Ben kendime ne yapmışım böyle ?

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
Evet tam da başlığı yaşıyorum , kendimi bu adamın gözüne gireyim diye ne kadar izole etmişim , her çevremdeki kadını o. Diye fişlemesin diye ne kadar da çok boşlamışım kendimi ben böyle , etrafımda iki üç evli arkadaşım dışında kim kalmış ? Onlar da hadi akşam çay içmeye çıkalım desem biri kocam da gelsin diyor , öbürü evde duralım bilmem ne , ben kendi adıma kafam attı ise kardeşim kendi başıma da çıkıp bir yerlere çayımı içip bir canlı müziği dinleyip gelebilecek bir insanım ama nedense buna bile çekinir hale gelmişim . Ben mi bunalıma girdim yoksa bunun çözümü nedir var Mı fikri olan yeni bir arkadaş çevresi nasıl ediniyordu sahi insan?

Hayatta önce kendinizi düşüneceksiniz, her koşulda ve her şartta. İnsan sevdikleri için fedakarlık tabi ki yapar, yapmalı . Ama kendi karakterinden büyük ödünler verecek kadar değil. Sizi seven zaten karakterinizle sever, olduğunuz gibi.

Bunu düşünerek adım atıp yaşamaya başladığınızda bir süre sonra yeni arkadaşlarınız da olur. Zaten bu hayatta çok arkadaşa da gerek yok, bir elin parmağını geçmez benim arkadaşlarım ama hepsi en az 10 yıllık dostumdur. Yetiyorlar bana, beni olduğum gibi sevenler insanlar var çünkü etrafımda. Diğerleriyle arama hep mesafe koydum, mutluyum.

Çevremdeki bekar kadınları o. diye fişleyebilecek bir adamla birlikte olmayarak mesela. Hayatta bazı dönemler insan asosyal kalabilir de sebebin bu olması garip geldi bana.
insanın kendine saygısı olup kişisel alan ve çevresine müdahale ettirmeden kendi doğrularıyla yaşamalı.

Hayır bunaldım mesela yıllardır işkence gibi bir evlilik yaşadım anne babam ayrı yaptı yapacağını Kardeşi saymıyorum bile , bu gün oğlum babasında kalacakmış diyorum ki çıkalım yahu bunaldım kadın başıma her işimi yaptım bu güne dek ben , biraz nefes alayım , hanımlar kociş türküsü çağırıyor o da gelsin ya da izin vermiyor iyi kal o zaman ben kendim müzik dinlemeye gideceğim diyorum kafayı mı yedin sen real ne işin var tek başına diyorlar manyak ben miyim bunlar mı ben anlamadım

Bu adam 9 senelik eşim idi yapmadığı da kalmadı davamı açtım ayrı eve çıktım kendime düzen kurdum oğlumla ben

Siz de kocayı bırakana kadar o kadınlardanmışsınız. Haliyle kendinize benzer arkadaşlarınız olmuş. Kendinizi değiştirirseniz zamanla çevreniz de değişir, mucize beklemeyin.

Siz de kocayı bırakana kadar o kadınlardanmışsınız. Haliyle kendinize benzer arkadaşlarınız olmuş. Kendinizi değiştirirseniz zamanla çevreniz de değişir, mucize beklemeyin.

Bizzat değildim , hiçbir insanı kadını etiketlemedim yaşadıklarını çok görmedim mesela, herkese kapım açıktı gelir giderlerdi gece gündüz farketmeZ, akşam çıkalım derlerdi çıkardım izahat vermezdim vs ne alaka şimdi

Ama o zaman nasıl oldu da O... ithamları ile esin pek cok kadın arkadaşdan
uzaklasmana yol acabildi?

Eşler olmadan arkadaşlarıyla görüşen biri olsanız şimdi de görüşürdünüz. Eskiden akşam kız kıza çıkardınız da şimdi mi çıkmıyor arkadaşlarınız?

Onlar manyak :)

Kendi başıma istediğim her yere giderim. Bekarken de böyleydi, şuan evliyim yine böyle. Hatta daha geçen çocuğu babasına bıraktım çıktım işlerimi hallettim alışveriş yaptım sonra da bir yerde oturup tek başıma bira içtim. Gayet de keyifliydi, isteyen manyak desin takmam bile.

Her yere kuyruk gibi eşimi götüremem, o da beni aynı şekilde.

Bence siz arkadaş çevrenizi değiştirmelisiniz. Sorun evli yada bekar olmalarında değil zihniyetlerinde. Zaten hayatınız boyunca herşeyinizi kendiniz halletmişsiniz, bundan sonra size köstek olacak değil hayatı güzel kılacak insanlar lazım.

Ben sizde bir sorun göremedim.

Fazlası ile haklısınız kendime rezervasyon yaptım ilk kez hayatımda kendimle kendi başıma bir şeyler yapacağım beni önce korkutup yola çıkınca çok mutlu etti

çevrenizdeki kadınları neden fahişe olarak fişliyor mesela?ben buna takıldım?

Alkol olan mekanlarda fotoları gördü mesela bir brassere gibi hemen fahişe olmuş oluyor ona göre şakın bana haklı demeyin diyecekseniz de yazmayın deliriyorum insan etiketlemelerine çünkü

Alkol olan mekanlarda fotoları gördü mesela bir brassere gibi hemen fahişe olmuş oluyor ona göre şakın bana haklı demeyin diyecekseniz de yazmayın deliriyorum insan etiketlemelerine çünkü

Pardon da kocanız iğrenç zihniyetli sapık bir idiot.neden haklı yazacakmışım?tövbe estağ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…