• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben istedim..peki bu hissettiklerim ne!

medidnired

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
75
44
8
35
kızlar selam;

Biz ayrılmaya karar verdik..
Ben gittim evimi tuttum.
Hafta sonu oturulur hale geldi..
Pazar taşınmak yasak olduğu için taşınamadım..
Oğlum babannesinde memlekette,cuma günü ben eşyaları taşıdıktan sonra gelecekler..
Cumartesi işler bitti, dün evde yanlızdım ve kendimi inanılmaz kötü hissettim.
Evde kimse yok,oğlum yok, kendi evime çıktığımda da böyle yanlız mı hissedecektim..
Ev,çocuk,iş tüm bu sorumluluğu kaldırabilecek miydim..
Dün akşamdan beri kendimi çok kötü hissediyorum kızlar..
Uyuyamadım..Bu sabah kalktım yine aynıyım..
Lütfen bana güç verin bekar anneler.. :(

Yasadiginiz kötü anılari düsünün.ayri eve cikma sebeplerinizi.kendinizi daha mi rahat hissedecektiniz dönseniz ? Gibi .. belki rahatlamaniza gercegi gormenize yardimci olur

Yasadiginiz kötü anılari düsünün.ayri eve cikma sebeplerinizi.kendinizi daha mi rahat hissedecektiniz dönseniz ? Gibi .. belki rahatlamaniza gercegi gormenize yardimci olur

Ayrılık zamanı da tersine hep iyi yaşanan şeyler gelir ya akla..
Öyle bir durumdayım işte..
Şu anki evde 5 dk daha durasım yok..
Cumayı bekliyorum taşınmak için
yapacak başka birşey yok..

Her şeyin ilacı zaman bekar değilim ama her şeyin bir alışma süreci gerektirdiğini bu dünya da nelere alismadigimizi söylemek istedim.
Kendinize zaman verin. Insan en sevdiğinin ölümüne bile bir süre sonra alışıyor. Hayat da öyle farklı bir yaşantıya geçersiniz.
Ilk başta hayatınız daha güzel de olsa her şey yabancı alışılmadık anisız görünür gözünüze.
Bir ses bir nefes ararsınız sonra alisirsiniz.
Önce kendinizle barisirsiniz. Kendinize daha cok önem verirsiniz.
Söyleyeceğim son sey bunlarda gececek ve sabır...

Boşanmadım ama o yeni ev hissini biliyorum. Öncelikle biran önce orayı ev değil yuvaya dönüştürmeye çalışın. Eşyalar perdeler yumuşak halılar minderler minnoş bi çaydanlık kitaplar gerçekten iyi gelicek bunlar. Ondan sonra dünyanın en güzel en rahat özgür yeri o ev olucak, eski kötü günleri diğer evi aramayacaksiniz.

Boşanmadım ama o yeni ev hissini biliyorum. Öncelikle biran önce orayı ev değil yuvaya dönüştürmeye çalışın. Eşyalar perdeler yumuşak halılar minderler minnoş bi çaydanlık kitaplar gerçekten iyi gelicek bunlar. Ondan sonra dünyanın en güzel en rahat özgür yeri o ev olucak, eski kötü günleri diğer evi aramayacaksiniz.

umarımm umarımm yorumunuz çok iyi geldi teşekkürler..

Neden ayrılıyordunuz ?
Zamanla alışırsınız zaten çocuğumuz yanımızda olunca bulunduğumuz yer bizim için en mükemmel yer değil mi kendi düzeninizi kurup güzelleştirince de evden çıkasınız gelmez kolaylıklar diliylrum

Yeni olduğu için yadırgamanız normal.
Zamanla alışacaksınız ve iyi ki kendime ait bi evim var diyeceksiniz.
Gerçi boşanma sebebinizi bilmiyorum ama.
Hakkınızda hayırlısı.

Neden ayrılıyordunuz ?
Zamanla alışırsınız zaten çocuğumuz yanımızda olunca bulunduğumuz yer bizim için en mükemmel yer değil mi kendi düzeninizi kurup güzelleştirince de evden çıkasınız gelmez kolaylıklar diliylrum

şuan zaten kendi evime geçmek için sabırsızlanıyorum.
Ama yanlızlık biraz korkutmuyor değil açıkçası..
Umarım çabuk alışırım..
Sevgiler

Yeni olduğu için yadırgamanız normal.
Zamanla alışacaksınız ve iyi ki kendime ait bi evim var diyeceksiniz.
Gerçi boşanma sebebinizi bilmiyorum ama.
Hakkınızda hayırlısı.

5 yıllık evlilikte birbirimizi,duygularımızı fazlasıyla yıprattık..
Yorulduk ve birbirimizden çok soğuduk..
Çocuk için devam eden bir evlilik halini almıştı ama artık buna bir dur demenin vakti gelmişti..
Şimdi en azından bundan sonra daha mutlu olabilme ihtimalim var..
umarım güzel günler yaşanır..

Back
X