- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Erkek olup eşim geçindirecekmiş evi herkes gibi borçlarımız ve ihtiyaç larımız var tek maaş yetmiyor ama nasıl olacak bilmiyorum hiç çalışmadım
evet sen. ailenin laflariyla kac gundur ayri yatiyorum demissin.Ben mi
Anlatamıyorum işte evlendik evleneli böylelerYanlis harcama yaptiysa yapti ailenize ne
Bu sizin meseleni ailenizin laf soylemeye hakki yok
Hayırlı geceler 5 yıllık evliyiz eşim asgari ücretle çalışıyor benimle aynı zamanda iki kuzenimde evlenmişti
Babam ve annem sagolsun her fırsatta eşimi bana karşı kötüler ilk yıllar çok dolduruşlara gelip eşime hayatı zindan etmişligim vardır
Konu şu ki benimle aynı yıl evlenen kuzenlerim evlerini aldılar arabalarını da ama birinin maaşı 2500 digerinin ise 3000 civarında benim eşimse asgari ücretle çalışan bi işçi evet kuzenlerimde işçi ama onların işleri daha iyi ve mesaileri primleri falan var
Annem geçen gün kocan adam olsa sana işe gir demez dedi kaç yıl oldu daha bir dikili taşı yok diye başlayan ve keşke kuzenlerinden biriyle evlenseydin diye biten cümleler kurdu kuzenlerim in ikisi de benimle evlenmek istemişti zamanında bizim kasaba akrabalık evliliği normal karşılanıyor malesef
ben de eşimle evlendim amcasıgile gelip gittikçe görüyordum o da beni görüp beğenmiş ailesini yolladı evlendik yani
Şimdi anlamadığım bu zamanda çoluk çocukla hayat bu kadar pahalıyken bu insanlar nasıl ev araba alıp eşya taksidi ödüyor
Ve annem nasıl durumumuzu bildiği halde hala eşimle beni eleştiriyor
Neymiş küçük kuzenimde asgari ücretle çalışıyor Muş ama eve yazılmış hem kira hem ev aidatı ödüyormuş ev geçindiriyormuş
Ben çok salak mışım iki göz odaya tıkılıp kalmışım eşime karşı o kadar doluyum ki annemlerin ağzına bu lafları verdiği için kaç gündür ayrı yatıyorum
Benim eşim mi beceriksiz yoksa diğerleri destek vs mi alıyor
Annemin sözlerinden dolayı değil öncesinde bir tartışma yaşadık özel eş arasında olduğu için yazmadım benim çabam ailemin eşimi kabullenmeleri nasıl sağlayabilirimAnnenin sozlerinden sonra ayri yatiyorsun
Asgari ucretle ev almadi araba almadi diye
Sen ne yaptin bu arada bunca yil
Madem ev istiyorsun sen hangi harcamadan kistin nasil destek oldun
İşe girip calisman gerek ev araba istiyorsan
Evlilik bi tarafin masraflarini sırtlayıp ona mal mülk almak degildir
Yazik...
Artık olan olmuş. Eşinizle biraz destekleyici konuşup hayatınızla ilgili yol planı çıkarsanız daha iyi olmaz mı? Anneniz ne derse he deyip geçin. Muhtemelen karşılaştırmayı seven biri. Yoksa hayat geçmez böyleEv almıyor diye değil bakın eşim çok fazla yanlış harcama yaptı şimdi onun borcuyla uğraşıyor benim sorunum ailemin ağzına laf vermesi
Annemin sözlerinden dolayı değil öncesinde bir tartışma yaşadık özel eş arasında olduğu için yazmadım benim çabam ailemin eşimi kabullenmeleri nasıl sağlayabilirim
Ne gibi laf veriyo ev alamadığı içi n değil mi bu eşini n suçu mu ailenin terbiyesizligimi... Bu durumda eşine tavır almak yerine aileni susturmayi bileceksin... yuvamda huzurum olsun da ev de zamanla alınır diyeceksin...Tüm mesajlarımı okusaydınız keşke
bakın ev almıyor diye değil ailemin ağzına laf vermesi yüzünden
+1 eşine de acıyorum zavallı adam para göz ailen ile evlenmişAnnenize bu şekilde konuşma cüreti vermemelisiniz. Başkası ne alıyorsa alıyor sen onları düşünüp de evliliğine zarar verme, senin de çalışman da bir abes Yok bu devirde kadınlar da çalışıyor.
Boşanayım madem o zaman deyince de hemen boşanılır mı boşanıp ne yapacaksın diyorlarMadem aileniz laf soyleyip duruyo o zaman bosanin yok ben esimi seviyorum ayrilmam derseniz de ailenizle araniza mesafe koyun
Çok fazla şey var yazıp konuyu dağıtmak istemiyorumNe gibi laf veriyo ev alamadığı içi n değil mi bu eşini n suçu mu ailenin terbiyesizligimi... Bu durumda eşine tavır almak yerine aileni susturmayi bileceksin... yuvamda huzurum olsun da ev de zamanla alınır diyeceksin...
Yani ablacim sizin ailenizde ne emmeye geliyo ne gommeyeBoşanayım madem o zaman deyince de hemen boşanılır mı boşanıp ne yapacaksın diyorlar
Aynen dertleri ne anlayamadım eşimin ailesine apayrı bir olay zatenYani ablacim sizin ailenizde ne emmeye geliyo ne gommeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?