- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Kediler ve bebekler bir değişikler oyuncak alırsınız gider kutusuyla oynar en çok :)Aslında mantıklı ama kendimi tutamıyorum içimden geliyor. Bugün bir arkadaşa gittik kızım gez Allah gez eline TV kumandası almış. O senin oyuncağın değil deyip istedim ve aldım ev sahibi arkadaşım ayyyy bırak lütfen oynasın dedi arkadaşım oyuncak mı bu neden oynasın deyince kuralcı oldum
12 aylık bebeğinizin kardeşi olacakken ona hiç telefon tablet veröeden başınızdan savmadan ilgileniyor hala da arkasından heryere koşuyorsanız siz süper bir annesiniz demektir.Ben kötü bir anneyim çünkü kızıma telefon vermiyorum, televizyon izletmiyorum, onu her yere götürüyorum, kızımın başka insanların çantalarını karıştırmasına izin vermiyorum, başkalarının dolaplarını karıştırmasına izin vermiyorum, kızıma sarılıp uyuduğum için kötüyüm, kızımı anlamadığı halde yoruyorum anlatıp yanlış yaptığını anlamasını bekliyorum, kötüyüm çünkü ben bebeğimin biz gezmede içeride otururken onun tek başına başka odalarda gezmesine izin vermiyorum, kızımın rahat bırakmıyorum. Ben gerçekten kötü müyüm? Onu servet bırakmadığı için. He bir de şu var. 12 aylık bebeğimin kardeşi olacağı için de kötüyüm. Arkadaş ben kötü müyüm? Bir ben mi böyle davranıyorum. Demeye geldim kızlar çok sıkıldım kaç gündür çokkkk sıkıldım çokkkk etrafımda bunları duymak kendime mi çeki düzen vereyim etrafıma mı ayar vereyim anlamadım ya çok yoruldum ben artık
Onlar sen kadar ozen gostermedıgı ıcın suclu hissediyorlar bu yuzden seni elestırıyorlar.Bunu bana arkadaşlarım söylüyor. Kötüsün demiyorlar ya açıkça çok zorba buluyorlarmış
Birçok zararı var. Alerji, enfeksiyonları tetiklemesi, reflü vs. İnstagramda izmircocukdoktoru var ayrıntılı okuyabilirsinizsüt icirmenin ne zarari varki ?
Bunu diyen insanlar kimler. Gayet de doğru ediyorsunuz. Çocuğunuz sınır bilmeli. Ben de telefon,tablet ve tv verilmesine sıcak bakmam. Çünkü o çocuklarda konuşma problemi çok oluyormuş. Ben bebekliğimi hatırlamam ama annem okumam güzelleşsin diye kitap alırdı. Kitapların arkasında da tom ve jerry,bazı masalların çizgi filme uyarlanmış cdleri vardı. Kitabı bitirdikten sonra o cdleri izlerdim. Bir süre sonra annem kitap yetiştirememeye başladı. Hala da kitap gördüğümde alırımBen kötü bir anneyim çünkü kızıma telefon vermiyorum, televizyon izletmiyorum, onu her yere götürüyorum, kızımın başka insanların çantalarını karıştırmasına izin vermiyorum, başkalarının dolaplarını karıştırmasına izin vermiyorum, kızıma sarılıp uyuduğum için kötüyüm, kızımı anlamadığı halde yoruyorum anlatıp yanlış yaptığını anlamasını bekliyorum, kötüyüm çünkü ben bebeğimin biz gezmede içeride otururken onun tek başına başka odalarda gezmesine izin vermiyorum, kızımın rahat bırakmıyorum. Ben gerçekten kötü müyüm? Onu servet bırakmadığı için. He bir de şu var. 12 aylık bebeğimin kardeşi olacağı için de kötüyüm. Arkadaş ben kötü müyüm? Bir ben mi böyle davranıyorum. Demeye geldim kızlar çok sıkıldım kaç gündür çokkkk sıkıldım çokkkk etrafımda bunları duymak kendime mi çeki düzen vereyim etrafıma mı ayar vereyim anlamadım ya çok yoruldum ben artık
18 aylik kizim var gece yatmadan once veya sabah uyaninca 1 bardak veriyorum bnde iyi olur diye . arastirayim .Birçok zararı var. Alerji, enfeksiyonları tetiklemesi, reflü vs. İnstagramda izmircocukdoktoru var ayrıntılı okuyabilirsiniz
Benim annem kızım için diyor ki , ah yavrum 3 yaşına geldi de oturup bir çikolatayı tek başına yemisligi yok, abur cubur yedirmediğim için içten içe acıyor kızıma :)Bende bu durumdan muzdaribim kızım diş macunundan tut şampuanına kadar bitkisel katkısız kullanıyorum abur cubur yok telefon yokeşimle anlaşıyoruz kızımın canı ne istiyorsa herşeyini yerinden ve doğalını almaya çalışıyoruz ama şu “ bir kerecikten bişey olmaz” demeleri bu beni sinir ediyor ve buna çocukta alışıyor alışmış şimdi “amann anne bir kereden birşey olmaz” bunu 4 yaşındaki kızım diyor
Aynı durumu bende yaşadım aştık ama zor aştık anneme gitmeden önce arardım anne dayısına teyzesine hepsine söyle sakın abur cubur almasın diye TM of puf diye kapatırdı telefonu o çocuğa birşey yedirttirmiyorsunuz obüyüsün bak neler yicek sizden gizli falan yaw neyseBenim annem kızım için diyor ki , ah yavrum 3 yaşına geldi de oturup bir çikolatayı tek başına yemisligi yok, abur cubur yedirmediğim için içten içe acıyor kızıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?