Ben kötü bir anneyim.

Hesabım kilitlendi yazamadım kusura bakmayın. Ben evde bir alan oluşturdum onlara bakabiliyor ama daha fazlası yok yani onu açamazsın çünlğ diye anlatıyorum. Bu sefer çok mu baskılarım diye çekiniyorum

Kusura bakma hesap dondu yazamadım ceza aldım çok güzel yazmışsın okurken biraz feyz aldım diyebilirim. Kızıma tatlı şeyler vermedim verenler aaaaa o da çocuk ver diyenler oluyor ama vermedim hiç. Fakat kızım muz dışında meyve yemiyor. İncir yediriyorum ama hurma falan yerken yememeye başladı onun dışında inşallah daha çok meyve yer. Teşekkür ederim

Haklısın aslında sanırım çevremdeki birçok arkadaşım benim bu düşüncemde değil ve bu yüzden tartışırken buluyorum kendimi ama cidden ben bebeğim ve hayatım için tartışmak istemiyorum artık çok sıkıldım birazda yemi yeni çıkıyor sanırım bu sıkılmalar. Buarada çok geç yazdım ceza almıştım kusura bakma. Tutumunu ayrıca çok beğendim keşke çevremde hep böyle yapan kişiker olsa çok can sıkıcı aksi.

Evet beni övmenizi istedim çünkü ben mükemmelim çünkü cidden ben mükemmelim ve övün beni lütfen.

Cevap için sağol. Cidden çok yorumcular ya. Benm yanımda kızıma telefon veriyorlar ben vermiyorum izlemiyor dediğimde aaaa aaa aaaaa ne aaa yaaa sanki çocuğa açtı yemek vermedim
Aaa aaaa aaa tabi , çocuklar başlarında zırlamasınlar, hatunlarda rahat etsin diye veriyorlar telefonu eline çocukların sabahtan akşama kadar telefonda bebeler. Aaa aaa tabi şaşırtıcı çünkü büyük azim

Telefon verip, tv izletincede kotuyuz ki kotu olan vermek zaten . Size aksni soyleyenlere cok sawirdim

Birde anlamadigim baskalarinin esyasini da karistirmaya izin vermenizi mi soyluyorlar.

Cevap için sağol. Cidden çok yorumcular ya. Benm yanımda kızıma telefon veriyorlar ben vermiyorum izlemiyor dediğimde aaaa aaa aaaaa ne aaa yaaa sanki çocuğa açtı yemek vermedim
Ben veriyorum bana da neden veriyorsun die kızıyorlar. İnsanlar tuhaf verirsin laf ederler vermessin laf ederler. Buarada vermemek en güzeli :)

tamam telefon vermeyin kişisel sınırları bilsin dolap karıştırmasın tabi ki de çok dur yapma diyorsanız o da sıkıntı. her şeyine karışıyor devamlı söyleniyorsanız haklı insanlar uyarmakta
Söylemiyorum aslında hep bakmayız o bizim değil deyip çekip başka bir şey veriyorum ama kızım özellikle gidiyor tekrar bende tekrar anlatıyorum o vazgeçen kadar çünkü bir kez ya tamam dersem bir öncekinin amacı ortadan kalkar sanırım mesela kızım TV kumandası alıyır başkalarının telefonunu ya da çantasını alıp karıştırıyor öğdade etmek içimden gelmiyor

Kendi kendisine yeme olayını bende istiyorum ama boğazına kaçar diye korkuyorum ama yavaş yavaş başladı mesela geçen gün kendi başına muz yedi tabi ben gözünün içine bakıyorum öksürüyor birde anlıyor gibi şaşkın insan korkuyor

Yok aslında belki de fazla yapıyırum diye düşündğm o an çünkü çok baskı kurdular üstümde. Bana zorba bile dediler. Aynı günün sabahı eşim kendini çok yoruyorsun biraz sakin mi olsan dedi bende gerçekten fazla mı acaba dedim yani bırakmak mı mantıklı ama bakış açısı tabi ters anlayabilirsiniz nasıl isterseniz

Daha yavrunuz 12 aylikken daha bebek yani yapma etme alma kumandayi elleme ver bana onu oyuncak degil bid bid eden bir anne iseniz benim de hosuma gitmez boyle tavirlar.
Etme yapma değil de aslında bu senin oynayacağın bir şey değil başka bir şey vereyim diyorum mesela çanta karıştırma istiyor bende bu hoş değil senin için güzel değil ki ben sana şunu beterim diyorum gibi belki de abartıyorum ama elimde değil

12 aylık bebeğe telefon verilmez zaten.ben 6 yaşındaki çocuğuma yarım saat veriyorum. Kimsenin eşyası çantası karıştırılmaz vs bütün yaptıklarınız doğru fakat ortalık şımarık çocuk kaynıyor ve o şımarıklar benim kurallara uyan edepli çocuğumu alt edebilme yeteneğine sahip. Herhalde çocukları biraz özgür bırakmak gerek. Telefon kuralı hala geçerli.kardeşi konusuna gelince emin olun bu hayatta 12 aylık bebeğiniz için yaptığınız en güzel şey ona kardeş vermek. Arada yaş fatkı olmayınca öyle güzel arkadaş oluyorlar ki kimseye ihtiyaçları olmuyor. Benimkiler öyle mesela.evet çok yoruldum ama onlar öyle mutlu ki iyi ki arka arkaya doğurmuşum diyorum.

Sanırım dış gözler öyle bakıyor hatta gaddar hatta zorba bile oluyorsun. Aynı düşüncedeyiz sizinle kızımın şımarık olmasını istemiyorum ben hemde hiç bazen ben bu tepkiler karşısında la valla ben manyak mıyım diyorum ama değilim sanırım

Allah kolaylık versin ve sağlık versin inşallah bebeğinize ve çocuklarınıza.

Yani aslında şöyle geçiyor diyalog genelde. Bu senin için uygun değil ama istersen bununla oynayalım diyorum ya da çanta karıştırmak istedi bu hiç hoş değil fakat bununla oynarsak daha güzel olur diyprum genelde kızıma 12 aydır hiç sert seslenmedşn hatta hiç kızgın yüksek ses duymadı evde bu yüzdendir ki hafifi yüksek konuşan insanların yanında kaçar ve ağlar

Yaaa dimi işte öğreniyor o kadar açıklar ki almaya lafları sözleri davranışları insan korkuyor. Ben cidden ya çok zor basın dediklerinde korkuyorum kızım öğrenir diye. Allahım inşallah öğrenmez

Bu kare tam olarak olmasada kısmi oluşuyor bizde de. Mesela kızım bu sefer verdiğim oyuncağı almayıp üstüme basıp başka çantaya gidiyor sanırım evden çıkıp kapalı ortama girmemek daha mantıklı evde ne yapıyorsa yapsın ama bu sefer dışarıda da istemez mi? Ay kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…