Ben iyice yabancı oldum diyen kv

Demekki eşiniz haber verme gereksinimi duymamış,siz de vermek istememişsiniz. Gayet normal biz de haber vermeyiz çoğu şeyi. Ilgilendirmiyor kimseyi çünkü. Tatile mi gitmissiniz gezmeye mi. O kendi kendine trip atsın. Ben sizde bir haksiz pozisyon göremedim?
Bizlerde haber verip izin almıyoruz her gittiğimiz yaptığımız şeyi tabiki.
Ama uzun yolculuklarda mutlaka haber veririz.Onlarda haber verirler gidiyoruz -geldik diye.
Başımıza birşey gelse Allah korusun ilk aileler aranıyor.
Bu izin almak falan değil yani.
Uzun vadeli bir yere giderken bile komşumuza haber bırakıyoruz biz yokuz.Yangin olur su basar, sel olur, hırsız girer haberiniz olsun evde yokuz buralar size emanet diyoruz. bir durum olursa aramaları icin böyle yapıyoruz.komsularimizda mutlaka diğer komşulardan birine veya bize haber bırakıyorlar giderlerken.

Tatildeyiz arkadaslar. Kimseye haber vermeden ciktik yola. Dun kv aradi esimi. Sohbet ettiler kapattilar telefonu. Bugun evdeyseniz size gelcem diye aradi. Esim de antalyadayiz biz dedi. Kv nasil tavir yapti. Iyice yabanci oldum ben diye. Esim olur mu oyle sey ne alakasi var filan dedi. Yarim saat konustular. Bu kadar tavir normal mi lutfen soyleyin. Gecen gun de beni biyere goturmuyorsun diye tavir yapiyordu. Ben kv ile tatile gitmek istemiyorum ki.
Sonuçta tatile gidicez diyebilirdiniz bunda bir şey yok

Bence normal bir şey her dakika ne yaptığınızın hesabını mı verecekmişsiniz? Bu lafın üzerine ben olsam bi süre arayıp sormayı keserdim. Bu tarz şeylerle etkilenmeyeceğinizi, umursamayacağınızı bilmeli bence. Yoksa daha kötü olur ilerde...

Anne baba olarak haber verilmesi zor gelmemeli. Bence de yaptığınız ayıp.
Kimseyle beraber tatil yapmak zorunda değilsiniz. Bence aradaki farkı farkedin..

Tatildeyiz arkadaslar. Kimseye haber vermeden ciktik yola. Dun kv aradi esimi. Sohbet ettiler kapattilar telefonu. Bugun evdeyseniz size gelcem diye aradi. Esim de antalyadayiz biz dedi. Kv nasil tavir yapti. Iyice yabanci oldum ben diye. Esim olur mu oyle sey ne alakasi var filan dedi. Yarim saat konustular. Bu kadar tavir normal mi lutfen soyleyin. Gecen gun de beni biyere goturmuyorsun diye tavir yapiyordu. Ben kv ile tatile gitmek istemiyorum ki.
Neden haber vermediniz giderken? Alt tarafı tatile gidiyoruz güle güle diyeceksiniz. Bunu söylerseniz eğer sanırım kendi de gelmek isteyeceğinden ötürü mü haber vermediniz. Biraz konuyu açın bence?🤷🏼‍♀️

Kv ni tatile goturmediniz diyemi tavirli yoksa laf arasinda bizde antalyaya gidiyoruz diye soylemediginiz icinmi ?
Soylesek kesin gelmek icin igneleme yapardi belki de dogrudan soylerdi. Esimin soylememe sebebi bu degildi. Annesi haftasonu habersiz koye gider bazen. Bak biz de habersiz gidiyoruz diye haber vermedi. Bir de gorumcem her adimimizi takip eder sosyal medyadan. O haber verir dedi esim annesine. Benlik bi durum degildi yani. Ama isime geldi haber vermemesi cunku pesimize takilmak icin yer ariyor. Hafta basinda sonraki haftanin planini ogrenmeye calisiyor. Simdi de hergun ariyor zaten telefonda yarim saat tutuyor. Geliyim dese esim hayir diyemez. O kadar vicdan yapiyorki gormeniz gerek.

