Ben Kimseden Emin Olamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi xiomi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu başka noktalara evrilmiş O yüzden isabetli bir yorum olmadı.

Son düzenleme:
Eee evlenmek için ısrar kıyamet uğraşıyor diyor?

sevgilin eski kocandan da beter şeyler yaşatacak sana. ayrıca kapına geliyorsa gelsin içine sinmeyen adamla evlenmek için evlenilir mi ?

sevgilin eski kocandan da beter şeyler yaşatacak sana. ayrıca kapına geliyorsa gelsin içine sinmeyen adamla evlenmek için evlenilir mi ?
Ben de oyle görüyorum ama sanırım ayrılık sorumluluğunu almak istemiyorum bu kadın ilk bir araya geliste nasılsa bir sey yapar ve biter diye düşünüyorum

Ben de oyle görüyorum ama sanırım ayrılık sorumluluğunu almak istemiyorum bu kadın ilk bir araya geliste nasılsa bir sey yapar ve biter diye düşünüyorum
al sorumluluğu kendini ve çocuğunu yakmaktan daha mı zor ? böyle deliler sülalesine çocuğunu nasıl muhattap edeceksin ?

çocuk seni kıskandığı için değil çocuk adamı sevmiyor ve sevmemekte haklı senin göremediğini görüyor
sen de çocuğumu zorla adamla aynı eve sokayım da çocuğum benden uzaklaşsın içine atıp kendi kendine çile çeksin ergenlikte de dışına vurup taşkınlık çıkarsın hayatını mahvetsin diye uğraşıyorsun
bu çocuk babasız mı eski eşinizle görüşüyorlar mı?

Hiç evlenmemiş insanlar eş ailesine önem vermese evlense anlarım. Ama siz evlilik ne bilen insansınız. Ne olacağını az çok biliyorsunuz. Bile bile neden yapıyorsunuz? Üstelik şu an evlilik kararınız sadece sizi değil çocuğunuzu da etkileyecek. Çocuğunuzu böyle insanlarla muhatap etmeniz doğru mu? Diyelim evlendiniz görüşmeme olayı yeni bir çocuk kararına kadar sürecek biliyorsunuz. Yeni eşten çocuk yaptığınızda e ama babaanne görmesin mi diyecek ve çocukla görüşme bahanesine gelip gitmeler başlayacak. Bu durumda çocuğunuz dışlanacak mı ona neler denecek belli değil mi?
Yani çocuklu bir kadının hiç evlenmemiş saf bir genç kız gibi davranması bence kabul edilemeyecek kadar saçma.
Aklınızı başınıza toplayın.
Siz bir annesiniz ve çocuğunuzu istemeyeceklerini söyleyen bir aileyle muhatap olmayın.

Hayır evlenmemis ben normalde kararına saygı duyardım ama beni ayağına çağırıp ağzıma etmeseydi
İnatla evlenmeyi düşünüyorsanız inanın yine siz yaralı çıkarsınız. Siz tercihlerinizi yaşarsınız bu hikayede ben çocuğunuza büyük haksızlık edeceğinizi düşünüyorum. Bir söz vardır bilmem bilir misiniz “perşembenin gelişi çarşambadan belli olur” diye. Yaşayacaklarınız aslında ortada daha önce evlilikte yaşamışsınız yazık etmeyin çocuğunuza sizden nefret bile edebilir yaşayacaklarından ötürü…

Hayır cidden ben kadınları anlamıyorum ya. “İyi erkekler 20lerde kapılıyor” diye kumar geçmişi olan, sıkıntılı ailesi olan tipe evet demek zorunda mısınız? Sorunlu bir evliliktense evlenmemek her zaman daha iyi bir seçenek değil mi?
İleride ya çocuğunuzun hakkını kumara yedirecek yada ailesi oğlunuzu ezecek kötü davranacak. Ne için? Siz evlenmek için evlendiniz diye.
Çocuğu olan bir anne bu kadar pervasız olamaz ya.
Kumar geçmişi olan adamla evlenip başınıza bela alıyorsunuz yetmiyor ailesi sizi istemiyor hakaret ediyor. Sizin yüzünüze söyleyen ileride oğlunuza neler der.
Cidden evlenmek için koca için değer mi?

Son düzenleme:
Gecmiste bir de kumar oynamış üstelik, böyle şeyler bizim icin skandal olan seyler aileme söyleyemedim bile.
.Evim arabam birikmişim var.Annem anladı kaç yıllık memur bir sey alamamışsa onda içki kumar hovardalık bir sey vardır, dedi
Bırakmıyor ama ağlıyor kapıma geliyor sözler, yeminler...
Adam kendini baktiracak sponsor ariyor, onu kaybetmenin korkusuna ağlıyor

Akrabalarına rezil olurmuş Moldovya yüksek kraliyet ailesi mensubu kaynana adayınız .Ben o kişi annesinin ağzını kapatmıyor ve buna ses çıkarmıyorsa orada bitsin ya diyorum.Dunyada kaç milyar insan var soydur çeker Bu arada hiçbir eksiğiniz yok fazlaniz var .Evet efendim kadın yapıcıdır her kadın ayrı bir dünyadır sarıp sarmalar ve kadındır asıl düzen .Yani çocuklu erkek out çocuklu kadın in.Erkek çocuklu oluncads kadının başına yıkıp bakıyor seyre bide bekar istiyor .Kadıninda bu hakkı var gönlü güzel insan olan adamla .Dünya değişiyor çok var artık güzelce yürüten tabiki mesele denk gelmek.Karakter uyusuyorsa adam adam gibi kadın kadın gibi ise olur .Sonuçta kendi çocuğuna babalık yapmaktan aciz olanda dolu onlar kimseyi mutlu edemez zaten bekarida cocukluyuda

Güzel üslubunuzdan ve yapıcı konuşmanızdan dolayı teşekkür ederim kesinlikle cok ahlaksız bir sülalesi var hatta kendi kocasıyla yeğeninin adı falan çıkmış gelmiş benden utandığıni söylüyor.Orada bitmeliydi herkes haklı ama yine o bitrecek iliskiyi ve x annesinin ne olduğunu o zaman anlayack

Ben evleneceğim demedim ki.Yorumları okursanız anlarsınız bir yerde bitecek ve bitirecek olan ben değilim

Babası var ama yok gibi ne evliyken ne boşandıktan sonra babalık yaptı.Sadece kendine ve kendi hayatını yaşamaya odaklı bir adam.Bana gelince cocugumu sizin kadar düşünüyorum ve aynı eve de sokmayı düşünmüyorum

Yok zaten kendisine bana sure ver dedim bu süreçte de biteceğine eminim

Güzel konu sahibi şurada yanılıyorsunuz annesinin ne olduğunu anlamaz çünkü zaten biliyor kendinizi yormayın bu aileye genede siz bilirsiniz kalbe pek söz geciremez bazı insanlar bilirim.Genedd bence hayatınızda daha iyi birşey daha iyi bir ilişki mümkün

N
Neden yarın evlenecegim denmis gibi yorum yapılıyor an lamiyorum

Yok ben çocuğumun babasını boşamışım ondan da ayrılırım ama sanırım beni cok sevdiğine ve deger verdigine inandırdı ya da manipüle etti bilemiyoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…