- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Cevap için sağol. Cidden çok yorumcular ya. Benm yanımda kızıma telefon veriyorlar ben vermiyorum izlemiyor dediğimde aaaa aaa aaaaa ne aaa yaaa sanki çocuğa açtı yemek vermedimEtrafına ayar ver, iyisin sen böyle. Millet konuşsun
Olmasi gerekeni yapiyorsunuzBen kötü bir anneyim çünkü kızıma telefon vermiyorum, televizyon izletmiyorum, onu her yere götürüyorum, kızımın başka insanların çantalarını karıştırmasına izin vermiyorum, başkalarının dolaplarını karıştırmasına izin vermiyorum, kızıma sarılıp uyuduğum için kötüyüm, kızımı anlamadığı halde yoruyorum anlatıp yanlış yaptığını anlamasını bekliyorum, kötüyüm çünkü ben bebeğimin biz gezmede içeride otururken onun tek başına başka odalarda gezmesine izin vermiyorum, kızımın rahat bırakmıyorum. Ben gerçekten kötü müyüm? Onu servet bırakmadığı için. He bir de şu var. 12 aylık bebeğimin kardeşi olacağı için de kötüyüm. Arkadaş ben kötü müyüm? Bir ben mi böyle davranıyorum. Demeye geldim kızlar çok sıkıldım kaç gündür çokkkk sıkıldım çokkkk etrafımda bunları duymak kendime mi çeki düzen vereyim etrafıma mı ayar vereyim anlamadım ya çok yoruldum ben artık
Bunu bana arkadaşlarım söylüyor. Kötüsün demiyorlar ya açıkça çok zorba buluyorlarmışBunları size kim söylüyor?
Yaptıklarınız yanlıs mı? Hayır.
Kardeşide olabilir. Allah kolaylıgını veriyor.
Kendinize laf söyletmeyin.
Herkesin anneliği kendine.
Teşekkür ederimOlmasi gerekeni yapiyorsunuz
Sorma hiç iyi değilim. Kaç gündür zorba muamelesi görüyorum. Ayy bir dur yaaa çocuk rahatça davransın TV izlesin ki hem sende rahat et dendi mi uçuyor benim kafa. Fazla doldum sanırım. Vermiyorum diyorum Ayyy daha nelere kadar gidiyor olay birde açıklıyorum ya neden açıklatıyırlarHormonların fena coşmuş, doğruyuda yanlış görüyorsun:), sakin ol biraz
Aslında mantıklı ama kendimi tutamıyorum içimden geliyor. Bugün bir arkadaşa gittik kızım gez Allah gez eline TV kumandası almış. O senin oyuncağın değil deyip istedim ve aldım ev sahibi arkadaşım ayyyy bırak lütfen oynasın dedi arkadaşım oyuncak mı bu neden oynasın deyince kuralcı oldumBunları söyleyen her kimse özellikle onların evinde onların bakış açısına göre iyi bir anne olun. Salın yavrunuzu. Değerli vazoları falan kırsın ama kendine zarar vermemesine dikkat edin. Kırdıktan sonra da "yavrum ya sana bir şey olsaydı" deyin. Size tepki verirlerse "iyi anne olmaya çalışıyorum" dersiniz. Çünkü yeni çağda, arsız çocuk yetiştiren anneler iyi, o arsız çocuklar da özgür ve mutlu kabul ediliyor.
Kim kötü dedi size .Konu eksik kalmış.Ben kötü bir anneyim çünkü kızıma telefon vermiyorum, televizyon izletmiyorum, onu her yere götürüyorum, kızımın başka insanların çantalarını karıştırmasına izin vermiyorum, başkalarının dolaplarını karıştırmasına izin vermiyorum, kızıma sarılıp uyuduğum için kötüyüm, kızımı anlamadığı halde yoruyorum anlatıp yanlış yaptığını anlamasını bekliyorum, kötüyüm çünkü ben bebeğimin biz gezmede içeride otururken onun tek başına başka odalarda gezmesine izin vermiyorum, kızımın rahat bırakmıyorum. Ben gerçekten kötü müyüm? Onu servet bırakmadığı için. He bir de şu var. 12 aylık bebeğimin kardeşi olacağı için de kötüyüm. Arkadaş ben kötü müyüm? Bir ben mi böyle davranıyorum. Demeye geldim kızlar çok sıkıldım kaç gündür çokkkk sıkıldım çokkkk etrafımda bunları duymak kendime mi çeki düzen vereyim etrafıma mı ayar vereyim anlamadım ya çok yoruldum ben artık
Evde onu yapıyoruz ama sınırı var belli dolapları açıp bakabilirsin ama diğerlerş uygun değil zarar görürsün diyorum fakat bunu bebeğim yanlı anladım sanırım başkalarının evinde de bakmak istiyor çok kez anlattım ama çevredeki kişiler ya bırak bebek o daha deyip kızıma dönünce kızım takmıyor sanki.Telefon vermemeniz, TV izletmemeniz zaten çok iyi bir şey..
Demek ki başınizdan savmiyorsunuz..
Karıştırma olayı için de bence evinizde özel alanlar belirleyin, yada karıştırma sepetleri yapın, zarar görmeyecegi şeyler olsun.
Biraz merak duygusu tatmin olsun, ama dışarı da tabi ki haklısınız..
Kızım 12 aylık. Laf söyledim bugün arkadaşlarıma daha da üste çıkıp zorba dedilerÇizginizden şaşmayın kiziniz kac yaşında bilmiyorum ama buyuyunce emeginizin karsiligini alacaksiniz emin olun
Yapistirin millete cevabi zira ben öyle yapiyorum.
Arkadaşlarım çevremdeki kişilerKim kötü dedi size .Konu eksik kalmış.
Cevap için sağol. Cidden çok yorumcular ya. Benm yanımda kızıma telefon veriyorlar ben vermiyorum izlemiyor dediğimde aaaa aaa aaaaa ne aaa yaaa sanki çocuğa açtı yemek vermedim
eline telefon verip susturuyorlar ilgi desen 0 bu daha mı iyiymiş?Bunu bana arkadaşlarım söylüyor. Kötüsün demiyorlar ya açıkça çok zorba buluyorlarmış
Yani benim içim çok rahat en azından başımı onun başına yaslayıp uyuduğum an hem ben hem o mutlu diğerleri için belli bana kızıyor kızım ama zamanla o da görür sanırımSizin çocuğunuz sizin kurallariniz. Ben hep öyle derim. Bizde çok eleştirildik (çok taşıyorsunuz, kendi odasına yatırın vs.), ama kullak asmiyorum. Sen elinden geleni yapiyormusun, vicdanın rahat mi? O zaman baskalara söyleyecek söz yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?