İllaki haber vermeniz mi gerekiyor yahu. Bu kv deleri anlamıyorum, artık oğlunun yuvası var karısı var çocukları var. Tıpkı senin kocan ve çocukların olduğu gibi....

İllaki haber vermeniz mi gerekiyor yahu. Bu kv deleri anlamıyorum, artık oğlunun yuvası var karısı var çocukları var. Tıpkı senin kocan ve çocukların olduğu gibi....
Ama benim kv kabullenemiyor. Ogullari el kizlari icin buyutuyoruz diyen birisi.

Kadın kesin haber verilse yapışacak bir tiptir. Böyleleri hak etmiyor haber verilmeyi kimse kusura bakmasın. Rahat bıraksınlar koca insanları huzur versinler artık.
Surekli ariyor. Gununu anlatiyor esime. Yedigini ictigini. Sıkıldigini.

Bencede yola çıkarken biz gidiyoruz vs diyebilirdiniz sizin kv yi fln bilmem ama baxıları gerçekten bunu hakediyor
Eşler beraber biryere gidiyor ordan anne teyze dayı fırlıyo bende geleyim diye... eşimle planladığımız haftasonu gezisine eşimn dayısıyla gitmiş biri olarak “,hakedene yapılacak hareketi yapmışsınız “diyorum

bencede kv niz gelmek isteyecekti, ya bırakın kv yi eşinn dayısı siznle gelmek istiyo ya aklıma geldikçe çıldırıyorum

Soylesek kesin gelmek icin igneleme yapardi belki de dogrudan soylerdi. Esimin soylememe sebebi bu degildi. Annesi haftasonu habersiz koye gider bazen. Bak biz de habersiz gidiyoruz diye haber vermedi. Bir de gorumcem her adimimizi takip eder sosyal medyadan. O haber verir dedi esim annesine. Benlik bi durum degildi yani. Ama isime geldi haber vermemesi cunku pesimize takilmak icin yer ariyor. Hafta basinda sonraki haftanin planini ogrenmeye calisiyor. Simdi de hergun ariyor zaten telefonda yarim saat tutuyor. Geliyim dese esim hayir diyemez. O kadar vicdan yapiyorki gormeniz gerek.
Anladm sebebi. Bu durumda haklisiniz bencede

Kv şöyle haklı olabilir eğer aynı ilde oturuyorsanız kesinlikle giderken haber verilmeli. Ben duruma şöyle bakıyorum. Kv kp in evladiyla evliyim neticede o yüzden eşimin evlat olarak sorumlulukları var tıpkı benim sorumluluklarim olduğu gibi. Yani Allah korusun başlarına bişey gelse ya da yardıma ihtiyaçları olsa diyecekler ki evladım var , önce ondan yardım isteyecekler ama bilseler ki tatile gitmiş o zaman o olmaz şuna haber verelim derler. Uzak olsa haberdar etme yükümlülüğü olmaz. Biz farklı şehirlerdeyiz hiç haber vermeyiz ama aynı şehirde olunca verilir. Tabi ikimizin ailesi de haberdar olduğunda bizim için mutlu olur iyi dileklerini belirtir ,ben de geleyim falan demez. Biz izin imkanı olduğunda onlarla da ayrı bir plan yapıyoruz çünkü

Kadın beni niye tatile götürmediniz sizinle gelecektim dememiş ki, bozulmuş ki haklı.. haber vermeden çat kapı yapsaydı sizi evde bulamasaydı da üzülürdü. Belki kadın tek yaşıyor vs bilemem bunları ama kadın evladı tarafından haber verilmemesine bozulmuş...

İzin almak değilde haber vermek bence gerekli.
Bende tatile cikmadan önce ablama haber veriyorum. Genelde zaten cikmadan önce sohbeti dönüyor...

Back
X