- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
aynen öyle annelerimiz hep söyler zaten eskiden insanlar böyle değildi diye keşke bir 30-40 yıl öncesinde yaşamış olsaydım inan yaşadığım nesilden hiç memnun değilim.Cocuklugumuzda annelerimizin arkadasliklari ne guzeldi.. ben de ariyorum.
Aynen ben de valla.. gurbette arkadaslik yaptik biriyle. Iki kisi kimyamiz cok uymasa da idare ediyodum yoklukta.sonra yeni biri tasindi ilk gorusmemiz. Ben 29da evlendim. Onunla samimi olmak icin uzerimden espri yapti guya. Evde kalmiss hahaha diyor bana digerini guldurmek icin. Ayni lafi uc kere tekrarladi. Ikisini duymazdan geldim ucuncusunde neyse ben gideyim artik dedim. Gece bana mesaj atiyor yarin yuruyuse gidelim mi? Haaa canim ben "evde kalmayi" dusunuyorum yazdim. Tabi anladi hatasini. Ertesi gun gelmis bana agliyor yok saka yaptim filan. Resmen hungur hungur agladi uzuldum. Ama dedim ki keske bu kadar icten davranmasaymisim cok pisman oldum dedim. Sonuc: küstü!!aynen öyle annelerimiz hep söyler zaten eskiden insanlar böyle değildi diye keşke bir 30-40 yıl öncesinde yaşamış olsaydım inan yaşadığım nesilden hiç memnun değilim.
İnan bana evde kalmış eprilerine o kadar maruz kalıyorum ki artık bunları duymamazlıktan geliyorum o kadar espri yağıldıki hadi yine sen evlenmişin neyin evde kalmışlığı ben hala bekarım 28 yaşındayım söylenmedik laf kalmadı iş yerinde yaşı küçük insanlar tarafından. Hayat çok garip kimin ne ile karşılaşacağı hiç belli olmaz öyle bir cilvesini gösterirki bir yerden akılları şaşar kimse yalnız ve mutsuz olmazk istemez bu durum ile dalga geçilmesi cidden karaktersizlik başka bişi değil. İşte bu gibi durumlar gel kavga edelim demek ya da ben sana ağzıma ne gelirse söylerim sende gıkını çıkartmazsın demek . Demek de demek ama bunları söylemenin ayıp ve seviyeszilik olduğunu bilmek istemeyecek kadar ahmaklar işte...Aynen ben de valla.. gurbette arkadaslik yaptik biriyle. Iki kisi kimyamiz cok uymasa da idare ediyodum yoklukta.sonra yeni biri tasindi ilk gorusmemiz. Ben 29da evlendim. Onunla samimi olmak icin uzerimden espri yapti guya. Evde kalmiss hahaha diyor bana digerini guldurmek icin. Ayni lafi uc kere tekrarladi. Ikisini duymazdan geldim ucuncusunde neyse ben gideyim artik dedim. Gece bana mesaj atiyor yarin yuruyuse gidelim mi? Haaa canim ben "evde kalmayi" dusunuyorum yazdim. Tabi anladi hatasini. Ertesi gun gelmis bana agliyor yok saka yaptim filan. Resmen hungur hungur agladi uzuldum. Ama dedim ki keske bu kadar icten davranmasaymisim cok pisman oldum dedim. Sonuc: küstü!!
amin inşallah....
Siz nasıl başedebiliyorsunuz peki
Bosver kafana takma. Kucuk evlenenlerin basi goge ermiyor. Onlarin sorunlarini da okuyoruz burda. Kismet nerededir kimse bilmez onu. Ben pat diye evlendim mesela hic dusunmedigim bi zamanda.İnan bana evde kalmış eprilerine o kadar maruz kalıyorum ki artık bunları duymamazlıktan geliyorum o kadar espri yağıldıki hadi yine sen evlenmişin neyin evde kalmışlığı ben hala bekarım 28 yaşındayım söylenmedik laf kalmadı iş yerinde yaşı küçük insanlar tarafından. Hayat çok garip kimin ne ile karşılaşacağı hiç belli olmaz öyle bir cilvesini gösterirki bir yerden akılları şaşar kimse yalnız ve mutsuz olmazk istemez bu durum ile dalga geçilmesi cidden karaktersizlik başka bişi değil. İşte bu gibi durumlar gel kavga edelim demek ya da ben sana ağzıma ne gelirse söylerim sende gıkını çıkartmazsın demek . Demek de demek ama bunları söylemenin ayıp ve seviyeszilik olduğunu bilmek istemeyecek kadar ahmaklar işte...
