- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.540
- 798
- Konu Sahibi aykadarguzelay
Böyle evlilik mi olur deli misiniz siz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TabiiJigolo tutsan ara sira bundan daha iyi beEn azindan bir ihtiyacini karsilar
tövbe estagfurullah
Bilmiyorummm. İsim veremedim.neyle?![]()
Benim eşim de geçen gün üzerine yapışkan kağıtla adımı yazdığım tavuklu pilavi yemiş. Hadi o bir şey değil çamaşır yıkama sırası bendeydi gitmiş kendi donunu benim donlarimin arasına koymuş onunkilerle yıkadım. Ayıp ya. Boşanmak için avukatı aradım hemen. Meşkule attı.eşime dedim ki 1 hafta. once bu ay kira ben vermıycem ev ıcın duvar boyatıcam halı alıcam evın eksıklerı var mutfak muslugu bozuk onları yaptırıcam guzel olsun ev bıraz dedım kira vermezsen evı kapatıyorum senden alıcak param var benım bakıcı degılım ben senınle boyle anlasmadık sen kira verıcektın dedı ceyız almadım ben evlenırken yanı taksıt yaptırdım evlenınce onu ödedim borcla ama zinet esyalarımı verdım mobılya borcuna gıttı kapattı zınetımle mobılyayı sımdı bana sureklı ceyız almadın kira vereceksın vermıyorsan defol gıt dedı bu ay degıl dıger ay verıyım bu ay duvar boyatıp halı alıcam dedım olmaz dedi bende ayrıldım ıyımı yaptım cok bunaldım
Bosanmak yok. Birbirinize cift lavas tavuk durum ismarlayip barisin.Benim eşim de geçen gün üzerine yapışkan kağıtla adımı yazdığım tavuklu pilavi yemiş. Hadi o bir şey değil çamaşır yıkama sırası bendeydi gitmiş kendi donunu benim donlarimin arasına koymuş onunkilerle yıkadım. Ayıp ya. Boşanmak için avukatı aradım hemen. Meşkule attı.
Bulaşık yıkama sıramı devralirsa barisirim.Bosanmak yok. Birbirinize cift lavas tavuk durum ismarlayip barisin.![]()
Üst katın balkonundan halı silkeleyen eltisini dava eden gelinin dosyası ile meşkulse demek.Benim eşim de geçen gün üzerine yapışkan kağıtla adımı yazdığım tavuklu pilavi yemiş. Hadi o bir şey değil çamaşır yıkama sırası bendeydi gitmiş kendi donunu benim donlarimin arasına koymuş onunkilerle yıkadım. Ayıp ya. Boşanmak için avukatı aradım hemen. Meşkule attı.