BEN İYİ BİR EŞ VE İYİ BİR ANNE OLAMADIM:(

ben hemcinslerimin mutlu olmasını istiyorum:) hem mutlu hem bilinçli hem de kendini seven kadınlar görmek istiyorum çevremde, heryerde. aslında daha çok kadınların böyle olmasını istiyorum çünkü biz çocuk yetiştiriyoruz ve doğacak olanlar bizim devamımız şeklinde geliyor. o yüzden güçlü, sağlıklı ve daha iyi olması gereken bizleriz. bununla beraber kadınlar pskolojik rahatsızlıklara çok daha fazla meyilli oluyor erkeklere göre. erkeklerden farklı işliyor mekanizma:) o yüzden kendinizi suçlamayın iyi anne değilim iyi eş değilim filan diye. sadece farkında olun o zaman daha rahat atlatıcaksınız. benim böyle konuştuğuma bakıp gerçekten pskolojisi çok düzgün, mükemmel, aşırı pozitif bi insan olduğumu sanmayın. benim de var gereksiz takıntılarım saçma buluyorum bazen yaptıklarımı. hep mükemmelini arıyorum ama olmuyor işte.çünkü ben de dahil olmak üzere hiçbirşey mükemmel değil. sadece farkına varıp düzeltmemiz gereken şeyler var. bunu böyle düşünürseniz kendinizle barışıyorsunuz. hayatta herşey bir dengeye ulaşmaya çalışıyro biz de öyle. ipte yürüyen insanın sola doğru kaydığında hemen kendini sağa atması gibi hayat aslında. değişimleri fark edip çaba sarfetmek lazım.

aslında şimdi geldi aklıma.forumda etkinlikler de düzenlenebilir. aynı illerde yaşayanlar toplanıp bi buluşsa filan güzel bi sinerji olabilir:) grup terapisi gibi :) belki de vardır da ben bilmiyorumdur o da olabilir.
Evet bende birara düşünmüştüm bu etkinlik meselesini fakat çoğunun deşifre olma korkusu var o yüzden sıcak bakılmıyor sanırım:))
Sizlerden Allah razı olsun ne kadarda güzel bir yaklaşım insan kendisini buluyor gerçektende;)

Bu kadar sıkıntılıyken hamile kalmanı doğru bulmadım keşke önce tedavi olsaydın bu psikoloji ile hamilelik bilemedim!! Allah yar ve yardımcın olsun lütfen sakin ol sanada, eşinede, bebeğinide yazık!! Bu kadar hiddet zarar verir, temiz havada yürü biraz doğaya çık, hatta çıplak ayakla toprağa çimenlere bas üzerindeki negatif elektriği atman gerek,acil şifalar diliyorum.

Ben senin yerinde olsam babama gider kucukken amcamın oglu bana tacizde bulundu sen savunmak yerine gittin 10gun sonra onunla konustun derim senin asil sikintin bu olayi atlatamamis olman ve bastirilman git babana aynen oyle de inan tum sikintilarin gidecek
Canım zaten tek taciz olsa neyse o pislik kaç kere evimize girip çıktı ramazanlarda bayramlarda...
Yani bunlardı ağırıma giden:(
Babamla 2 senedir konuşmuyorum canım

Bu kadar sıkıntılıyken hamile kalmanı doğru bulmadım keşke önce tedavi olsaydın bu psikoloji ile hamilelik bilemedim!! Allah yar ve yardımcın olsun lütfen sakin ol sanada, eşinede, bebeğinide yazık!! Bu kadar hiddet zarar verir, temiz havada yürü biraz doğaya çık, hatta çıplak ayakla toprağa çimenlere bas üzerindeki negatif elektriği atman gerek,acil şifalar diliyorum.
Sağolun ama son bir aydır başka bir insan oldum sanki yani gayet iyiydim

Back
X