anlamadım Siz de böyle durumlar oldumu olduysa nasıl atlattınız . Biraz dertleşmek istedim açıkçası çünkü gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı.
inan sanki beni anlattın bu kadar olur .Ben artık nasıl davranıcağımı şaşırdım . Yapayalşnız bırakıldım resmen .Valla bi dönem oyle cok kibir sahibi insanlarla karsilastim ki belkide o yuzden ozguvenim yerlerde surunuyor bir turlu toparlayamadim sanirsin o meslegi bana hava atmak icin edinmisler sanirsin kazandiklari benim cebime giriyor inanki oyle insanlarla karsilastim ki evlerine gittiginde hosgeldin demeye tenezzul etmeyecek insanlardi
Bugun durum nedir diye soracak olursan kimim kimsem yok bi basima kalmis biriyim
Hata bende mi diye dusundum ama hayatta hep ben ozverili oldum cok defa hakli oldugum yerde ozurler diledim insanlarla yakin olayim diye herseyden feragat ettim iste sonuc yapayalniz bi insan modeli karsinda
haklısın . Yaş kaç acaba ?şu toplumda herşeyimi anlatacağım,güveneceğim, sırdaş olacağım,iyilik yapacağım insan herşeyini bildiğim insan olmamalı ya da herşeyini açık oynayıp sonra bana kazık atılmak istenmesi bana tecrübe oldu öyle söyleyeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?