- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
darp raporu alsaydın :)
ciddiyim
Çok ciddiyim yüzünü bile görmek istemiyorum, şuan final hastasındayım onunla uğraşacak gram vaktim yok. Tek dileğim gerçek hayatta öyle birisi olmaması, o çok koruduğu çocuğununda kolunu kaç kere sıkıyordur Allah bik
olayı bu şekilde bağlamanız çok saçma. ben o kadının yerinde olsam kolunuzu sıkmazdım ama sizi sert bir dille uyarabilirdim. bu çocuğumada aynı dili kullanacağım anlamına gelmezki.
bu olay size ders olsun.yerinizi bilirsiniz. öncelik herzaman doktorların.
Ben kıt bir insan degilim, sert bir dile bile gerek yoktur. Ben onu suan darp raporu ile sikayette bile bulunabilirim, kolumda o derece bir morluk var. Kimse kusura bakmasin bende bir anne cocuguyum madem oyle benim annemde gitsin o kadini hirpalasin oluemu boyle? Ben yerimi biliyorum merak etmeyin, alcilama isini biz yapiyoruz atelleme isini biz yapiyoruz ee ne olacakti doktor geleceke film cekecek evet kirik alci yapalim diyecek ve is bize donecek. Ben hemsire degilim, direk Ortopedi okuyorum ben yerimi cook guzel biliyorum. Yinede tesekkurler.