- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bir düşünceye göre çocuk telefondan izlediği çizgi filmden bir şeyler öğrenirmişeline telefon verip susturuyorlar ilgi desen 0 bu daha mı iyiymiş?
Ay bu surat ne Allah aşkına desinler ya nie canını sıkıyorsun ki boşver takma ben zorbayim siz olmayin o zaman de benim cocuklar 3 yasinda millet terbiyesine hayran hos hayran olmasalar da umrumda olmazdi kimseyi karistirmadim laf soyletmedim dogru bildigimde direttim elbette mukemmel cocuklar diiller olmasin da cocuk neticesinde ben temeli verdim kimse umrumda diil siz de hiiic takmayın kimseyiKızım 12 aylık. Laf söyledim bugün arkadaşlarıma daha da üste çıkıp zorba dediler
bence onlara arkadasım demeArkadaşlarım çevremdeki kişiler
Bende kötü bı anneyim. Telefon vermemek için savaş veriyorum. Herkes bugün vermiyorsan yarın mecbur vericeksin diyor. Üç yaşında gözlükle gezen çocuklara çok üzülüyorum. Bu savaşa bende devam edeceğim. Sende vazgeçme kardeşim benim oğlum üç buçuk yaşında hala evin içinde peşinde dolaşıyorum. Paronayak değilim sadece gözümün önünde olsun istiyorum. Bütün camlarda çocuk kilidi benim boyum zor yetişiyor . Mutfagin kapisinda da yukarda kilit var ben uyurken mutfağa girebilir kendine zarar verebilir banyoda da kilit var. Çünkü bi kere banyoya girdi kapıyı kapattı ve içerden kendini kitledi gözümün önünde birkaç saniyede oldu bu . Tornavida buldum da soktum kilidi. O yüzden sürekli tedbir aliyoruz bı defa musibet gelmesin başımıza diye her türlü tedbiri alıyoruz. İkinc bebisin de hayırlı olsun cnm. Ne güzel beraber buyucekler sakın zorluğunu düşünme her zorlukla beraber kolaylık vardır. Enerjini düşüren insanlardan uzak dur cnmBen kötü bir anneyim çünkü kızıma telefon vermiyorum, televizyon izletmiyorum, onu her yere götürüyorum, kızımın başka insanların çantalarını karıştırmasına izin vermiyorum, başkalarının dolaplarını karıştırmasına izin vermiyorum, kızıma sarılıp uyuduğum için kötüyüm, kızımı anlamadığı halde yoruyorum anlatıp yanlış yaptığını anlamasını bekliyorum, kötüyüm çünkü ben bebeğimin biz gezmede içeride otururken onun tek başına başka odalarda gezmesine izin vermiyorum, kızımın rahat bırakmıyorum. Ben gerçekten kötü müyüm? Onu servet bırakmadığı için. He bir de şu var. 12 aylık bebeğimin kardeşi olacağı için de kötüyüm. Arkadaş ben kötü müyüm? Bir ben mi böyle davranıyorum. Demeye geldim kızlar çok sıkıldım kaç gündür çokkkk sıkıldım çokkkk etrafımda bunları duymak kendime mi çeki düzen vereyim etrafıma mı ayar vereyim anlamadım ya çok yoruldum ben artık
Ben kötü bir anneyim çünkü kızıma telefon vermiyorum, televizyon izletmiyorum, onu her yere götürüyorum, kızımın başka insanların çantalarını karıştırmasına izin vermiyorum, başkalarının dolaplarını karıştırmasına izin vermiyorum, kızıma sarılıp uyuduğum için kötüyüm, kızımı anlamadığı halde yoruyorum anlatıp yanlış yaptığını anlamasını bekliyorum, kötüyüm çünkü ben bebeğimin biz gezmede içeride otururken onun tek başına başka odalarda gezmesine izin vermiyorum, kızımın rahat bırakmıyorum. Ben gerçekten kötü müyüm? Onu servet bırakmadığı için. He bir de şu var. 12 aylık bebeğimin kardeşi olacağı için de kötüyüm. Arkadaş ben kötü müyüm? Bir ben mi böyle davranıyorum. Demeye geldim kızlar çok sıkıldım kaç gündür çokkkk sıkıldım çokkkk etrafımda bunları duymak kendime mi çeki düzen vereyim etrafıma mı ayar vereyim anlamadım ya çok yoruldum ben artık
Fazla agresifsin biraz sakin...Yok çok iyi annesin, onu diyen anneler tü kaka dememiz için açılmış bi konu. Hiç sevmiyorum böyle övülmek için açılan konuları. Fazladan bir şey yapmıyosunuz yani. Sağır sultan biliyor tv nin zararlarını, yada toplum kuralları yeni var olmadı, siz keşfetmediniz. Babanem de öğretmiş çocuklarına başkasının eşyası karıştırılmaz diye.
