Ben Kimseden Emin Olamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi xiomi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bastan olmaz bence

Kapınıza gelip ağlaması falan da normal değil.
Bu tip insanların bir dengesi olmaz. Bazı kadınlara bu tarz şeyler güzel geliyor sanırım ama aslında çok itici.
Siz de sanki kendi iradeniz yokmuş gibi davranıyorsunuz. İkinci evliliğini yapacak, çocukla bir kadın olarak sadece ilgi ve sevgiye bakarak yeniden evlenemezsiniz. Ailenin ne kadar önemli olduğunu bilecek tecrübede olmalısınız. Kumar geçmişi var karşınızdaki insanın ve sanırım maddi olarak da hiçbir şeyi yok. Ben dengesiz bir bağlanmayın dışında olumlu hiçbir şey göremedim ilişkinizde, o da evlendikten sonra tek başına asla yetmeyecek.

O sizden utanan kaynana ilerde başınıza çok işler açacak çokkk.. Yok yakınken hemen ayrılın derim. Üstelik birde ikinci evlilik ve birde çocuk var. Sakın böyle bir hata yapmayın..!

Eşime aşık oldum mantığım el verdi ben bu adamla evlenirim dedim. Kaynanam mı at çöpe. Eşim annesini bilir ve asla beni ezdirmez hatta muhattap bile ettirmememeye çalışır. Aileyi geç kaynanam hariç geri kalan sülale çok iyi çoğunu tanırım, severim, ararım, görüşürüm.

Bu Kasım 2024 te açtığınız ilk konunuz. Ondan sonrasını saymaya üşendim. Sizin zihinsel bir probleminiz mi var? Annesi oğlum evine gelip senle yatıp kalkıyor utanmıyor musun günah değil mi diye sizi azarlıyor ama siz bu tipleri ailenizle tanıştırıp bir araya getirmeye çalışıyorsunuz. Kadının dedikleri ayrı sevgilinizin ses çıkarmaması ayrı utanç.
Nasıl bitecek diye soruyorsunuz ya o kadın oğluna bekar evlenmemiş kız bulacak, sevgiliniz de onunla evlenecek. Düş oğlumun yakasından yeter be diyecek. Sizin varlığınıza rağmen iş arkadaşları bir kızla buluşma ayarlıyor, sevgiliniz hayır istemem demiyor. Niye, çünkü sizinle gelecek düşünmüyor. Hadi babanızın gram değeri yok, çocuğunuza layık tipler mi bunlar?

Kafanda çook fazla soru işareti olan ilişkiden hayır gelmez.

Aileniz hakli .Eski alışkanlıkları varsa devam ettirebilir birikimi olmaması bunu gösteriyor.Cocugunuzu ve kendinizi düşünün .

Geçmişinde kumar olan adamdan koşarak uzaklaşın. Emin olun kumar hala hayatındadır devam edecektir.

Çocuğunuzla kendinizi bu adamla sefil etmeyin.

Ama bu bir gercek iyi adamları zaten 20'li yaşlarda kapmışlar.Diger kısma gelince boşanalı zaten bes yıl oldu bekarlığa doydum yani

Evet simdi verdiği değer de yok olacak o zaman bana huyları kalacak yaşadım gördüm biliyorum

Hayır evlenmemis ben normalde kararına saygı duyardım ama beni ayağına çağırıp ağzıma etmeseydi

Üslubunuz ne kadar çirkin kendine saygınız yok falan ne biliyorsunuz ne tanıyorsunuz ben evleneceğim demiyorum zaten düzgün okursanız anlarsınız

Ne biçim konuşuyorsunuz siz ya

Ama bu bir gercek iyi adamları zaten 20'li yaşlarda kapmışlar.Diger kısma gelince boşanalı zaten bes yıl oldu bekarlığa doydum yani
o zaman "iyi"ler kapılmış deyip iyi olmayanla mı evleneceksiniz? yok inanın evlenmeyin daha iyi. Hem "iyiler" dediğiniz kim? Onlarla evlenenler çok mu mutlu? E boşananlar kötü mü? Yani buna takılmayın gerçekten karşınıza sevdiğiniz sizi seven değer veren birisi çıkarsa evlenin.

Üslubunuz ne kadar çirkin kendine saygınız yok falan ne biliyorsunuz ne tanıyorsunuz ben evleneceğim demiyorum zaten düzgün okursanız anlarsınız

Eee xiomi, paran pulun var, isin var, çok düzgün bir ailen var ama maalesef aklın yok. Yok yani. Seni istemiyorum diyen kadının ayağına bile bile gidip aşağılanıp gelmişsin. kumarbaz, ezik bir tipi koca edinicem diye yıllardır zorluyorsun. Sen söyle var mı senin aklın????

Son düzenleme:

Dedi tanıştığı günden bu yana sevgilisinin annesinden her türlü hakareti, aşağılamayı sindirip hala ailesiyle tanıştırmaya çalışan sözde gururlu karakter.

Üslubumdan rahatsız olduğunuz kadar sevgilinizin annesinden duyduklarınıza rahatsız olup resti çekseydiniz şimdi bu sözleri okumuyor olurdunuz.

Evlenmeyeceğiniz insanın her türlü aşağılamasına maruz kaldığınız annesini ailenizle tanıştırma çabanız hobi amaçlı o zaman ?

Gayet doğruları yazmış, neresi yanlış?? Kumarbaz bir tipi evine alıp paralarıni yedirceksin evladina yazık onun rızkinı da heba edeceksin.
Bunu böyle ifade edebilir zeka geriliği fala üslup kimliğinizdir bu yüzden seviyesine dusmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…