işte evinde mutlu olman onları takmaamnda sana yardımcı olmuş benim maalesef oyle bir şansım olmadığı için kendi çapımda çifte mutsuzluk yaşıyoru. Napıyorsun peki iş dışında konuşmuyormusun onlarla. Ben şimdi öyle yapıyorum ama saki davranışları nispetvari geliyor gülüşmeler etmeler umursmamaz gibi duruyorum ama sinir den geberiyorum resmenyazınızı okuyunca kendimi gördüm. aynı dertten ben de muzdariptim. iş yeimde aynı şeyleri bende yaşıyorum. ama ne kadar iyi niyetli olursanız veye kimse kırırılmasın diye düşünürseniz hep sizi eziyorlar. bunu anladım. ben napıyorum . üç maymunu oynuyorum artık. işimi yapıp geri dönüyorum evime. Allah a şükür evimde çok huzurluyum eşimle. ilk zamanlar ne ağlardım o insanlar beni üzdüklerinde. şimdi takmıyorum. duymuyrm laf sokmalarını. çok sinirlenirsem aba altından sopamı gösteriyorum geri çeklmek zorunda kalıyolar:)
öyle mi nasıl oldu?Bosver kafana takma. Kucuk evlenenlerin basi goge ermiyor. Onlarin sorunlarini da okuyoruz burda. Kismet nerededir kimse bilmez onu. Ben pat diye evlendim mesela hic dusunmedigim bi zamanda.
işte evinde mutlu olman onları takmaamnda sana yardımcı olmuş benim maalesef oyle bir şansım olmadığı için kendi çapımda çifte mutsuzluk yaşıyoru. Napıyorsun peki iş dışında konuşmuyormusun onlarla. Ben şimdi öyle yapıyorum ama saki davranışları nispetvari geliyor gülüşmeler etmeler umursmamaz gibi duruyorum ama sinir den geberiyorum resmen
Dürüstlük hazmedilemeyen en büyük özellik insanlarda senin yaşadıklarını yaşadığımı söylemem gerek yok gerçekten aynı şeyleri yaşamışız. Güçlü olunması kıskanılıyor ve nasıl böyle olabilir herşeyi yapabilir diye dışlama politkası var onlarda. Ne güzel en azından kalbini dinletebiliyorusn ben o bakımdanda yorgun olduğum için stres derecesi bir kademe daha artıyor maalesef. Biliyorum Rabbim görüyor ve bir gün o da beni bu sıkıntılardan kurtarıp sevindirecek umudu ile yaşıyorum.o nispeti, gülüşmeleri bana da yapıyorlar arkadaşım. ama inan takmıyorum. benim hatam neydi biliyo musun? fazla dürüst davrandım. hatası olduğunda arkasından değil de yüzüne söyledim. meğer ne büyük hataymış. odanın sorunlusu oldum . ama anladım hatamı. iş için konuşuyorum elbet. çok sevdiğim bir insan var iş yerinde. tek samimi olduğum o var. diğerleriyle sadece iş sebebiyle konuşuyorum. nispet yapıolar. ama şunun da farkındayım. evliliğim, başarılarım , kayınvalidemle olan mükemmel ilişkim bile kıskandırıyo onları. farkediyorum.hem okuyorum, hem çalışıyorum, hem ev hayatı. mükemmel idare ediyorum , bu bile yetiyr onlara.Şükürler olsun Rabbimden ne dilediysem verdi. ama şunu anla arkadaşım. senden daha değerlisi yok şu dünyada. narsist değilim ama bu hayat bana bunu öğretti. insanlara fazla değer verme. gerektiği kadar. eve iş getirme. ve şunu bil Rabbim her şeyi ne güzel görüyor. ona havale ettim.
