ben karaımı verdim

brnamlyt

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
8
2
6
Eskişehir
eskişehir devlet hastanesinde kubilay özdil nasıl bilmiyorum ama bana güven verdi diebilirim..ameliyat yaptığı bir hastasını tesadüfen gördüm çok menun olduğunu belirtti amelitay olalı 5 gün olmasına ramen (açık ameliyat)yüzünde morluk filan yoktu..sadece şişmiş önceden eğrimiş düzeltilmiş oldukça muntazan görünüyordu..kubilay beye daha önce ameliyat olan varsa ltfn yazzın..eylül gibi ameliyat düşünüyorum..

hayırlı olsun cnm. içine sindiyse hiç düşünme. şans meselesi birazda çok bilinmeyen ama çok iyi işler çıkaran doktorlar da mevcut. hemde devlet hastanesi olmasıda maliyet açısındanda uygun olabilir. dediğin dr. hakkında hiç bilgim yok ayrı şehirlerdeyiz benimde kısmetse haftaya ameliyatım:))

bende olmayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. yanlış birşeyde yapmak istemiyorum hangi doktoru önerirsiniz

hayırlı olsun cnm. içine sindiyse hiç düşünme. şans meselesi birazda çok bilinmeyen ama çok iyi işler çıkaran doktorlar da mevcut. hemde devlet hastanesi olmasıda maliyet açısındanda uygun olabilir. dediğin dr. hakkında hiç bilgim yok ayrı şehirlerdeyiz benimde kısmetse haftaya ameliyatım:))

geçmiş olsun canım ..nasıl geçti ameliyatın ??kime yaptırdın?

Back
X