- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Bende çok beğeniyorum çok darbe yediğim için insanlardan böyle sözler iyi anlatıyor yazanlar sagolsunCok guzel ifade etmissiniz, ilk iki cumle hayat felsefem olmaya aday
Yok iyi olcaksin ama çok takmamaya çalış herkes bu konuda muzdarip çıkar ilişkisi hepzaten koşmamam rağmen böyle kazık yiyorsam bi dekoşsam kimbilir ne olacak bilmem kendileri sülük gibi takılıyorlar peşimde sonra darbeyi vurup gidyorlar. Dediğin doğru belkide en iyisi böyle takılmak kimseyi hayatına dahil etmemk merhaba deyip geçmek
Yani meslek sahibi oldum o zaman. Ohh az geziyim toziyim para harciyim napiyim kocayi dedigim bi zamanda esimi tanidim asik oldum hopp evlendik:)) Plani olmuyor bu islerin:)öyle mi nasıl oldu?
Allah mutlulugunu daim etsin cnm :)Yani meslek sahibi oldum o zaman. Ohh az geziyim toziyim para harciyim napiyim kocayi dedigim bi zamanda esimi tanidim asik oldum hopp evlendik:)) Plani olmuyor bu islerin:)
Haklısın Allaha'a sonsuz güveniyorum ve ona havale ediyorum umarım bu ızdırap dolu günlerin sounu hayırlı bir başlabgıçtır umarım....Kim kasıtlı olarak seni üzüyorsa bu durum senin için İmtihan sabırlı ol dert etme Allaha havale et ve bekle ! herkes hak ettiğini bulacak !
çirkef gibi gösterince daha da saldırıyorlar hazmedmiyorlar çünkü nasıl olurdu altta kalmam nasıl olur da onlara cevap veririm. Saçmasapan aşağılık komlekslerine beni de alet ediyorlar ve bende kimiz zaman yeniliyorum kendime de kızıyorum sonra da ....Hayvanlar insanlardan daha insan bu devirde. Kazık yemedik insan kalmadı zaten o yüzden pek kafa yorma. Kavga çıkarmak için çirkeflik mi yapıyorlar gül geç cevap verme bile, sonradan başka kurbanlara yönelip sana yaklaşmıyorlar . Hatta en güzeli kendini çirkef gibi göstereceksin, olmadığın biri gibi görünmek zordur emanet olur üzerine ama güzel oyunculuk sergilersen kimse yanaşmaz bile.
her sıkıntıların ardından inşallah huzur mutlu güzel günler gelir unutma hiçbir dert kalıcı değildir seni üzenlerin yanında da kalmayacak girmişler sıraya elbet onlarada sıra gelecek ......Haklısın Allaha'a sonsuz güveniyorum ve ona havale ediyorum umarım bu ızdırap dolu günlerin sounu hayırlı bir başlabgıçtır umarım....
siz çalışıyor musunuz ?her sıkıntıların ardından inşallah huzur mutlu güzel günler gelir unutma hiçbir dert kalıcı değildir seni üzenlerin yanında da kalmayacak girmişler sıraya elbet onlarada sıra gelecek ......
çok tuhaf ya hele gene öğretmen olan insanların bu şekilde davranması . Bu neyin hırdı anlamıyorumki . Tamam iş yerinde belli bir duruşun olmalı esdirmemelisin kendini ama durduk yere insanlarla uğraşmak niye eğer hakkını yemiyorsa ne geçiyor ki eline .Ufak bir örnek verebilir misin yaşadığın?işyerinde benim de canımı çok sıktılar, üstelik ben devlette öğretmenim düşünün yani hiçbir çıkarları kazançları olmayacak ben üzüldüğüm zaman terfi falan da etmeyecekler. sırf fesatlık olsun diye konuşmuş olmak için konuşuyorlar o niye öyle şu niye şöyle niye şunu yapamadın müdürden daha müdürler kıskançlar üstelik bazılarının çocukları var yani sabah işte benim dedikodumu yapıp kalbimi kıran kadın akşam evine gidip çocuğuna sarılıp mutlu mu oluyor ben evimde üzülürken belki de hata bende yüzlerine gülerek (tıpkı onların yaptığı gibi) cevap vermeliyim sessiz kaldığım için böyle yapıyorlar
evet çalışıyorum iş yeri değiştirmede tecrübelerime dayanarak söylüyorum herzaman işe yaramıyor illaki oralarda da da iş ortamının içine edecek gamsızlar merhametsizler maalesef bulunuyor..siz çalışıyor musunuz ?
anladım siz de yaşamışınız anladım kadarıyla ..bende artık Allah' a bıraktım bekliyorum inşallah bu bekleyiş uzun sürmez .teşekkür ederim desteğin için...evet çalışıyorum
Allahım inşallah önüne geçen tüm engelleri giderir sen kimseye kötü olma sen susunca Rabbim onlara gerekeni yapar Rabbim yar ve yardımcımız olsun kardeşim aminanladım siz de yaşamışınız anladım kadarıyla ..bende artık Allah' a bıraktım bekliyorum inşallah bu bekleyiş uzun sürmez .teşekkür ederim desteğin için...
