• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN KİRA VERMEK ZORUNDAMIYIM

Çeyiz almadın ne demek ki?
Benim de uzaydan bakınca Çin seddinden sonra görünen bir çeyizim vardı ama hepsini, evlenmeye niyetim olmayınca bekarken kullandım canıma değsin. Evlenirken de hiçbirini yanımda götürmedim. Öğrencilere hediye ettim.
Çeyiz pazarlığı mı yapıyor eşler birbiri ile:)))
Ben bu çağa bir türlü uyum sağlayamıyorum, lütfen bir kara delikten kaybolup başka bir boyuta geçeyim lütfen.

Boşansanız, nafaka da ister o koca karısından.

Ben ne okudum şimdi? Kocanız ev sahibiniz mi ki kira da kira tutturuyor? Ne saçma olay ya? Kuduruk herif.

eşime dedim ki 1 hafta. once bu ay kira ben vermıycem ev ıcın duvar boyatıcam halı alıcam evın eksıklerı var mutfak muslugu bozuk onları yaptırıcam guzel olsun ev bıraz dedım kira vermezsen evı kapatıyorum senden alıcak param var benım bakıcı degılım ben senınle boyle anlasmadık sen kira verıcektın dedı ceyız almadım ben evlenırken yanı taksıt yaptırdım evlenınce onu ödedim borcla ama zinet esyalarımı verdım mobılya borcuna gıttı kapattı zınetımle mobılyayı sımdı bana sureklı ceyız almadın kira vereceksın vermıyorsan defol gıt dedı bu ay degıl dıger ay verıyım bu ay duvar boyatıp halı alıcam dedım olmaz dedi bende ayrıldım ıyımı yaptım cok bunaldım
Benim eşim de geçen gün üzerine yapışkan kağıtla adımı yazdığım tavuklu pilavi yemiş. Hadi o bir şey değil çamaşır yıkama sırası bendeydi gitmiş kendi donunu benim donlarimin arasına koymuş onunkilerle yıkadım. Ayıp ya. Boşanmak için avukatı aradım hemen. Meşkule attı.

Benim eşim de geçen gün üzerine yapışkan kağıtla adımı yazdığım tavuklu pilavi yemiş. Hadi o bir şey değil çamaşır yıkama sırası bendeydi gitmiş kendi donunu benim donlarimin arasına koymuş onunkilerle yıkadım. Ayıp ya. Boşanmak için avukatı aradım hemen. Meşkule attı.
Bosanmak yok. Birbirinize cift lavas tavuk durum ismarlayip barisin. 🤣🤣

Üst katın balkonundan halı silkeleyen eltisini dava eden gelinin dosyası ile meşkulse demek.

allahım ben bugun ne okudum ya forumda
evli biri eşinden kira istiyor

öğretmen biri açlık sınırında çalışıyorum ama oğlum kolejde diyo..ben hediye kabul etmem zaten kupa ve kalemden başka hediye gelmedi diyo ben oğlumu kolejde okutuyom en iyi hediyeyi alıyom diyo hakediyo diyo

biri nikaha 10 dakka kala anneni evde istemiyom diyo bide kadına saldırıyo ailecek

vallahiii z kuşağının dertleri de bir başka
şaştımm

Back
X