Yooo çok sakin yazdım. Size öyle geçmiş. :)Fazla agresifsin biraz sakin...
Çocuğunuzu bildiğiniz gibi yetiştirin çevre faktörüne bakmayın bir çocuk önce anne babayı örnek alır kesinlikle çok iyi bir annesinizBen kötü bir anneyim çünkü kızıma telefon vermiyorum, televizyon izletmiyorum, onu her yere götürüyorum, kızımın başka insanların çantalarını karıştırmasına izin vermiyorum, başkalarının dolaplarını karıştırmasına izin vermiyorum, kızıma sarılıp uyuduğum için kötüyüm, kızımı anlamadığı halde yoruyorum anlatıp yanlış yaptığını anlamasını bekliyorum, kötüyüm çünkü ben bebeğimin biz gezmede içeride otururken onun tek başına başka odalarda gezmesine izin vermiyorum, kızımın rahat bırakmıyorum. Ben gerçekten kötü müyüm? Onu servet bırakmadığı için. He bir de şu var. 12 aylık bebeğimin kardeşi olacağı için de kötüyüm. Arkadaş ben kötü müyüm? Bir ben mi böyle davranıyorum. Demeye geldim kızlar çok sıkıldım kaç gündür çokkkk sıkıldım çokkkk etrafımda bunları duymak kendime mi çeki düzen vereyim etrafıma mı ayar vereyim anlamadım ya çok yoruldum ben artık
Sana bunu diyenler sen kizini evlerinde rahat biraksan biryer dagilsa bu kezde cocuk umrunda degil heryeri döktü sacti gitti derler . yani her halükarda birsey derler hep :) sen bebeğini istedigin gibi yetistir. banada cok rahatsin diyorlar bnm kizim yemegini kendi yiyor döküyor haliyle ne kadar rahatsin heryer batti diyorlar mesela :)Ben kötü bir anneyim çünkü kızıma telefon vermiyorum, televizyon izletmiyorum, onu her yere götürüyorum, kızımın başka insanların çantalarını karıştırmasına izin vermiyorum, başkalarının dolaplarını karıştırmasına izin vermiyorum, kızıma sarılıp uyuduğum için kötüyüm, kızımı anlamadığı halde yoruyorum anlatıp yanlış yaptığını anlamasını bekliyorum, kötüyüm çünkü ben bebeğimin biz gezmede içeride otururken onun tek başına başka odalarda gezmesine izin vermiyorum, kızımın rahat bırakmıyorum. Ben gerçekten kötü müyüm? Onu servet bırakmadığı için. He bir de şu var. 12 aylık bebeğimin kardeşi olacağı için de kötüyüm. Arkadaş ben kötü müyüm? Bir ben mi böyle davranıyorum. Demeye geldim kızlar çok sıkıldım kaç gündür çokkkk sıkıldım çokkkk etrafımda bunları duymak kendime mi çeki düzen vereyim etrafıma mı ayar vereyim anlamadım ya çok yoruldum ben artık
süt icirmenin ne zarari varki ?Valla hiç normal arkadaşların yok senin bak geçen konunda da söyledim sana iyi gelmeyen insanlarla görüşme. Ben çocuğuma TV izletmiyorum telefon vermiyorum bunları yapan insanlarla arkadaşlık yapamam. Neden yapamam herkesin anneliği kendine onlar kötü ben iyiyim diye değil ama çocukları benim çocuğumun yanında TV izleyecek, telefonla oynayacak benim çocuğum da isteyecek. Üstelik anaları tarafından tuhaf bakışlara maruz kalacağım. Mesela teyzemle görüşünce oğlunu başka odaya yolluyorum ya telefonu elinden bırak ya da başka odaya git diyorum. Çünkü kimsenin benim emeğimi heba etmesini istemiyorum. Ben çocuğumla evde o kadar zorlanıyorum ki TV açsam hipnoz olmuş gibi bakacak eminim hiç bana sarmayacak ama yapmıyorum. Bir ortama girdiğimde de kapattırırım o TV. Neden ben dikkat ederken başkaları çocuğumu buna maruz bıraksın? Aileme kızıyorum TV açtıkları zaman bizi niye çağırdınız çocukla ilgilenmeyecekseniz TV izleyeceksiniz biz gidelim diyorum. Boşversene neler demiyorlar ben çocuğa süt içirmiyorum ekmek un yedirmiyorum diye her telefonda çocuk aç çocuk aç diye başımın etini yiyorlar. Bunları yapan ailem, arkadaş olsa bağımı keserdim. Birkaç çocuklu arkadaşım var aynı kafadayız çocuklarımız biraraya geldiğinde kitap ve oyuncak dışında bir şeyle ilgilenmezler. Aksi durumda görüşmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?