Ben korkak bir aptalım

Ben de öyle zannettim hatta ben çıldırırken çok sakindi zaten boşanacaktık şaşırdın mi falan diyordu

Net bir şey diyeyim mi, bugün tekrar affet barış sonunda aynı şey olacak.
Adam iş işte aşk aşkta bulunur kafasında. Bugün evleneceği birini bulsun o gün terk edecek.
Yani olay şu siz mi bitireceksiniz yoksa adamı mı bekleyeceksiniz.
Bitmiş çünkü bu iş. Evlilik değiş bu. Aranızda hiç bir bağ kalmamış

Ben sadece çocuk acısından yazdım

Ben sadece çocuk acısından yazdım
Her çocuk açısından bakmayın.
Annem babamla mutsuz olsun şu gün ayrılmasını isterim. Bu kadar bencil olunmaz.
Bugün eşimle mutlu olmayayım ayrılırım.
Tek bir tanecik hayatım var. Her gün lanet ederek uyanıp mutsuz uyuyamam, kendi evladım için dahi olsa yapmam.

Aynen.
Anne olduk diye mutsuzluktan ölelim mi?

Ayrıca eşimle arada bir olan gerginlikte bile modum düşüyor benim sürekli mutsuz olsam bunun en başta çocuklarıma zararı olur. Taştan değil etten kemikteniz, anne olunca diğer duygularımız uçup gitmiyor.

Annelerde insan, bunu bir yerlere ilistirmek lazım.

Ben bencillik olarak değil farklı bir acıdan yaklaştım. Kendi hayatımı örnek verdim . Evliliklerinin detayını Bilmiyorum.
İyi bir baba mı İlgisiz bir babamı vs. Ben babamla cok iyi anlaşırdım. Ama evlenince beni hiç aramadı ilgilenmedi.
Sadece kendi hayatımı yazdım. Ve biraz olsun sakinleşerek karar vermesinin doğru olacagını düşündüm. Sevmiyorsa mutsuzsa tabiiki ayrılsın.

Ben hep kadinla oncelikli belirli sure devam eden bir iliski sonrasi fantazi babinda konusma gibi dusundum
Adamin uckur burdan cine uzandigi icin kimin kim oldugunu cok takip ettigimide soyleyemem Genel olarak hem aldatip hem bosanalim nolur ne istersen al diyen adamlar asik oluyor yada canindan bezecek kadar kadindan bikmis bitmis oluyor

evde hala beraberlik konusuda ayri konu zaten

Ben de öyle zannettim hatta ben çıldırırken çok sakindi zaten boşanacaktık şaşırdın mi falan diyordu
Sizinkisi tepiği yemiş. Bir tepik de siz atmazsanız yenisini bulana kadar kalacak yanınızda. Bulduğunda arkasını dönüp o gidecek.

Şöyle birşey var. Abiye hanım kız çocuğu imiş. O yüzden baba yokluğunu derin yaşamış olabilir. Konu sahibinin çocuğu erkek. Genel görmüşlüğüm, erkekler aramıyorlar babayı kız çocukları kadar. Yokluğunu derin hissetmiyorlar. Ben böyle gördüm en azından.

Ben de aynen bunu diyorum. Benim evliliğim benim için bittiğinde kafamda bitmişti. Bir saniye bile o eve duramazdım. Gidecek yerim yoktu otelde kaldım.
15 gün iş göremez raporu aldım. Dudağımın patlaması kaşım gözüme tüm ailem annem babamın yanına o halde döndüm. Hiç aklıma intikam almak gelmedi ( aldatma da var şuan evleniyorlar) allah a havale ettim.
Tek isteğim kurtulmaktı.
Bir önceki konumda var kızın benim takılarımla Fotografı var. Benim aldığım yatak odası takımını sanırım hala kullanıyorlar.

Süreci atlatmamda psikolojik desteğin çok faydası oldu eşe dosta arkadasa anlatmak gaza gelmekten öfkelenmekten başka bir işe yaramıyor. Maddi imkanınız el veriyorsa profesyonel yardım Alın ben o sayede toparladım.

Kusura bakmayın ama babanız gerçekten ilgili bir baba olsa çocuktan da boşanmazdı.
Çocuklar genelde geçmişte iyileri hatırlamaya meyillidir. Muhtemelen anneniz çileyi çekti babanız beş dk boğuştu hop iyi anlaşırdık diye hatırlanır olmuş.
Benim yeğenimin babası gayet ilgileniyor. Çocuktan boşanmadı ablamdan boşandı. Her cuma akşamı gider kalır babasında, cumartesi dışarda vakit geçirirler evine döner. Ki iki yeni kardeşi de var.
Annelerin de duyguları var. Aldatıldığı ve mutsuz olduğu bir ortamda sizin için devam etse gerçekten içinize sinecek miydi? Ben annem benim için mutsuz bir hayata razı gelsin istemem

Evet her baba aynı değil. Dilerim zaten kimse bunu yaşamasın.