özel de mi çalışıyorsun arkadaşım?Dürüstlük hazmedilemeyen en büyük özellik insanlarda senin yaşadıklarını yaşadığımı söylemem gerek yok gerçekten aynı şeyleri yaşamışız. Güçlü olunması kıskanılıyor ve nasıl böyle olabilir herşeyi yapabilir diye dışlama politkası var onlarda. Ne güzel en azından kalbini dinletebiliyorusn ben o bakımdanda yorgun olduğum için stres derecesi bir kademe daha artıyor maalesef. Biliyorum Rabbim görüyor ve bir gün o da beni bu sıkıntılardan kurtarıp sevindirecek umudu ile yaşıyorum.
takmamayı öğren . başarılarınla , dik duruşunla farkettir kendini. bırak konuşşunlar seni , konuşuyorlarsa demek ki kayda değer bir yapıdasın:) . belki de kıskanıyorlardır.öz
özel de mi çalışıyorsun arkadaşım?
canım ben zaten çıkmayı düşünüyorum u yerden iki buçuk yıldır bana kattığı bişi yok haziranda mezun oluryoum ve kariyerime bu alanda deva etmek istiyorum ayrıca evimede uzak bunlarda etken işte. O yüzden artık işi de sallamyırum yaza kadar çıkmam lazım iyice soğudum zaten burdan . Evet özel şirktte çağrı merkezinde müşteri temsilcisiyimtakmamayı öğren . başarılarınla , dik duruşunla farkettir kendini. bırak konuşşunlar seni , konuşuyorlarsa demek ki kayda değer bir yapıdasın:) . belki de kıskanıyorlardır.
her insan hayatta sana bşey katacak. aslında sevin. ben o insanlar sayesinde güçlendim. arkama bakmamak benim kendi artım tabiki . Allah yardımcın olsun canım. sıkma canını. hayat ta neler geçip gidiyor bi bilsen. bazen arkana dönüp baktığında bu yaşadıklarına tebessüm ediyosun sadece. şimdi dik dur, güçlü ol ve yarın onlara onları umursamadığını göster. hayatta en büyük silah karşındakine, haketmeyene değer vermemek.canım ben zaten çıkmayı düşünüyorum u yerden iki buçuk yıldır bana kattığı bişi yok haziranda mezun oluryoum ve kariyerime bu alanda deva etmek istiyorum ayrıca evimede uzak bunlarda etken işte. O yüzden artık işi de sallamyırum yaza kadar çıkmam lazım iyice soğudum zaten burdan . Evet özel şirktte çağrı merkezinde müşteri temsilcisiyim
Haklsın evet bunlar birer tecrübe çok çey katıyor insana . Bundan sonra kismeyene sırırımı açarım ne de bu kadar değer veirrim. Kimseyi bu kadar hayatıma dahil etmek istemiyorum bunu söylerken de büyük konuşmak istemiyorum inan. Umursamazlığı becerebiliyorum eve bu onları daha da çıldırtıyor farkındayım ama gel görki içten durumlar öyle değil umarım burdan çıktığıma pişman olamayacağım kariyerimin zirve yaptığı içten arkadaşlarımın olduğu bir iş bana nasip olur umarım...her insan hayatta sana bşey katacak. aslında sevin. ben o insanlar sayesinde güçlendim. arkama bakmamak benim kendi artım tabiki . Allah yardımcın olsun canım. sıkma canını. hayat ta neler geçip gidiyor bi bilsen. bazen arkana dönüp baktığında bu yaşadıklarına tebessüm ediyosun sadece. şimdi dik dur, güçlü ol ve yarın onlara onları umursamadığını göster. hayatta en büyük silah karşındakine, haketmeyene değer vermemek.
eğitimin ne üzerine?Haklsın evet bunlar birer tecrübe çok çey katıyor insana . Bundan sonra kismeyene sırırımı açarım ne de bu kadar değer veirrim. Kimseyi bu kadar hayatıma dahil etmek istemiyorum bunu söylerken de büyük konuşmak istemiyorum inan. Umursamazlığı becerebiliyorum eve bu onları daha da çıldırtıyor farkındayım ama gel görki içten durumlar öyle değil umarım burdan çıktığıma pişman olamayacağım kariyerimin zirve yaptığı içten arkadaşlarımın olduğu bir iş bana nasip olur umarım...
çalışma ekonomisi cnmeğitimin ne üzerine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?