- 6 Mart 2015
- 1.155
- 896
- 83
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Duygusal olarak gerçekten zor olduğu doğru.Ben çözüm odaklı yaklaşmaya çalıştım hani negatif olursa ki inşaallah olmayacak inanıyorum benIçimi rahatlatiyorsunuz. Sanirim beni kotu duygulara karamsarliga iten tup bebek sureci oldu. Yipratici zor bir surec aklimi o karistirmiş olabilir...
Sonra ne yapalım gibi gibi bir de b planı oluşturdum diyelim kendimce.Çok da başarılı olduğum söylenemez şu an içinde bulunduğum duruma bakılırsa ama elimden geleni yaptım Ve gerisi takdiri ilahi rahatlığı var sanırım.Bir yerden başlamak lazımdı Ve ben daha fazla geç kalmak istemedim.İsterseniz Psikolojik destek alabilirsiniz, karar konusunda kendinizi dinlemenize yararı olabilir diye düşünüyorum.
Umarım istediğiniz zamanda hayırlı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu . Ben duygusallık dışında ki normalde hiç de öyle duygusal bir yapım olmamasına rağmen bir tek o konuda zorlandım.Onun dışında şu anda düşük olmaması için ve bebeğimin tutunması için progestan iğne kullanıyorum o biraz sıkıntı oluyor Ve bence 3 ay da yaptırsam buna değer. Onun dışında belki de ilk denemem diyedir bilemiyorum korktuğum kadar bişey yaşamadım çok şükür

Sormak istediğiniz bişey olursa özelden de yazabilirsiniz