• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN KİRA VERMEK ZORUNDAMIYIM

Siz şimdi ailemisiniz?ailede ayrı gayri olur mu hiç.para toplanır bir kısmı köşeye atılır,ev ihtiyaçları karşılanır, sonra herkes istediğini yapar.siz bu mantıkla daha çok kavga edersiniz

peki sonra ne yapıcam bana kullanılmıs ürünsün seni kimse almaz dıyor
2.evliliğiniz değil mi bu? Kendisi almış ya kendi pis tabiriyle kullanılmış ürün.
Allah askına bırakın şu sülüğu.
Para için birlikte işte sizinle,kirayi ödetiyor,takılari almiş. Siz daha eşya derdindesiniz. Almayin bir iğne bile o eve. Basın tekmeyi anasına gitsin madem. Herşeyi geçtim,anne/babanıza bile hakaret,küfür eden biriyle bu neyin ısrarı.

Böyle evlilik mi olur be çeyiz almadın kirayı öder ohh ne ala

Tövbeler olsun bu evlilik mi şimdi 😳

Kriz anında belli olur erkek ,çözemediğine göre ,bu ilişkiyi bitirmek

Jigolo tutsan ara sira bundan daha iyi be 🤭🤭 En azindan bir ihtiyacini karsilar :KK70: tövbe estagfurullah

%10000000
Bunca parayı döküp tipsiz, terbiyesiz bir asalak besleyen kadında akıl yoktur.KOnu sahibesi umarım tez zamanda genç, yakışıklı bir çocuk satına lır.

eşime dedim ki 1 hafta. once bu ay kira ben vermıycem ev ıcın duvar boyatıcam halı alıcam evın eksıklerı var mutfak muslugu bozuk onları yaptırıcam guzel olsun ev bıraz dedım kira vermezsen evı kapatıyorum senden alıcak param var benım bakıcı degılım ben senınle boyle anlasmadık sen kira verıcektın dedı ceyız almadım ben evlenırken yanı taksıt yaptırdım evlenınce onu ödedim borcla ama zinet esyalarımı verdım mobılya borcuna gıttı kapattı zınetımle mobılyayı sımdı bana sureklı ceyız almadın kira vereceksın vermıyorsan defol gıt dedı bu ay degıl dıger ay verıyım bu ay duvar boyatıp halı alıcam dedım olmaz dedi bende ayrıldım ıyımı yaptım cok bunaldım
Kira sözleşmeli evliligide hayatımda ilk defa duyuyorum

Nasıl bir şey ya nasıl anlaştınız

Ben herifle çöp atma gününü bile yapamıyorken bugun ben attım yarın sen :110:

Back
X