- 6 Temmuz 2017
- 78
- 81
- 18
- Konu Sahibi solmusguller
26 yaşındayım daha önce bir evlilik yaptım ve 8 ay sürdü. 2 yıl oldu boşanalı. Şimdi ise 1 yıldır instada tanıştığım polisle konuşuyoruz. Ben lise mezunuyum.Ortak noktamız tasavvuf ve kitaplar. O, çok zeki kültürlü ve benden fazla bilgili.Ayrı şehirlerdeyiz ve bi kaç ay önce yıllık izinde olduğunu ve beni görmek bi kahve içmek istediğini işi çıkmazsa haber vereceğini söylemişti. Tabi ben hala ona bi evlilik yaptığımı söylemedim çünkü işin buralara geleceğini benimde ondan etkileneceğimi düşünmemiştim ama yalanda söylemedim. Gelirse yüzyüze söyleme taraftarıydım. İşi çıktığı için gelemedi. İnstagramı kapatacağım sormak istediğin yada kafana takılan bişey olursa diye numarasını verdi bi iki aydır da watsapptan ara sıra konuşuyoruz. Luzümsüz msj atmaz benim sorduğum sorulara detaylı şekilde cvp verir yardımcı olmaya çalışır. Hergün değil ama ara sıra msj atarım bazende o atar. Her kızın istediği biri ama ben onu kaldırıyormuşum gibi geliyor ve artık bu yük fazla gelmeye başladı. Arkadaş mıyız dost muyuz benden hoşlanıyor mu evlenmek için tanımak mı istiyor onuda bilmiyorum. Kafam çok karışık çıkmazdayım yani fikirlerinize ihtiyaçım var