Ben Kimseden Emin Olamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi xiomi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok ben çocuğumun babasını boşamışım ondan da ayrılırım ama sanırım beni cok sevdiğine ve deger verdigine inandırdı ya da manipüle etti bilemiyoru.
Siz sevilmeyecek kadın değilsiniz buna inanan her kadın sevilir .Daha kimler çıkar karşınıza valla billa öyle oluyor kendi değerini bilince

Çok değer veriyorsa gösterebilir annesini alıp gelsin oda özür dilesin hodri meydan madem göstersin ama yapamaz.Neyse ben fikrimi belirttim Karar ve sonuçları insanın kendi elinde

N

Neden yarın evlenecegim denmis gibi yorum yapılıyor an lamiyorum
Ben de neden bitiren ben olmayacağım demenizi anlamadım mesela.
Sıkıntılı olan adam ve annesiyse bitiren siz olmalısınız.
Bu söylediğiniz beni ikna ederse evlenirim demek. Birbirimizi kandırmayalım bence bu kadar soruna sıkıntıya hala adam bitirsin diye beklemeniz bitirmek istememektir zaten.
Yani normalde sizin evlenmeyi düşünmüyorum böyle devam edeceksek edelim diyip önünü net kesmeniz lazım. Ağlarsa da ağlasın, böyle ısrar ederse de biteceğini söylemeniz yeterli.
Adam tabii ki bitirmez ayrıca kumar sorunu olan bir adam için geliri evi işi gücü olan kadın bulmuş kaybeder mi? Üstelik kumara ve manyak annesine rağmen ayrılamayan, ikna edilmeye hazır bir kadın. Kim terk eder? Sizin görüp bitirmeniz lazım

N

Neden yarın evlenecegim denmis gibi yorum yapılıyor an lamiyorum
Bu hafta annemle tanışacaklar sonra aileler tanışacak.
Yarın olmasa bile, ailelerin görüşmesi evlilige dogru adım atilmasi olmuyor mu?
Bu şahısla ilerleyen süreçte evlilik düşünmuyorsaniz neden aileler tanışsın ki?

Asla dediği gibi olmayacak, her bayram.gerginlik çıkacak, anneni bırak demekte senin haddine degil, bu işin sonu belli

Çok hırs yaptınız siz
Hırs değil, çocuklarımız yaşıt. Haliyle gözünü olmayacak insanla evlenme bürümesine sinirlendim.
Adam geçmişte kumarcı. Ailesi size hakaret ediyor. Üstelik adam çocuksuz çocuk ne bilmiyor çocuğa çok da tahammüllü olmayacak belli.
Ama boşandıktan sonra daha iyisini bulamadım diye iyi erkek 20den sonraya kalmaz diye çocuğa neler yaşatacaksınız kimbilir.

Öyle akşam pazarı diye umutsuzluğa kapılmayın. Yani çocuğunuz var diye, kimsenin almadığı bu adamı alıp koca yapacak değilsiniz ya canım. Yarın bi gün huysuz kaynana çocuğunuzu da üzebilir. Kültür farkı da var diyorsunuz, şart mı yani bu evlilik?

Saçma ilişkine kim niye hırs yapsın
Konu açan sensin
Hemen evlendik mi sanki diye kıvıran sensin
Biraz kendine gel
Siz kendinize gelin ben sizi mahalleden arkadaşınız değilim elli bin tane yorum yaptığı için dedim.Ayrica siz neden atliyorsunuz anlamadım

Değil tabii ki ayrılık acısı artı yalnızlık beni geriyor olabildiğince geciktirmeye çalışıyorum ama evlenmeyi kesinlikle istemiyorum

Evet ben öyle bir kadınım cok korkuncum çocuğuma neler yaşamıyorum bir bilseniz beni şikayet edersiniz

Evet ben öyle bir kadınım cok korkuncum çocuğuma neler yaşamıyorum bir bilseniz beni şikayet edersiniz
Konuyu açan fikir soran sizsiniz, konudaki adamın elden tutulacak yanı yok. Kumar diyorsunuz, para tutan biri de değil mal mülk de yok diyorsunuz. Annesi bana hakaret etti sadece sustu sonra görüşmezsin diye gaz aldı diyen sizsiniz. Ve üstelik henüz ilkokul çağında bir çocuk varken adamın evlilik baskısından bahsedip aileler tanışacak diyorsunuz.
Olumsuz yorum yapınca da tuhaf tepkiler veriyorsunuz.
Elbette hayatınızda biri olsun istersiniz ama evlilik gibi çocuğu direkt etkileyecek bir şeyi yaparken ince eler sık dokursunuz. Böyle olmayacak şeyleri oldurmaya zorlamak sağlıklı mı?
Ayrıca ben ayrılmam o ayrılsın demenizi hiç anlamadım mesela. Sizin isteğiniz iradeniz yok mu? Erkek bu kadar mı önemli de red edemiyorsunuz?

Annenizi dinleyin ne güzel söylemiş

Olayları dışarıdan objektif degerlendirebilirsiniz çünkü hicbir duygunuz yok ama icindeyken öyle olmuyor bir kere şunu anlamıyorsunuz ben evlenmek istemiyorum ve evlenmeyecegim ama pat diye de ayrılamıyorum bir alışkanlığım sevgim var.Benimle ilgilenen önemseyen biri var hayatımda.Cocugumun mutlu olmadığı bir yerde benim mutlu olmam mümkün değil zaten yani böyle bir şeyi cekebilecek olsaydım zaten boşanmazdım bunu düşünmeniz lazım.Sizce cok daha azına katlanamayıp böyle bir toplumda adam boşamış bir kadın böyle bir hayatı kabul eder mi?Hemen elestirmek taşlamak linç etmek istiyorsunuz anlamaya calsmiyorsunuz

benim anladığım kadarıyla başkasını bulamam diye korktuğunuz için ayrılmıyorsunuz ama ayrılmazsanız da zaten başkasını bulamazsınız bu sefer de yaşınız ilerleyecek akşam pazarı da kalkacak sizin iş ahirete kalır.

+1
Ailedeki problemleri, aradaki uyumsuzluğu göre göre kabul ederseniz geçmişten hiçbir ders almamışsınız demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…