- 26 Ağustos 2007
- 3.901
- 4.116
- 658
- Konu Sahibi Simerenyaas
-
157 boyum, 43 kilom bı ara 41e kadar düşmüştüm o dönem başım da çok dönüyordu az biraz zorlaya zorlaya aldım kilo.
Kızlar merhaba
Aşırı canım sıkkın aslinda takmiyodum hatta kendimi bu şekilde seviyordum ama son zamanlarda iyice abarttim. Gören herkes çok zayıfsin diyor yeni tanıştığım insanlar bile. Yemek yemeye çalıştıkça istahim iyice azalıyor. Nasıl böyle oldu bilmiyorum. Zaten kendimi bildim bileli çok az yiyen zayıf biriydim ama kendimi güçsüz hissetmezdim hiç. Ne olduysa geçen sene oldu sevgilim askere gitti bu yılda kısa süreli bı ayrılık yaşadık ve ben resmen yemek yiyemedim. Kendimi yemek için baya zorladim ama hiç canım istemedi. Sonrasında yavaş yavaş yemeye çalıştım ama bi türlü toplayamadim kendimi. çok yorgun ve güçsüz hissediyorum ve psikolojim alt üst oldu herkes çok zayıfsin az kilo alsan yüzün ortaya çıkacak diyip duruyor. Önceden hiç takmazdim hatta kendimi o şekilde severdim ama şimdi kendimi aynada gördükçe hiç beğenmiyorum ve daha önemlisi yorgun hissediyorum. Şimdi hem enerjim artsın hem kilo alayım diye spora başladım. Ama yine aynıyım hiç yemek yiyesim gelmiyor.
İse de yeni başladım diye izin alamıyorum bu arada.
Konumun dogru yerde olmadığını biliyorum ama ağlayacak gibi oluyorum artık. Kısa süre tasinmasa?
Nutellayı unutmayalımArkadaslar saçmalamayın..
Yemek bu ya nasıl canı istemez insanın nasıl aklına gelmez ...
Sabah uyanıyorsunuz patatesler kızarıyor sucuklu yumurtalar hazırlanıyor sıcak ekmekle bir güzel gömüyorsunuz ..
Öğleden sonra bi içi kıyılır insanın cayı demliyorsunuz tv izlerken cayın yanına kekler gofretler ..
Akşama terayaglı pilavınızı yapıp yanına bol ekmek banmalı bir sulu yemeği yapıstıyorsunuz yanına da cacık ..
Sonra bi film dizi keyfi kola cips/pop corn ..
Ertesi güne bırak kilo almayı göbeğinde çatlak bile olur insanın..
Kendinize gelin
O kadar yiyemiyorum cümlesi kullanmışsın ki benim de iştahım kapandı. Biraz zorla kendini işten gelince yemek ye. Hani yemene rağmen alamıyor olsan o ayrı da sen bilerek yemiyorsun çok aç olsan da yemiyormuşsun. Yazından bile halsizlik akıyor hiç sağlıklı değil şu yaptığın.
geçer umarım ben genelde yemek yiyemediğim zaman daha çok soğuk bir şeyler yemeye çalışıyorum hem daha iyi oluyor.şuan o durumdayım 3 gündür ilk defa bugün yemek yedim 3 günde 2 kg vermişim. midem almıyor karnım aç evet ancak düşüncesi bile midemi bulandırıyor
Tiroid tahlillerini bi yaptir önce. Kahvaltilarina keciboynuzu pekmezi yada ari sütü ve propolis ekliyebilirsin arisutu ve propolisin iştah arttırıcı özelliği var hemde bagisiklik sistemi ve bu güçsüz hissetme durumuna iyi gelir.
Boyum 155 psikiyatrik ilaclar mide bulantilarimi gecirdi biraz daha yiyebiliyorum ama omur boyunca ilac kullanamayacagim icin terapi aliyorum. Daha iki seans oldu fayda gormek icin cok erken. Tesekkur ederim36 kilo mu
Çok geçmiş olsun. Boyunuz kaç peki? Terapiler işe yaradı mı?
Ay gelip yok nasıl yemek yemezsin zorla kendini diyenler de bi hoşlar.Arkadaşlar bazılarınız için boğazını tutup yemek yememek ne kadar zorsa bu da o kadar zor hatta daha zor belki.Neyini anlamıyosunuz bunun anlamıyorum yoksa kızın aklına geliyordur sabahları patates kizartmak falan.
Toplumu da hic anlamıyorum zaten şişman insanlara kırılmasınlar diye ay yok canım o kadar kilolu degilsin balıketlisin derken zayıf insanlara çok kötü görünüyorsun kilo alsana demekte hic bir sorun görmüyolar çok garip
Kilonuz o kadar az değil bana göre ama halsizim yiyemiyorum diyosunuz ilk olarak bi doktora görünün tahlillerinizi yaptırın.Bi sorun yoksa kilonuzu kafaya takmaktan vazgeçin laf söyleyenlere cevaplarını verin.Insan stresten de yemek yiyemiyor çünkü.Istah açıcı bi surupla kilo almıştım ben çünkü diyetisyenin diyet listesini de yiyemiyodum o kadar yesem zaten diyetisyene gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?