mesela en son benim dersimi laf etmeye kalktılar o an bişey diyemedim kaldım öyle halbuki eski çalıştığım yerde bu bir tabu gibiydi 40 yıllık bir öğretmen bile o kadar uzak dururdu ki başka bi öğretmenin dersiyle ilgili kesinlikle yorum yapmazdı bunu sınır kabul ederdi burda herkes birbirinin dedikodusunu yapıyor arkamdan konuştuklarını da duydum ben dersimde şu videoları izletiyorum sen de izletebilirsin güzel oluyor dedim diye bunları başka öğretmene anlatırken yakaladım o başka öğretmen de "sanki kendi çok mu çalışıyormuş" falan gibi laflar etti halbu ki ben kimseye art niyetli konuşacak biri değilimdir biz o sırada derste ne anlattığımızdan bahsediyorduk lafı az çalışıyor'a nerden getirdiler anlamadım ki ikisi okulun en az dersi olan iki öğretmeni normalde benden az dersleri bana durduk yerde hem laf soktular hem arkamdan konuştular. bu en son dersimle ilgili konuşmaları da çok canımı sıktı yok senin dersin şöyle senin dersin böyleymiş bilmem ne ki bunu diyen yeni öğretmen bi de okuldan mesaj geldi telefona dersinize dikkat edin diye bi ispitleme durumu da olabilir bunlar böyle konuştuktan hemen sonra geldi mesaj. aynı şeyi başka öğretmene de yaptılar kadına senin dersin şöyle böyle diye yüzüne beraber laf ettiler onda da gıcık olmuştum herkes elinden geleni yapıyordur dersinin imkanı ölçüsünde yaptıkları hadsizlik. tabi başka durumlar da var da işte mesela ders sayımı sürekli laf ediyorlar ben napayım benim dersimin sayısı bu kadarsa sanki ben mi dedim bu dersin sayısı bu kadar diye devlet belirlemiş sayısını ki ben yıllarca haftada onların sayısı kadar çalıştım zaten boş bir sürü saat koydular şimdi bana yani boşu boşuna mecburen orada bekliyorum bunların lafları mı sebep oldu bilmiyorum laboratuarımı ben gelir gelmez kapadılar saçma sapan uyarılar aldım okuldan arkamdan konuştuklarını duyuyorum böyle başka örnekler işte beni huzursuz ettiler eminim şimdi mutlulardır bu dünyanın adaleti yokçok tuhaf ya hele gene öğretmen olan insanların bu şekilde davranması . Bu neyin hırdı anlamıyorumki . Tamam iş yerinde belli bir duruşun olmalı esdirmemelisin kendini ama durduk yere insanlarla uğraşmak niye eğer hakkını yemiyorsa ne geçiyor ki eline .Ufak bir örnek verebilir misin yaşadığın?
Yahu Pes !!! Bir de öğretmen olacaklar.Ama bir de şöyle düşünmek lazım meslek öğretmenlik olduğu için ayak kaydırma daha yoğun olabilir çünkü sözleşmeli misin bilmiyorum ama kadrolu öğretmenlik şu an paylaşılamayan meslekler arasında gerçekten...mesela en son benim dersimi laf etmeye kalktılar o an bişey diyemedim kaldım öyle halbuki eski çalıştığım yerde bu bir tabu gibiydi 40 yıllık bir öğretmen bile o kadar uzak dururdu ki başka bi öğretmenin dersiyle ilgili kesinlikle yorum yapmazdı bunu sınır kabul ederdi burda herkes birbirinin dedikodusunu yapıyor arkamdan konuştuklarını da duydum ben dersimde şu videoları izletiyorum sen de izletebilirsin güzel oluyor dedim diye bunları başka öğretmene anlatırken yakaladım o başka öğretmen de "sanki kendi çok mu çalışıyormuş" falan gibi laflar etti halbu ki ben kimseye art niyetli konuşacak biri değilimdir biz o sırada derste ne anlattığımızdan bahsediyorduk lafı az çalışıyor'a nerden getirdiler anlamadım ki ikisi okulun en az dersi olan iki öğretmeni normalde benden az dersleri bana durduk yerde hem laf soktular hem arkamdan konuştular. bu en son dersimle ilgili konuşmaları da çok canımı sıktı yok senin dersin şöyle senin dersin böyleymiş bilmem ne ki bunu diyen yeni öğretmen bi de okuldan mesaj geldi telefona dersinize dikkat edin diye bi ispitleme durumu da olabilir bunlar böyle konuştuktan hemen sonra geldi mesaj. aynı şeyi başka öğretmene de yaptılar kadına senin dersin şöyle böyle diye yüzüne beraber laf ettiler onda da gıcık olmuştum herkes elinden geleni yapıyordur dersinin imkanı ölçüsünde yaptıkları hadsizlik. tabi başka durumlar da var da işte mesela ders sayımı sürekli laf ediyorlar ben napayım benim dersimin sayısı bu kadarsa sanki ben mi dedim bu dersin sayısı bu kadar diye devlet belirlemiş sayısını ki ben yıllarca haftada onların sayısı kadar çalıştım zaten boş bir sürü saat koydular şimdi bana yani boşu boşuna mecburen orada bekliyorum bunların lafları mı sebep oldu bilmiyorum laboratuarımı ben gelir gelmez kapadılar saçma sapan uyarılar aldım okuldan arkamdan konuştuklarını duyuyorum böyle başka örnekler işte beni huzursuz ettiler eminim şimdi mutlulardır bu dünyanın adaleti yok
inan 30 yıl öncesinde yaşamak isterdim ama maalesef gençlik ve paylaşımcılığa insanlığa en muhtaç olduğumuz dönemimiz bu tarz ortamlarda geçiyor...Gerçekten de eskiden böyle değildi. Ben kk da bir 5 sene öncesine bakıyorum, herkes ne kadar da saygılı farklı düşüncelere. Şimdi resmen hazımsız olmuşuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?