Ben iyice yabancı oldum diyen kv

Ayda yılda bir görüşen insanlar değilseniz giderken haber vermeli, en azından telefonda konuştuğunuzda gizlememeliydiniz. Eşiniz söylemeye cesaret edememiş gibi görünüyor.

Kayınvalide ile tatile gitmek zorunda değilsiniz zaten de bir allah ısmarladık demek de mi zor ? Ayıp etmişsiniz kadına bizde gittik tatile ailelerimizle telefonlaştık gittik izin almak değildir bu yolda insanız kaza bela herşey olabilir diye.

Kv nşn haberi yokmu tatilde olduğunuzdan ne garip şey insanın komşusunun arkadaşının bile hbri oluyor kadının kendini kötü hissetmesi normal....sizde tatile kv ile gitmek istememekte haklısınız ama kadının haberi olsa daha hoş olmazmıydı neticede aileniz eşinizin annesi

Ben de geleyim der diye gizlediniz sanirim o da alinmis normal. Ama sizin beraber gitmek istememeniz de normal. Kv oglu ile cozsun artik ☺

Bence hiç iyi olmamis.Izin almayacaksiniz haber vereceksiniz.Ne olursa olsun o bir anne.Eşinizi büyütmüş nice emeği var.Yarın bir gun size ve eşinize de ayni sey yasatilirsa anlarsiniz nasil bir duygu oldugunu.Eğer kv niz size cok karisiyor ise seviyenizi,sınırlarınızı belirleyin ,kaliteli iletisimler kurun.Böyle olmaz asla !

Konuştuğumuz halde söylemezse veya bir Allaha ısmarlardık demezse benim de zoruma gider. Bu izin almak değildir. İnsan konuşurken arkadaşına bile nerde ne yaptığını anlatır. Kadın haklı.

Kadin tavir yapmamis normal.bi tepki vermis yabanci ya nereye gittigini söylemezsin ama annene babana kardesine soylersin biz yola çıkiyoruz diye tamam pesinize takilmasindan korktunuz diyelim yolda arayin kadin hakli her türlü

Anne olunca anlarsınız. Annem hep böyle derdi. Annemin bazı tepkileri garibime giderdi. (asla dayak vs değil. Sitem kırılma gibi) Anne oldum. Evet aynı tepkileri veriyorum.

Çok sevdiğim bir abla demişti. Hayatı çok zor geçen ve çevresini idare eden bir kadındı.

İnsan hayatta herşeyi kaldırıyor idare ediyor. Fakat evladınınki ağır geliyor demişti. Çok doğru demiş. Bilge kadın.

Aman söyleyin ne olacak ben birşey saklamıyorum çatlatarak söylüyorum hatta yerinde olsam sağolsun kocam tatile götürüyor beni mutlu ediyor der haber verirdim

kayınvalide işte. haber verseniz ben de geleyim vs başka bişi derdi yine konuşur sinirinizi bozardı. Takmayın kafanıza.İçinizden dil çıkarın...

Tatile birlikte gitmek istememeniz normalde haber verilebilirdi yani gidiyoruz diye

Siz kendi annenize veya ailenizden birine soyledinizmi tatile gideceğinizi. Yola cikarken tabiki aileye soylenmeli.Dünya hali her sey olabilir
Ne varki annesine söylemek gerekir. Kayinvalideniz çok hakli. Gercekten evladina iyice yabanci olmus.

Saklamak neden onu anlamadım? Telefonda ben annemle konuşsam biz de şuraya geldik diye söylerim. Söylemediysem ve bunu ertesi gün öğreniyorsa sakladığım için kırılabilir. Kimseyi götürmek zorunda değilsiniz zaten

Kv ile aranız nasıl. Kötü mü.
Çünkü kadın haber beklemiş normal yani başka şehire gidiyordunuz. aile üyeleri birbirinden haberdar olmalılar. Tabi arada bilmediğimiz başka sorunlar kırgınlıklar varsa durum başka .

Tatildesiniz şimdi tadını çıkarın takmayın ama dönüşte bence ufak bir özür dileyin. Haber vermemek olmamış sanki.

ANormal valla. Ne haber vermek zorundasiniz ne de danismak. Kocanizla karar verdiginiz bisey yani ne var bunda. İlla her seyi didik didik anlatmak mi gerek. Zaten gizli sakli degil ya lafi gecince aoylemissiniz iste.

kayınvalide işte. haber verseniz ben de geleyim vs başka bişi derdi yine konuşur sinirinizi bozardı. Takmayın kafanıza.İçinizden dil çıkarın...
Valla ben olsam bende haber vermem konusu gecerse soylerim kimseyide ilgilendirmez cunku benimkide o kafada bir kadin. Ama laf soksa (ki mutlaka yapar) hic takmam guler gecerim hatta inadina bir dahakine de haber vermem iyice kudursun

Haberi olsa ne olacak olmasa ne olacak
Arkadaşlar yola çıktığınızı haber vermeliydiniz diyip üzerinize gelmiş ben onlara katılmıyorum
Bende isterim eşimin sizin eşiniz gibi davranmasını ama benimki kesin olmayan en düşük ihtimalleri bile söylüyor ailesine sağ olsun
Bu arada biz babam ile dedemin yanına giderken de hiç haber vermiyorduk aramız 1200 km. Çünkü büyükler hemen evham yapıyor nerde kaldılar neden daha varamadılar diye sen yol üzeri diyip gezilecek bir yeri görmek istersin yolculuk saatin elbette uzar ama bunu onlar bilmez endişelenir

Gidiyoruz demek neden zor ki? Neden insani ilişkilerde bile bu kadar zayıfladık?

Benim yengem de aynı sizin gibiydi. Ne evine gitmemizi öyle çok istedi, ne de böyle şeylerde haber verdi. Bizden uzak bir hayat yaşadılar, biz aile değilmişiz gibi... Tatile gittiler, evde olmadıklarını bilmedik bile, başımıza bir iş gelse onları arasak öyle öğrenirdik..

Sonra abimi kaybettik... Aniden... Ve yengem bizi aradı ilk... Şimdi ise o evliliğinden uzak tutmak istediği "biz" ile teselli buluyor...

Üç günlük dünya... Ailesine saygı duymakla, böyle şeylerde haber vermekle, bazı günlerde ailesiyle vakit geçirmekle eşinizden ve sizden bir şey eksilmez...

Kv ni tatile goturmediniz diyemi tavirli yoksa laf arasinda bizde antalyaya gidiyoruz diye soylemediginiz icinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…