Ben kötü bir anneyim.

Özellikle tv ve tablet konusunda cok dogru buluyorum. Kesinlikle izletilmemeli
Benim merak ettiğim birsey va
Misafirliğe gidildiğinde o evde tv acıksa ne yapıyorsunuz? O evin cocuguda çizgi film izliyorsa birde..
Birkaç kez öyle denk geldi. Kuzenin kızı izliyordu çizgi film vardı ama kızım bakmadı TV ye ilgisini çekmedi hiç ama sonra ne olur bilmiyorum şuan ilgilenmiyor

Bunu yapmayı denemedim haklısın aslında belki biraz daha farklı bakmak lazım olaya. Bir an kumanda teknoloji kızıma zarar verir deyip çektim hep çektim ama bakmak lazım. Kızıma zarar vermeyebilir

Benım yorumumu atlamıssınız.
Tablet telefon tv bende her ıkı cocuguma kullandırtmamaya calısıyorum. Buyugu 9 yasında , kucugu 16 aylık zaten ona veremem.

Ama bu kadar engel olmak, bu kadar hayır demek kesınlıkle cocuk acısından gelısımını kostekleyen bısey bunu arastırın.
Suanda yaptıgınız hersey mutlaka sıze gerı donecek. Cantanızı neden karıstırtmıyorsunuz bırakın duyuları uyarılsın , her nesneye dokunabılsın ne var bunda?

Sanırım doğrusu bu bildiğini yap çok eleştiriyor bırak kendi çapında eylesin çevre

Umarım bende böyle söylerim ya. Peki uyku düzeni falan var mıydı ilk bebeğin ikinci gelince bozuldu mu ne yaptınız nasıl oldu ben biraz korkuyorum da

Kusura bakma ben çok yorum vardı yazınca kayıyor bakamadım. Yani şu engel olma durumu sanırım şeyden kaynaklı sanki kızım karıştırırsa bunun doğal olduğunu düşünüyor gibi geliyor araştırıyor mu yoksa kötüye mi gider hep mi bakar yani çok idrak edemiyorum sanırım ben bunu bir pedagogla görüşsek iyi olacak. Hangi davranışın doğru olduğunu idrak edemiyorum insan çaresiz kalıyor eğitimciyim yıllarca eğitim gördüm ama kaldım yanlış düşünüyorum sanırım

Umarım bende böyle söylerim ya. Peki uyku düzeni falan var mıydı ilk bebeğin ikinci gelince bozuldu mu ne yaptınız nasıl oldu ben biraz korkuyorum da
ilk oğlum mutsuzluktan çok fena hasta olmuştu onu hatırlıyorum , ilginizi hiç eksik etmeyin. Bebeği yanında fazla sevmemeye çalışın çünkü o da daha bebek. Bebekliğini yaşayamadan abi oldu benimki de oyüzden dikkatli olun. Zorlu bir dönem ama sonrası inanın çok güzel olacak

Merhabalar. Kızınız kaç yaşında? Benim 1 yaşında bir kızım var çok meraklı inatçı istediği olmayınca ağlıyor. 1 yaş sendromu diyolar galiba buna. Baskıcı olmakla arsız cocuk yetiştirmek apayrı uçlar. Siz kendiniz daha iyi bilirsinşz nasıl bir anne olduhunuzu. Biz burda ne desek sağlıkşı olmayacaktır. Kendi vicdanınız rahatsa o zaman sorun yok.ama onun istediği şeyleri onun zarar görmeyeceği şekilde yapabilirsiniz bunda ben bir sorun görmüyorum. Mesela 1 yaşında bebeğim ne anlıyacakki başkasının çantası kurcalanmazdan. Misafirliğe gittiğimizde örgü çantaları oluyo diyelim. İnsanlar içlerini boşaltıp kendileri veriyo bizimkine baksın diye anlamaz çünkü. Ağlatmaya değer mi değmez. Çocuklarımıza karşı anlayışlı olmalıyız ama dozunda diye düşünüyorum. Her istediği olan çocuk da doyumsuz arsız bir çocuga dönüşebiliyor. Anne olmak zor zanaat. Allah bütün annelere feraset versin

Siyez unuyla yapılmış ekmek yedirseniz ekmepin faydalı oldugunu söyleyen doktorlar da var. Yedirmeyin diyenler de gdo lu bugdaydan dolayı ekmek yemeyin diyorlar. Sütün bir faydası olmadıgı konusunda ben de aynı sekilde düşünüyorum. Galiba ama anne süttünü bırakınca verebilirim hergün olmasa da bilmiyorum. Ben doktor değilim ama nacizane fikrimi belirtmek istedim.

GDO dan dolayı değil glutenden dolayı ve şeker hastalığı yaptığı için yedirmiyoruz . Maalesef siyezde de gluten var. Karabuğdayda yok sadece. O da kısıtlı bulunuyor gerçeği çok az ve güvenilir üreticiyi bulmalı. Bir çölyak hastası kadar glutensiz besleyemiyoruz maalesef yine ayda bir çeyreğin yarısı kadar simit yiyor ya da çeyrek lahmacun yiyor biz yerken. Amacımız ekmeğe alışmasın bizim gibi ekmeksiz doymuyorum deyip bir ekmeği gömmesin benim yeğenim şu an aşırı ekmek tüketiyor sofrada ve artık alıştığı için ekmeksiz doymuyor daha ilkokulda, insülin direnci var ve kilolu gizli saklı ekmek yiyor bağımlı gibi. Yemese düzelecek. En iyisi baştan alıştırmamak.

Ahh ah şu hamilelikte hormonlar yok mu i sani böyle yapiyor.
Sağlikla kucağiniza alin bebeğinizi.ve gülün gezin eğlenin.doğumdan sonra biraz koşuşturacaksiniz iki bebekle çünkü.

İnşallah öyle olur. Bende şimdi düşünüyorum bebeği Emzir koy olacak sanırım bir süre kızım hassas çünkü biraz dikkat etmek lazım. İnşallah güzel atlatır güzel günlere gideriz

Kızım henüz 1 yaşında. Kol çantası isteyince korkuyorum kötü alışır diye. Belki saçma nebilim. Sürekli he eşeti çok ayrıntılı düşünüyorum sanırım ben dikkat etsem bir yardım alsam daha iyi olacak

Neye alışacak ki ?bazen birşeyi elde edemediklerinde de ısrara devam ediyorlar .cantayı biraz kurcalasın atar zaten kenara hemen .ben bu gibi durumlarda veriyorum merakı gidiyor

Hiçbir şeyi fazla abartmamak gerek bence. Bunlar bize yazdıkların ama durumu onlar daha net görüyor olabilir. Hepten salmamak lazım tabi ama çocuğu da kafese kapatmak ne kadar doğru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…