• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN KİRA VERMEK ZORUNDAMIYIM

eşime dedim ki 1 hafta. once bu ay kira ben vermıycem ev ıcın duvar boyatıcam halı alıcam evın eksıklerı var mutfak muslugu bozuk onları yaptırıcam guzel olsun ev bıraz dedım kira vermezsen evı kapatıyorum senden alıcak param var benım bakıcı degılım ben senınle boyle anlasmadık sen kira verıcektın dedı ceyız almadım ben evlenırken yanı taksıt yaptırdım evlenınce onu ödedim borcla ama zinet esyalarımı verdım mobılya borcuna gıttı kapattı zınetımle mobılyayı sımdı bana sureklı ceyız almadın kira vereceksın vermıyorsan defol gıt dedı bu ay degıl dıger ay verıyım bu ay duvar boyatıp halı alıcam dedım olmaz dedi bende ayrıldım ıyımı yaptım cok bunaldım
Evlenmekteki motivasyonunuz neydi bu şeyle?

peki sonra ne yapıcam bana kullanılmıs ürünsün seni kimse almaz dıyor
Gerçekten öğretmen misiniz ? Daha 24 yaşındasınız. Böyle biri ile evli kalacağınıza bekar hayatı yaşayın daha iyi. Sizi böyle saçma bir şeyle korkutuyor ve siz de inanıyorsunuz. Daha çok gençsiniz eminim başkaları da çıkacaktır ama evlenmek için evlenmeyin. Biraz kafanızı toplayın sonra nasıl saçmasapan bir evliliğin içinde olduğunuzu daha iyi idrak edersiniz. Bu adamla kesinlikle olmaz.

eşime dedim ki 1 hafta. once bu ay kira ben vermıycem ev ıcın duvar boyatıcam halı alıcam evın eksıklerı var mutfak muslugu bozuk onları yaptırıcam guzel olsun ev bıraz dedım kira vermezsen evı kapatıyorum senden alıcak param var benım bakıcı degılım ben senınle boyle anlasmadık sen kira verıcektın dedı ceyız almadım ben evlenırken yanı taksıt yaptırdım evlenınce onu ödedim borcla ama zinet esyalarımı verdım mobılya borcuna gıttı kapattı zınetımle mobılyayı sımdı bana sureklı ceyız almadın kira vereceksın vermıyorsan defol gıt dedı bu ay degıl dıger ay verıyım bu ay duvar boyatıp halı alıcam dedım olmaz dedi bende ayrıldım ıyımı yaptım cok bunaldım
Okurken çayı püskürttüm :KK70:

Kullanılmış ürün? Süpermiş
Ay yok bu kk eski kk değil artık.
Sacmasapan konular insanlar
Valla eskiden daha sağlıklı sorular olurdu bu ne böyle? Baya kafa bulmak isteyen ergenler basmış burayi başka açıklaması olamaz.

Bizimle dalga geçiyorsunuz.Okumuş,öğretmen kadın kendini bu durumda sokmaz,"defolu mal" muamelesi görmeye müsade etmez Gercekseniz çok acı bu yaşınıza kadar hiç erkek görmemiş,sosyalleşmemiş ilk gördüğü adamla evlenip her söylediğini normal galiba değip kabullenmiş gibisiniz .
Yazık gerçekten.......

o taksıcı gunluk kazanıyor aylık maası 7 bınmıs 7 yı gecmıyormus getıremezmıs
Bu şartta toplu aylık maaş alan tarafın kira ödemesi daha mantıklı olur zaten adamı savunamıcam üslubundan ötürü ama, mantıken bakarsak günlük kazanan biri kirayı veremez ama günlük market ihtiyacını karşılar veya bir kısmını size verir toplar fatura ödersiniz vs

Kullanılmış ürün? Süpermiş
Ay yok bu kk eski kk değil artık.
Sacmasapan konular insanlar
Valla eskiden daha sağlıklı sorular olurdu bu ne böyle? Baya kafa bulmak isteyen ergenler basmış burayi başka açıklaması olamaz.
Katılıyorum son zamanlarda ki konular trajikomik absürt hiç inandırıcı değil 😒

Bencede boşanma aşamasındalar sadece konu sahibinin haberi yok. O evi güzelleştirmekle meşgul.
Sadece 2.5 ay evli kaldı sonra adam annesiyle gününü gün etti kendide baba evinde oturup boşanabilmek için 1 senenin dolmasını bekledi. Hoş onu beklemeye de gerek yok çekişmeli açıp anlaşmalıya dönebilir ve kurtulabilirdi ama bunu istemedi barışmak istedi ve barışmış eh haliyle adam da dozu iyice arttırmış kendi kendine yazık ediyor.

ya ben bulunuyorum ben zınet esyamı verdım mobılya borcuna verdık ben ne yapsam yaranamadım sureklı 1 yıldır benı evden kovuyor ceyız almadın kira ver vermezsen gıt dıye en son sandıgımla attı kapıya benı babama anneme kufurler ettı kızınıza sahıp cıkmayın kira versın dıyor

Sizde hala bu adamla berabersiniz. Aferim size.

Back
X