BEN İYİ BİR EŞ VE İYİ BİR ANNE OLAMADIM:(

Sağolun kızlar sebep taa küçüklüğümden geliyor amcamınoğlu tarafından tacize uğradım ve ailem arkamda durmak yerine babam 10 gün sonra o kişiyle bişey yokmuş gibi konuştu yıkıldım resmen o zamanlar küçük olduğum için pek bişey lerde hissedememiştim zararları şimdi ortaya çıkıyor ve daha birçok şey yaşadım

tamam da s..tir et artık
sen görüşme asla
benim de başıma öyle bişeyler geldi
bunu hala kaldıramaz durumda isen terapi almalısın
her şey ilaçla çözülecek değil
geçmişi sil beyninden
silerken babanı da silersen çok rahat edersin bence

Antidepresan kullandigina göre , daha önce teşhisi konulmuş sikintinizin. Ne demişti doktor ?

Tedavi olmadan bebek sahibi olmak ne kadar doğru ?
Bugün karnını sıkıyorsun yarin bebek uyumayacak,devamlı ağlayacak, lohusalik v.s olacak , bebeğe zarar verirsen bu kontrolsüz sinirinden:(

Şimdi kendini suclamanin zamanı değil. Dr. Süreniz çok uzun.

Stresten uzak dur aklina kötü seyler getirme cok gecmis olsun. Keske daha önceden piskologa gitseydin. Su anda bile cocuguma zarar verdim ve esime zarar verdim diye düsünme bu olayi unut ve tekrar etmemeye calis. Umarim sagligina kavusursun. Ve insallah Allah kucagina verir yavrunu sag saglim kavusursun ona.

Sağolun kızlar sebep taa küçüklüğümden geliyor amcamınoğlu tarafından tacize uğradım ve ailem arkamda durmak yerine babam 10 gün sonra o kişiyle bişey yokmuş gibi konuştu yıkıldım resmen o zamanlar küçük olduğum için pek bişey lerde hissedememiştim zararları şimdi ortaya çıkıyor ve daha birçok şey yaşadım
Allah belasını versin, verirde. .. sen kafana takma canım. Rabbim herseyin hakkından er yada geç gelir. Bebeğini düşün. Güzel günleri onu kucağına alacağın günü düşün. Sana gülücük atacak günü düşün. Eşinle mutlu ol:KK36:

tamam da s..tir et artık
sen görüşme asla
benim de başıma öyle bişeyler geldi
bunu hala kaldıramaz durumda isen terapi almalısın
her şey ilaçla çözülecek değil
geçmişi sil beyninden
silerken babanı da silersen çok rahat edersin bence
Zaten öyle yaptım babamla görüşmüyorum 2 sene oldu

Bunlar aşılabilir şeyler, olabilir şeyler.
Hamilelik hormonlarıyla bir araya gelince, bazı şeyler ayyuka çıkabiliyor.
Ben de hamileliğimin ilk aylarında doktorum "Bırakma" dediği halde sigarayı ağlaya ağlaya bıraktım. Vicdan yaptım çünkü evladım için. Sigara bırakma + hamilelik bir araya gelince ben de bir sinir atağı yaşadım. Bak konum burada tatlım, kontrole gittim; sapasağlam çıktı bebiş şükür:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bebisin-olup-olmedigini-nasil-anlariz.909756/

Burada senin şu yazdığın iki tutamcık şeyle psikolojik çözümleme yapmaya kalkan kişiler, anneliğini sorgulayan tipler olursa takma kafaya şimdiden söyleyeyim.

Kısa zamanda doktoruna git, biz burada ne söylersek söyleyelim içiniz rahat etmeyecek.
Bebişinizin kalp atışlarını duyana kadar rahat edemeyeceksiniz...
Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve üzücü bir haber almazsınız.

Sağol canım ama halledilecek bir mesele değil yada ben halledemiyorum çıkmazdayım anlayışın için çok teşekkür ederim canım
Bu dünyada halledilmeyecek tek şey ölümdür..sadece ona çare yok.
Karnında ki o minik mucize sana mutluluk versin.unut kafandaki dertleri..müzik dinle kitap oku resim yap gez eğlen. .ve mutlaka bir an önce terapi al..

Kızlar bazılarınız demiş tedavi olmadan bebek sahibi olmak yanlış diye ama 1 sene içinde 10 dan fazla doktora gittim hepsi ilaç verdi terapi ve ilaç desteği yani sadece terapi veren olmadı durum ağırmış neyse atlattım sanıyordum 2 sene tedavi gördüm ama hamilelikte nüksetti:(

bebege cok uzuldum simdiden acilen siniriniz icin tedavi gormelisiniz.bebek dogduktan sonra bu halleri yaparsaniz o bebegin hali ne olur korkudan ne yapacagini bilemez..yapmayin etmeyin ya bide size uzulmeyelim tedavinizi one alin yada baska birine gidin.o bebege bakacak olan sizsiniz.bebek annesinin yani sizin kollarinizda sevgi sefkat sicaklik istiycek.moralim cok bozuldu her bebek mutlu mesut kavga olmayan evlerde buyusun istiyorum hep insallah..

Ya canım daha gecen gun esıme bısey olsa yasayamam dıye knu actın sen

Sımdı neden byle davranıysun durumun cıddıyetının farkında degıl mısın bebek knusuna degınmıyrum bıle

Snradan pısman olacagın seyler yapma tamam hamılekık zor bı surec tamam sınırlerın yıpranyr ama ılla bagrmak ıstyrsan ac muzıgı sonses kendınde bagıra bagıra sarkı syle rahatlarsın yada kapat gzunu esını br daha gremeyecegını falan dusun emınım bu sekılde kendını bıraz daha dızgınlersın

ne bıleyım byle yapma daha dgurmadıgın bebege sıddeet uygulamıssın yapma ortada bı srun ykken bu kadar kendını kaybetmeye hakkın yok

Git eşine sarıl. Esin seni anliyordur. Sebep ne , neden böyle oldun bilmiyorum ama böyle zamanlarda esin seni tutsun, sarılsın , sırtını sivazlasin. Işte bunu ondan.
Canım sarıldık bile ama içimdeki bu vicdan denen duygu hep beni suçluyor SUÇLUSUN DİYOR SUÇLU:(

Lütfen böyle zamanlarda sinirlerinizi dizginleyin. Bakin esim rahatsiz diyorsunuz, bide karninizda bir can tasiyorsunuz. Vicdan azabi cekerek daha da strese giriyor durumdasiniz. Kendinizi sakinlestirin, uyumaya calisin. Bebeginize dikkat edin. Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin..

Canım sarıldık bile ama içimdeki bu vicdan denen duygu hep beni suçluyor SUÇLUSUN DİYOR SUÇLU:KK43:
Suçlu değilsin. Sinirlerin bozuk o kadar..ayrıca hormonları zirve yapmış bir hamilesin sen))
İstersen kendine hakim olabilirsin bunu biliyorsun değilmi?Sen istersen bugün yaşadığın sinir krizini bir dağa yaşamazsın. Bu senin elinde biliyorsun değilmi?

Back
X