Benim yeğenim kız. Şu an 17 yaşında. Boşandıklarında beş yaşındaydı. İlk iki sene bekardı babası, normalde evde ilgilenmeyen adamla haftasonları verimli vakit geçiriyor diye şaşırdık. Sonra evlendi. Peşpeşe kardeşleri de oldu. Odası hala var. Her haftasonu genelde gider. Bazen arkadaşlarıyla planı olursa kendiai babasını satıyor. Hatta sekiz yaşındayken babaannesinin yanına uzak bir şehre giderdi babasıyla, çok güzel ağırlarlardı.
Sorumluluk sahibi çok iç huzuru olan bir çocuk oldu. Yani hem neşelidir hem kalabalık bir arkadaş ortamı vardır hem de iyi bir fen lisesini kazandı başarılı.Müzik aleti de çalar sporunu da yapar.Çok yönlü disiplinli bir çocuk.

çok net evet.. denedin evet gönlün rahat olacak bu konuda.. ama sindirmesi zordu sende bunu anlarsın inşallah dersin

Evetbkiz yüz verseydi zaten böyle bir mesajlaşma olmayacaktı aramızda bir gün yüz veren birini bulacak ve bana onursuz bir hayat birakcak geçmişte affederek hata yapmış hatta gurursuzluk yapmış olabilirim ama her hatanın telafisi vardir

Yer bakıyor gidecek sanırım dava açılmadan evi terk etmeme muhabbetine uzatıyor.haftaya açılıyor davamız ayak diretip gitmezse çekişmeli açacağım evden uzaklaştırma kararı da alabilirim böylece.Ben de görüştüklerini hala düşünüyorum yani uzlaştırma için mi kişisel mi bilemiyorum.Anlattigina göre bu kızı kendi hesabından eklemiş asılmış kız da yüz vermemiş o da engellemiş kızı.Sonra diğer hesabından eklemiş sonra kız bu soruyu sormuş ayak numarası(!) Ne alakaysa güya hala dalga geçiyormuş.Benim anlamadigim kız niye buna beni niye diğer hesabından engelledin diye soruyor?Niye bunu önemsiyor?Intihar mevzusuna gelince inanmadım polisler ne hikmetse hep ben yanında değilken arıyor ha gerçekse de söyle düşünürüm kız suçlu ki korkmuş böyle bir şey yapmış.Aralarinda bir şey geçmeseydi ya ne diyorsun git kocana söyle o bana asıldı vs yapardi

Evet bakış açını değiştiriyor ve daha mantık çerçevesinde baktırıyor ne bileyim yaptıklarının bedelini odetmezsem iç huzura eremeyecekmişim gibi keşke şunu deseydim şunu yapsaydım diye

Bizim de gittiğimiz terapist öyle demişti siz sağlıklı bir boşanma yapıp devamında çocukla çift olarak ilgilenmeye devam ederseniz yara almaz diye

Anladığım kadarıyla eşinin hiçbir Anlattığına inanmıyorsun. Evet zor ama kızla yüzleşmeyi düşündün mü kafandaki soruları ancak böyle çözebilirsin.
İntihar doğru mu neden öyle bi mesaj atmıs kız yüz vermiş mi? Nerede tanısmıslar..
Belirsizlik insana kafayı yedirtir.

Mesajında dediğin gibi İntihar yalansa, ilişkileri varsa Ortaya çıkar.
Yalan söyleyip söylemediğini yüzünden bile anlarsın. böylelikle için rahat eder.
Ki yüzleşmekten kaçıyorsa kesin bir şey vardır.

Kız yüzleşelim demiş geldi bana da söyledi ne münasebet kiriginla oturup çay mi içeceğim dedim kiza da demiş istemiyor aileni bulup anlayacakmış her seyi( Buna da delirdim zaten korumaya mi çalışıyor? )Kız da cok korkmus hap içmiş hastaneye yatırmışlar polis son görüşülen kişi diye bunu aramış.Ifade almış kız da ayılınca intihara azmettirme değil de tehdit ve hakaretten şikayetçi misin bunlardan demiş o da bana bulaşmasınlar başka bir şey istemiyorum demis

Kırığıyla çay içmek değilde kafandaki şeyleri sorup rahatlar mısın acaba dedim. (Kırığı derken bile inanmışsınız ilişkisi olduğuna)
Şimdi acaba yattılar mı acaba ne zamandır görüşüyorlar diye kafayı yiyorsun.

Ben de kamudayım. Sizde kamudasınız duyuyorsunuzdur muhakkak böyle ilişkileri.
Çeşitli birimlerle çalıştım evli biriyle gönül ilişkisi olan bir sürü Kişi gördüm. Bir sürü örnek yazabilirim.. İntihar edenine rastlamadım. Genelde bunu göze alanlar sonrasında da gamsız oluyorlar valla.

Belkide kız gerçekten evli olduğunu bilmiyordu bir de üzerine ailesi ile tehdit edilince yaptı.

Ama şuan sen nedense ilişkilerinin var olduğuna inanmak istiyorsun. Çünkü kocanı sevmiyorsun defalarca aldatıldın, bu olayda iyi bir fırsat oldu ayrılmak için.

Sanırım aylarca psikoloğa gitmemden ötürü bir olaya hep başka başka bakış acısı ile yaklaşmayı öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…