- 19 Nisan 2014
- 4.604
- 13.648
- 498
Kayınvalide ile tatile gitmek zorunda değilsiniz zaten de bir allah ısmarladık demek de mi zor ? Ayıp etmişsiniz kadına bizde gittik tatile ailelerimizle telefonlaştık gittik izin almak değildir bu yolda insanız kaza bela herşey olabilir diye.Tatildeyiz arkadaslar. Kimseye haber vermeden ciktik yola. Dun kv aradi esimi. Sohbet ettiler kapattilar telefonu. Bugun evdeyseniz size gelcem diye aradi. Esim de antalyadayiz biz dedi. Kv nasil tavir yapti. Iyice yabanci oldum ben diye. Esim olur mu oyle sey ne alakasi var filan dedi. Yarim saat konustular. Bu kadar tavir normal mi lutfen soyleyin. Gecen gun de beni biyere goturmuyorsun diye tavir yapiyordu. Ben kv ile tatile gitmek istemiyorum ki.
Kv nşn haberi yokmu tatilde olduğunuzdan ne garip şey insanın komşusunun arkadaşının bile hbri oluyor kadının kendini kötü hissetmesi normal....sizde tatile kv ile gitmek istememekte haklısınız ama kadının haberi olsa daha hoş olmazmıydı neticede aileniz eşinizin annesiTatildeyiz arkadaslar. Kimseye haber vermeden ciktik yola. Dun kv aradi esimi. Sohbet ettiler kapattilar telefonu. Bugun evdeyseniz size gelcem diye aradi. Esim de antalyadayiz biz dedi. Kv nasil tavir yapti. Iyice yabanci oldum ben diye. Esim olur mu oyle sey ne alakasi var filan dedi. Yarim saat konustular. Bu kadar tavir normal mi lutfen soyleyin. Gecen gun de beni biyere goturmuyorsun diye tavir yapiyordu. Ben kv ile tatile gitmek istemiyorum ki.
Tatile birlikte gitmek istememeniz normalde haber verilebilirdi yani gidiyoruz diyeTatildeyiz arkadaslar. Kimseye haber vermeden ciktik yola. Dun kv aradi esimi. Sohbet ettiler kapattilar telefonu. Bugun evdeyseniz size gelcem diye aradi. Esim de antalyadayiz biz dedi. Kv nasil tavir yapti. Iyice yabanci oldum ben diye. Esim olur mu oyle sey ne alakasi var filan dedi. Yarim saat konustular. Bu kadar tavir normal mi lutfen soyleyin. Gecen gun de beni biyere goturmuyorsun diye tavir yapiyordu. Ben kv ile tatile gitmek istemiyorum ki.
Valla ben olsam bende haber vermem konusu gecerse soylerim kimseyide ilgilendirmez cunku benimkide o kafada bir kadin. Ama laf soksa (ki mutlaka yapar) hic takmam guler gecerim hatta inadina bir dahakine de haber vermem iyice kudursunkayınvalide işte. haber verseniz ben de geleyim vs başka bişi derdi yine konuşur sinirinizi bozardı. Takmayın kafanıza.İçinizden dil çıkarın...
Kv ni tatile goturmediniz diyemi tavirli yoksa laf arasinda bizde antalyaya gidiyoruz diye soylemediginiz icinmi ?Tatildeyiz arkadaslar. Kimseye haber vermeden ciktik yola. Dun kv aradi esimi. Sohbet ettiler kapattilar telefonu. Bugun evdeyseniz size gelcem diye aradi. Esim de antalyadayiz biz dedi. Kv nasil tavir yapti. Iyice yabanci oldum ben diye. Esim olur mu oyle sey ne alakasi var filan dedi. Yarim saat konustular. Bu kadar tavir normal mi lutfen soyleyin. Gecen gun de beni biyere goturmuyorsun diye tavir yapiyordu. Ben kv ile tatile gitmek istemiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?